Olja dra: dra olja

Olja dragning är en teknik som används för en lång tid i Indien, och tillhandahåller en avgiftning av kroppen. Med olja dra bakterier och gifter bort från kroppen. Det är en billig teknik som kan användas av vem som helst.

Vad olja drar?

Olja drar i Nederländska också översatt dra olja. Det är ett sätt att avgifta kroppen. Kroppen gör kontinuerliga avfall, som också måste avlägsnas normalt igen av kroppen. När ett överskott av avfallsmaterial, kan ackumuleras i kroppen. Det således uppstå gifter som är skadliga för hälsan.
Munnen är full av bakterier. Det är i sig inte ett mycket stort problem, och dessa bakterier förstörs av saliv. Men i vissa fall, särskilt med våra nuvarande matvanor, stapla bakterierna i munnen på. Äta och ofta mycket socker i kombination med dålig munhygien, ser till att det hamnar på efterkälken ett överskott av skadliga bakterier i munhålan.
Dessa bakterier orsaka skador på tänderna och molarerna. Tandsten, håligheter, gingivit och parodontit är bara några exempel. Men det är också känt att bakterier i munnen kan orsaka problem på andra ställen i kroppen. Gravida kvinnor med mycket bakterier i munnen har större chans att en för tidig födsel. Hjärtsvikt är också vanligare hos personer med ett överflöd av bakterier i munhålan.
Med olja drar dessa skadliga bakterier dras från munhålan. Genom att trycka och dra av oljan genom munnen, är metabolismen aktiveras. Toxiner föras genom slemhinnorna i saliven, vilket blandas med oljan. Bakterier i munhålan lockas till oljan. Efter drifttiden att vara bakterier och gifter i samband med olje- och spotta ut saliv.

Vad olja att använda?

För att dra olja är solrosolja eller sesamolja det mest effektiva. Det är viktigt att oljan är kallpressad. I kallpressad olja som inte är extra värme, så näringsämnen bevaras. De flesta stormarknader sälja olja som har värmts. Hälsokostaffär eller hälsokostaffär inte säljer ofta kallpressad olja.

Hur ansöker olja drar åt?

Olja drar är inte svårt. Det tar uthållighet. Man tar en matsked av kallpressad olja i munnen utan att svälja den, och skjuter och drar oljan till 15 till 20 minuter genom munnen. Det är inte avsikten att väsentligt skölja eller gurgla att ta itu med oljan. Oljan skall tryckas långsamt genom munnen och dras mellan tänderna. Efter 15 till 20 minuter, måste oljan spotta ut, företrädesvis i toaletten på grund av den stora mängd bakterier som är en del av oljan. Oljan bör witromig vitt till färg. När oljan är fortfarande gult, är oljan inte hölls tillräckligt länge i munnen.
Skölj efter munnen med vatten och borstning av tänderna och tungan ren, detta inte behöver tandkräm som skall användas. Endast olja drar företrädesvis två gånger om dagen, men hålla minst en gång om dagen. Också dricka mycket vatten: detta orsakar mer gifter och avfall avlägsnas genom kroppen.
Svälj oljan aldrig. Oljan är full av bakterier, som vi vill ta bort från kroppen. I svälja, är dessa bakterier kastas in i kroppen. Svälja oljan kan inte skada, men effekten av olje dra är eller upphävs.
Endast olja till att dra på fastande mage, eller vänta tre timmar efter måltiden innan du drar olja appliceras. Drick en halv timme innan ingenting.

Olja dra fungerar bra?

Olja dra är en urgammal metod som används i Indien. Han föll i glömska tills Dr.Med.F.Karach denna teknik än en gång uppmärksammas. Enligt denna Dr Följande sjukdomar kommer att botas huvudvärk, lösa tänder, periodontit, eksem, bronkit, trombos, olika typer av allergier och magbesvär. Det skulle också minska tillväxten av maligna tumörer.
Även om ovanstående påståenden inte är alla etablerade, har ett antal av dessa sjukdomar eller tillstånd minskat hos personer som ansöker drar olja:
  • tänder vitare
  • tandköttsproblem försvinner
  • man känner sig mer energisk och fräschare
  • huvudvärk försvinner

Krämpor kan försvinna inom en till två veckor eller minskning, men ibland oljan drar är att upprätthållas under flera månader till ett år. När du känner dig bättre, olja drar kan användas i förebyggande syfte två gånger i veckan.
(0)
(0)

Kommentarer - 4

Hur kan jag hålla detta länge i min mun, utan att få lera lust? Jag märker att jag ibland fortfarande måste svälja, jag trycker oljan till fronten, men jag kan inte hindra mig ändå svälja något.

Jag kommer att göra en tid med olivolja, oskuld och ongeraffinieerd. Gör denna olja också? Hälsningar Desi

Jag skölja ganska många år och inte hoppa över någon dag över. Det har gett mig en hel del bra, och jag tröttnar aldrig och har en hel del energi vid min ålder. Jag läste det på internet och pratade med mig, och jag började rätt ut. Det har blivit en vana i mitt liv, och jag är fortfarande tacksam för. Jag kan rekommendera någon, jag tror att det är ett universalmedel som nästan kostar ingenting, bara ansträngningen. Det är inte en fabel, det fungerar! Verkligen.

Tack för denna tydliga info! Jag har bara en kommentar, bör oljan spottas ut i ett tomt sylt burk eller plast fles.Dit är bättre för milieu.Als att många människor inte längre spola i toaletten införlivas i texten. Med vänlig hälsning, Birgit

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också