Olivin eller peridot, en skyddande sten

Enligt traditionen, bibliska Moses hade denna sten i bröstet rustning för att skydda honom. Olivin stärker organen i bröstet och främst skyddar ditt hjärta och lungor till sjukdom. Olivin behandlas i perforerad blankett som smycken såsom halsband, hängen för ett halsband, armband, stenar in i en ring eller örhängen. Enligt Hilde Grad von Bingen var olivin en av grundarna stenar för läkemedlet.

Historien om Peridot

Peridot kallas också topas, peridot eller olivin. I forna tider var olivin Zebriget av den vulkaniska ön i Röda havet. Enligt traditionen, den bibliska Moses hade en olivin som en skyddande sten i bröstet rustning. Under medeltiden skrev Hilde Grad von Bingen att Peridot var en av grundstenarna för läkemedlet. Hilde Grad von Bingen var abbedissa i ett kloster. Hon skrev många böcker, inklusive böcker om natur och medicin.

Medicinska egenskaper hos olivin

Sten Medicine har funnits sedan urminnes tider. Men att byta till mindre eller svåra symtom, kontakta läkare.
Skyddar och stärker organen i bröstet.
Olivin skyddar främst ditt hjärta och lungor från sjukdom. Bär olivin halsband. Små bitar av olivin kan vara i ett linne påse runt halsen.
Kan bidra till återhämtning efter en hjärtinfarkt och hjärtsvikt.
Hjärtsvikt är ett syndrom där pumpfunktionen hos hjärtat reduceras. Därför att kroppen inte får tillräckligt med energi och syre. För den helande effekt kan olivin är bäst bärs som ett halsband. Små bitar av olivin kan vara i ett linne påse runt halsen.
Torr hud.
Torr och sprucken hud kan ha flera orsaker. Några orsaker kan vara:
  • Överskott varmvatten: olja från din hud spolas med varmt vatten.
  • Användning av tvål: användningen av tvål upplösa lipiderna i huden.
  • Vind, kyla och torr luft kan orsaka huden från att torka ut och därmed skimpy.
  • Ärftliga influenser kan också vara en orsak till torr hud.

En kedja av olivin kan skydda huden från att torka ut och magerhet. Små stenar olivin du kan i ett linne påse runt halsen.
Psoriasis
Psoriasis är en hudsjukdom som är kronisk. Psoriasis orsakar tjocka fjällande fläckar på huden. Vanligtvis är huden hos en människa gradvis förnyas. Hos personer som har psoriasis produktionen av nya hudceller påskyndas. Överskottet hudceller skapas inte avvisas. Följaktligen finns det tjocka fjällande fläckar på huden. Sätt några små stenar olivin två veckor i en skål med olivolja. Badda med dessa stenar fjällande fläckar på huden. Gör detta regelbundet på morgonen och på kvällen. Dessutom kan du bära ett halsband av bärnsten på bar hud.
Avund och svartsjuka
Olivin känslor som avund och svartsjuka mot. Bär ett halsband med små olivin stenar.

Färg på olivin

Färgen på olivin varierar från gulgrön till olivgrönt. Peridot är känslig för oxidation därmed olivin kommer även i rött, brunt och svart.

Handelsformer

Skär olivin kan provoceras till smycken. Som halsband pärlor, sten i en ring, hänge för ett halsband, armband eller örhängen.
För de medicinska egenskaper kan också vara små stenar från olivin i en linnepåse runt halsen.

Arkiv

Peridot är vanligt förekommande i väderbitna lava. Ljusa gröna kristaller finns på ön St John. Olivin finns ytterligare i Norge, Arizona, Burma, Tyskland, Italien och Kanarieöarna.

Skötsel av olivin

Efter ett par gånger du bär kan ladda ur olivin av stenen för att hålla den under rinnande kallt vatten. Du kan ladda olivin igen genom stenen på några timmar i solen.
(1)
(0)
Tidigare artikel Thermo Fysisk metod
Nästa artikel Atrofi hos hästar

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha