Olika typer av avfall metoder

I Nederländerna har vi omkring 70 miljoner kilo övervikt. Människor som är överviktiga, har mer än 90% chans att få diabetes senare i livet.

Olika typer av avfall metoder

 • Viktväktarna
 • Sonja Bakker
 • 40 poäng diet
 • Skaka dieten
 • Obesimed forte

Viktväktarna

Viktväktarna är en diet där du har ett antal punkter per dag bör äta. Det ligger på flera faktorer hur många poäng du bör äta per dag. Att räkna ut att du går till webbplatsen. Antalet poäng av olika faktorer, lägga ihop dem, och det är du uppskattning poäng. Listan över uppgifter som finns på denna webbplats. Med denna diet kan du enkelt skapa din egen kost och fortfarande äter de saker som du tycker om. Med denna diet skulle du vanligtvis tas om hand av. Denna diet är fortfarande regeln att du måste flytta massor av vatten att dricka.
ProPoints är också en form av Viktväktarna, men du har mer på denna diet val i satiating livsmedel. För att beräkna antalet ProPoints vad som är rätt för dig kan se på denna webbplats.
För att kunna motivera visa ännu mer, är det skönt att också läsa framgångshistorier från personer som har gjort viktväktarna. Dessa berättelser kan hittas på www.weightwatchers.nl.

Sonja Bakker

"Sonja Bakkeren" är nu ett ord i en ordbok. Sådan är ryktet om Sonja Bakker. Hon har redan skrivit ett antal böcker inklusive:
 • Nå din idealvikt
 • Uppnå och bibehålla din idealvikt
 • Sommar Slim med Sonja
 • Sund njutning med Sonja
 • Nå din idealvikt för barn och ungdomar
 • Vidga dina vyer med Sonja och Rik
 • Sund njutning med Sonja

Dessa böcker är alla på försäljning på bol.com. För en person är det nog Sonja Bakker diet, och den andra personen är för lite. Det är sant att du kan äta äpplen i mellan om du blir hungrig. Det är sant att om du slutar Sonja Bakker och du går tillbaka till dina gamla matvanor, då kilo precis tillbaka. Utöver vad du äter på en dag, måste du hålla dricka 1,5 liter vatten per dag.

40 poäng diet

Den 40 poäng diet är en diet liknande slag som Viktväktarna kost. Det är en diet där du måste räkna poäng för varje produkt, och du kan äta upp till 40 poäng per dag. Produkter med antalet poäng kan hittas på på denna webbplats är också en gratis punkter program som du kan ladda ner så att du kan söka efter produkter snabbt och enkelt och kan räkna ut hur många poäng du redan har förbrukats.
25 kalorier kan ses som en punkt. Eftersom du använde kalorier du nu så lätt att räkna poäng, och det är kul också! Även i denna diet, är det viktigt att dricka cirka 1,5 liter vatten per dag. Genom att dricka vatten spolar genom din kropp och förlora kilo snabbt.

Skaka dieten

En skaka kost innehåller massor av protein och du får cirka 500 kalorier per dag. Fördelarna är att de smakar bra att det finns en förbättrad fettförbränning, får du mer energi från det och du inte känner dig hungrig goin på is om du gör det rätt. Förutom skakningar, kan du också äta barer och soppor som ett substitut för normal måltid. Om du gör denna diet tre veckor ihärdig förlora ca 6 till 8 kilo. Även med denna diet, är det viktigt att dricka minst 1,5 vatten per dag. Om du följer denna diet går långt tillbaka till dina gamla matvanor, är kilo efter ett par dagar bara för att, så se upp.

Obesimed forte

Obesimed forte är inte en diet, men är en typ av läkemedel som folk bara bör användas om de är mer än 10 kilo övervikt. Detta piller ger en gel i magen som kan tillfredsställa din hunger. Om du äter en mindre måltid och låt stå snacks. Obesimed forte arbetar inom 30 minuter till en timme. Du kan ta sex gånger om dagen kapsel. Under denna kapsel kost rekommenderas att svälja multivitamin att du får tillräckligt med vitaminer och mineraler.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha