Ofta bönder har ibland anger magproblem

Om du ofta behöver jordbrukarna, kan som vara mycket irriterande. Särskilt i företag, kan du vara ganska generad av känsla. Men ibland alla rapar. Du brukar inte medvetet, det händer och du kan inte stoppa det. Bönder är en naturlig mekanism i magen för att bli av överskottsluft. Vanligtvis ofarligt så. Men om du behöver ofta jordbrukare, kan detta vara en signal från din kropp att något inte är helt rätt. Under dagen vi svälja luft. Det är självklart, och vi har därför inte övervakas. När du äter, dricker eller prata kommer automatiskt lite luft genom matstrupen till magen. En del av denna luft kombineras med den smälta maten i dina tarmar. Huvuddelen av luften som du sväljs under dagen, dock fortfarande i magen. Magen kommer alltid att sätta lite mer ut. Om magen känns att spänningen är för hög, skickar den en signal till hjärnan. I samarbete med nerverna i magen, ger hjärnan säkerställa att sfinkter mellan matstrupen och magsäcken slappnar av. När luften från magen kan komma in i matstrupen och så småningom försvinna genom munnen du låter en bonde. Ibland luften så kraftfullt pressas från magen att du lämnar ett högt bonde. I de flesta fall är bonden dock knappt hörbar.

Naturligt skydd i magen

Jordbrukare skyddar din mage från överskottsluft och så gör att magen inte farligt att expandera. Flera gånger per dag bönder, är det mycket vanligt. Om det finns en hel del luft i magen föreligger, men detta kan innebära att du har mycket ofta bönder. Det finns även människor som har flera gånger per minut bönder. Detta är naturligtvis mycket irriterande. Dessutom stor mängd luft i magen skapar en mycket obehaglig och kan orsaka uppsvälldhet och illamående. Överdriven rapningar är vanligtvis en isolerad företeelse. Ibland kan dock en underliggande sjukdom eller sjukdom orsaken.

Jordbrukare eftersom du sväljer för mycket luft

Ofta är det inte fråga om en sjukdom eller ett tillstånd som förklarar de överdrivna bönderna. Vanligtvis svälja, för en eller annan anledning, "normal" för mycket luft. Det kan vara till exempel att du är för girig eller rastlös äta eller dricka, så mycket mer luft än normalt ser en chans att gå igenom matstrupen till magsäcken. Även om du röker eller tuggar en hel del gummi, är chansen att du sväljer mycket luft. Ibland använder du när du talar med musklerna i nacken fel eller för mycket spänning på din nacke och hals muskler på grund av stress eller spänningar. Locket du matstrupen bör stängas och för att förhindra främmande föremål kan komma in i din mage, det fungerar inte längre som det ska. Detta gör du sväljer för mycket luft, vrid din mage att komma ut och du har så ofta bönder.

Jordbrukare eftersom överskottsgasen produceras

Förutom intag av alltför stor mängd luft, är det också möjligt att det finns ett överskott av luft produceras i magsäcken. Gärningsmännen är livsmedel eller drycker, som ger under matsmältningen i magen eller tarmarna för extra luft. Kolsyrade läskedrycker, kål och lök är vanliga exempel. Men också öl, purjolök, paprika, baljväxter, fet mat, kryddor och stora mängder frukt och socker kan ge ytterligare produktion av gas. Kanske har du tidigare produkter till en stor mängd på en gång drack eller ätas, vilket skapar en mycket luft i magen inträffade. Det är emellertid också möjligt att de enzymer som krävs för att smälta kolhydrater, inte gör sitt jobb.
Den mat du äter från att smältas i magen till stor del av matsmältningsenzymer som finns i magsaft. Den smälta maten går sedan till våra tarmar. Här är det återigen av enzymer, på ett sådant sätt att den bryts ner kan absorberas av tarmväggen. Det är normalt att inte alla livsmedel kan brytas ned, men när enzymerna inte gör sitt jobb är fortfarande en oproportionerligt stor del av osmält mat. Delvis detta städas upp av nyttiga bakterier. Med kolhydrater, men de har problem, vilket orsakar en hel del restprodukter, främst syra och gas, kvarstår. Gasen stiger till magen och slutligen opgeboerd igen. Hos personer med matsmältningsenzymer Bristande förmåga att smälta kolhydrater, särskilt problem uppstår med produkter som innehåller laktos och bönor.

Jordbrukare med magproblem

De flesta människor har stor nytta av tyst äta en diet med låg osmälta kolhydrater och massor av avkoppling. Men ibland symptomen kvarstår envist. I det fallet kan det finnas en underliggande sjukdom eller ett tillstånd. Ofta förekommer bönder ofta hos personer som lider av halsbränna eller en så kallad känslig mage. I en känslig mage eller funktionell dyspepsi, har det länge funnits klagomål såsom magont, illamående, kräkningar, halsbränna, många bönder, rapningar och väderspänning och mättnadskänsla utan som kan lämnas av en fysisk defekt.
Om magsaften kan strömma ut från magsäcken till matstrupen, orsakar det en brännande och smärtsam känsla i matstrupe och svalg, och ofta en bitter eftersmak i munnen. Magsyra innehåller aggressiva saltsyra, att, i magen bland andra saker, bakterier, virus och svampar måste göra ofarliga. Emellertid är magen sig med ett tjockt slemskikt väl skyddade mot syran, matstrupen har ingen sådan skyddande skikt. Eftersom övergången mellan inte stänga ordentligt och magsäcken till matstrupen, kan det finnas inte bara magsyra kommer upp från magen, men är också lättare att flytta luft från matstrupen till magsäcken.
Om du förutom de många bönder har också svåra magsmärtor, många är sjuka, måste ofta kräkningar och aptitlöshet, då det kan vara ett sår. När ett sår är fodret i magen så allvarligt skadat att ett hål i den. Detta tillåter nerverna kan komma i kontakt med den aggressiva saltsyra som finns i magsaften, vilket orsakar svår smärta. Ibland finns skapas av magsår blödningar i magen. Det finns då blod i uppkastningar eller avföring. Gör detta alltid direkt till läkaren.

Bönder från gallsten

Du får inte bara många bönder, men har ofta en svår, ihållande smärta högra hörnet av buken, du är sjuk, du måste ge, du har vita avföring, mörk urin och gulfärgning av hud, då du kan ha drabbats av gallsten. Många människor har gallsten. De hårda, steniga klumpar bildas i gallblåsan, men ge klagomål bara när de fastnar i gallgången. Blockeringen av galla inte kan flyta till tarmarna. I galla gallsalter som bryter ner fett i vår mat, så de är lättare att smälta av matsmältningsenzymer. Utan galla enzymer kan bryta ner fet mat otillräckliga, vilket många rester förekommer. Pall får sin bruna färg av bilirubin som är i gallan vätskan. Utan galla pallen vitt. Eftersom galla inte kan släppas ut, kan det komma in i ditt blod. Detta gör då att din hud gul och urinen blir mörk. Om gallsten orsaka symptom, de är oftast avlägsnas kirurgiskt.

Bönder på grund av felaktig andning

En störning i struphuvudet eller näsa eller hals kan också leda till att du rapa en hel del. Detta har troligen att göra med det faktum att du andas på ett annat sätt och förtäring. En enkel förkylning kan orsaka jordbrukarna att täta samma skäl. Felaktig andning är också för människor som lider av kronisk hyperventilation. Den andning är då för djupt och för fort. Detta gör att mer luft än normalt in i matstrupe och magsäck, vilket gör att du mycket bör jordbrukarna. Andra magproblem som uppblåsthet, smärta och illamående än vanligt.

Effektiv behandling är ibland svårt

Om bönderna orsakas av en underliggande sjukdom eller ett tillstånd, måste det naturligtvis hanteras. Om jordbrukare är en singulär fenomen, är en effektiv behandling är ofta svårt. När du använder fel muskler i nacken och halsen när du sväljer fel, kan en logoped ibland hjälpa. I de flesta fall, behandlingen består av, dock en bra kostrådgivning och viss regim, eventuellt i kombination med läkemedel som hämmar eller minskar bildningen av gas.
För att du sväljer mindre luft, är det viktigt att äta lugnt och dricka och tugga maten väl. Dessutom du bättre att inte ta tandköttet och det är klokt att sluta röka. Dessutom är det viktigt att följa en välbalanserad, fiberrik kost. Undvik kolsyrade läskedrycker, öl, stora mängder socker och fett. Produkter som färskpotatis, paprika, purjolök, lök, vitlök, baljväxter, kål, brysselkål, rädisor, plommon, melon och omogna frukter du bättre minimera mat. Alla dessa produkter kan ge en större produktion av luft i magen. Försök att undvika Slutligen stress och spänningar. I dessa perioder spänner musklerna i nacken och halsen och ofta extra att svälja dig omedvetet mycket mer luft.
Alla behöver en enstaka bönder. Det är en naturlig mekanism som säkerställer att magen av för mycket luft kan vara anordnade. Men om du behöver ofta jordbrukare, vilket kan vara mycket tröttande och irriterande. Om det inte finns någon sjukdom eller störning påträffas som kan förklara dina symptom, är det naturligtvis lugnande. Du, dock klagomål fortsätter att existera och i allvarliga fall i hög grad kan påverka ditt dagliga liv. Utöver eventuella mediciner bra mat och levnadsvanor, dock kan göra stor skillnad.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag har många bönder ibland tio minuter i följd. Varje kväll en huvudvärk. Jag kan och äta väldigt lite h ebb uppblåsthet, är också på kort tid utan mycket att äta en hel del kilo kom. Jag får en massa skum från min mun efter jordbrukarna. Vilka är dessa tecken? Vad har jag? Kan någon hjälpa mig?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha