Obesprutade frukter och grönsaker smakar ofta bättre

Obesprutade frukter och grönsaker, såsom sallat, purjolök, tomater, rädisor, jordgubbar, hallon, björnbär, körsbär, äpplen och päron från trädgården smakar ofta mycket bättre än till exempel jordgubbar från marknaden eller mataffären. Ekologiskt odlade frukter och grönsaker har också en bättre smak än de produkter som odlas i enlighet med gällande regler. Orsaken ligger i rådgivning och behandling av dessa produkter under odling.

Frukt och grönsaker från snabbköpet

Även om fler ekologiska grönsaker och frukter finns också i stormarknader, ?? vanliga ?? produkter från den vanliga trädgårdsodling fortfarande säljs i stora mängder. Många människor titta oklanderlig utseendet på sin färskvaror. Ett äpple eller päron med hårda, bruna fläckar på huden, kommer de inte köpa snabbt, även om denna typ av skada vanligtvis av kraftigt regn eller hagel orsakat och fortsätter frukten inte är skadad.

Hem-odlad frukt och grönsaker

Om du har en köksträdgård och regelbundna frukter och grönsaker tar, du vet de är inte alltid utan mankementjes. I sin tur ner en gång sniglar, växt löss och andra små insekter. Detsamma gäller för kol. Gurkan har ibland en bit av härdat, brun hud, ibland jordgubbar halvt uppäten av en koltrast och äpplen, persikor och plommon kan visa bruna fläckar eller har inrymt en mask. Det är alla i spelet i den stora utomhus. Enligt insekterna, det finns inga staket, fastigheter, kommandon och förbud. Vad de gillar och ätbara, är bara en av dem.

Ekologisk odling

Ekologisk odling blir mer användbara vid biologisk bekämpning av skadeinsekter, vilket gör att skador på ekologiska produkter är minimal. De slåss ofta en skadeinsekt genom att sätta i en annan insekt som stänger av skadliga djur, men påverkar inte grönsaker eller frukt. Så, till exempel bekämpa växtlöss med nyckelpigor. Produktionen är utmärkt och priserna är framåt, särskilt för säsongsvaror, ofta omöjlig att skilja från vanliga trädgårdsprodukter.

Regelbunden trädgårdsodling

I vanliga trädgårds användning av olika typer av gödselmedel. Inte bara naturliga gödselmedel, men också från gödningsmedel. Det finns regler för regeringen. Odlare av grönsaker och frukter kommer att gynnas av det som deras produkter växer så snabbt som möjligt och vara så stor som möjligt. Dessutom överväger också smak, men produktionen är fortfarande en mycket viktig poäng för vinst. Förutom de vanliga trädgårds gödselmedel använder också sjuk- och fungicider bekämpningsmedel, vilka produkter sprutas.

Ingen skillnad i vitaminer och mineraler

Frukt och grönsaker som odlas på gården och ekologisk produktion har så många vitaminer och mineraler än produkterna från den vanliga trädgårdsodling. Eftersom skillnaden är inte så. Få näringsämnen och vitaminer din kropp inte saknar när du köper produkter från den vanliga trädgårdsodling och används.

Återstoder

För besprutning av fruktträd och jordbruksmark är regler. Överallt tillåten ?? ?? etablerade standarder. Dock kommer det alltid att finnas återstående gödsel och sprutning i grönsaker och frukt bakom, hur små de än må vara. Även om frukt och grönsaker samt ännu inte tvättas, kan det fortfarande finnas kvar en rest i produkten. Dessa rester är inte alltid väl försvinna från kroppen. Vissa ackumuleras under årens lopp.

Skillnaden i smak

Frukt mycket gödsel kommer att växa snabbare, hålla mer fukt och ofta vattnig smak. Detta gäller även för tomater, och så vidare. Det är därför inte konstigt att de frukter och grönsaker från din egen trädgård smakar bättre än grossisten. Fler och fler konsumenter letar efter bra frukt och grönsaker, utan resterande besprutningen och gödningsmedel. Helt enkelt därför att det är bättre för allas kropp. Speciellt för barn som fortfarande växer, men också för äldre och alla andra som behöver daglig företaget att arbeta.

Hälsosam kost

Ekologiska grönsaker och frukt passar in i en hälsosam kost. En liten bula här och det finns därför inga problem. Valappels var för övrigt hem tidigt också bearbetas till äppelmos och det gör anläggningen fortfarande. De mindre vackra äpplen från bonden och marknads trädgårdsmästare faktiskt gå till Apple bearbetningsanläggningar eller de kommer att vara med päron som bearbetats i sirap. Endast de vackra äpplen lagras och transporteras till konsumenten.

Processen på ett hälsosamt sätt

Om du också äger rätten bearbetning, utan färdiga att äta såser i paket och påsar, du mår bra. Du och din familj kommer att dra nytta av det.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Alla hjälpa en fabel från hela världen: Ekologisk frukt är inte samma sak som obesprutade frukt! Ekologiska odlare kan Skål enligt normerna många typer av bekämpningsmedel toepassen.Het etikett bio eller emo gör därför inga garantier! Så ät för 100% säker obesprutade råvaror från din egen trädgård eller som pålitliga tillverkare. Dessa är vanliga i varje region. På Internet finns av dessa företag.

Ekologiskt odlade frukter och grönsaker kan faktiskt innehålla spår av bekämpningsmedel, även om andelen över de vanliga-odlade produkter är minimal. För de nederländska produkter är att jag tror, ​​omkring 2%. Så det är bättre att välja ekologiskt, eftersom inte alla, trots allt, har sin egen mark för att odla sina egna produkter, men det finns redan bönder är helt biologisk process och ingen regelbunden användning av gödningsmedel och bekämpningsmedel.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha