Nya skattesystemet 2016-2017: btw

Pål Hägglund Februari 28, 2016 Miscellanea 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det nya skattesystemet 2016-2017 gör en hel del kontroverser. Således är lönen och inkomstskatt sänks, bör ökas tillsättningen av hyresavtalet bilen justeras och momssats. Detta gäller varor och tjänster från den reducerade momssats på 6 procent. Matrester definitivt falla i låg hastighet, eftersom det är en nödvändighet i livet. Men i vilken utsträckning regeringen kan ändra skattesatsen? Frågan är om detta också fördelar, med tillväxt och utveckling av den nederländska bränslepåfyllning eller ens bromsa.

Moms

Moms kallas också moms. Detta är en skatt tas ut av regeringen på sålda varor eller tjänster. Sedan 1969, som i Nederländerna. Förresten moms i många länder tillämpar. Detta ger regeringen pengar, det går till statskassan.
Situationen 2015
Nederländerna har en hög och en låg. Det lägre priset får inte komma ned 6 procent. Detta gäller för alla länder som är medlemmar i EU. Men graden av 6 procent gäller endast från 1986, som tidigare uppgick till 4 procent. Under den låga fallande konsument men också vissa tjänster. Allt annat är den höga hastigheten. Denna höga har ofta ändrats från 12 procent 1969 till 21 procent under 2012. konsumenten betalar moms till företagaren. Detta betalar igen mervärdesskatt till skattemyndigheterna.

Nya skattesystemet 2016-2017

Under 2016-2017 den nya skatten att vara runt. Förra gången skattesystemet reformeras, tillsattes år 2001. Mellan 2001 och 2014 finns det så många nya regler och lagar som skatten uppdateras regelbundet. Men år 2014, är kopp full: skatten i sig se träden för skogen längre och får allt svårare att fullgöra sina uppgifter. På Budget dag 2014 kommer också nyheten att skatten ses över. Detta måste börja i början av 2016, men kan ändå ta lite tid innan allt är klar.
Det finns olika planer på att ändra skattesystemet. Så borde arbeta mer gående löner och se en minskning av lönen och inkomsten för mer köpkraft. Detta faller under Package 1. Genom lindra bördan måste åka dit blir fler jobb. Även tillsats av hyresavtalet bilen ändras. Var tidigare fem aggregering nivåer, kommer detta 2017 till bara två. Många leasing förare, innebär detta dåliga nyheter, eftersom det bara finns en hög och en låg hastighet. Alla andra avklingningshastigheter.

Justera moms

En annan plan: justering av skattesatsen. Denna plan faller under Package 2. energiskatt och moms bör höjas från 6 procent till 21 procent. Denna plan gäller inte för alla produkter, men för många. Nederländerna är ett av de få länder där incidenter som produkter och tjänster under låg hastighet. I princip var den låga är avsedd för de människor som behövde det: låginkomsttagare. Genom att anpassa en låg, kan låga inkomster fortfarande köpa mat och äta ute, eller på bio. Men barberaren faller under låg hastighet. Men nu verkar det som de låga inkomster inte gå ut och äta eller att gå steg. Helt enkelt därför att de inte har råd.
De högre inkomster som har råd, dra nytta av denna låga. Detta är en politisk nagel i ögat och sedan kommer upp med planen att en hel del tjänster och varor för att flytta till den höga hastigheten. Konsumentvaror måste hålla sig inom den låg. Mat och dryck är verkligen en nödvändighet i livet och bör aldrig vara ovärderliga.

Gör planerna?

Har denna plan lyckas? Genom att tillämpa den höga momssatsen, den tyngre börda för alla. Å andra sidan, är belastningen mindre för arbetare, på grund av de förändringar som sker. I princip, socialbidragstagare sedan ha mindre köpkraft än arbetare. Detta skulle arbeta för att stimulera. Andra tror att en sänkning skulle bättre stimulera fördelar att arbeta. Sidoanteckning är att många människor som sitter hemma på förmåner, vill arbete men kan inte hitta jobb. En ökning av momsen skulle bara behöva stimulera tillväxt och utveckling, är det tänkt. Åtminstone, så det användes i andra länder. Men är det så, och kommer dessa planer att genomföras?
Dock är skatteplan sekreterare Wiebes om att flytta momssatsen inte välkomnas med öppna armar. Många politiska partier håller inte med kastruller och sedan stödja dem heller. Så det finns ingen majoritet, så planen inte kan gå till senaten. Representanthuset måste verkligen anta ett nytt lagförslag med en majoritet. Först då planen till senaten kan och senaten godkänna det gå bra. Eller underkänna detta kan också.
I juni 2015 verkar det som om denna plan, är justering av den låga momssatsen inte förväntas hitta.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha