Nya läroböcker köpa, eller andra hand?

Läroböcker är dyra att köpa. Du kan spara pengar genom att köpa dessa böcker andra hand. Dessa böcker är ofta fortfarande bra kvalitet, och göras till ett rimligt pris av handen. Läroböcker är dyra att köpa, och används ofta, men endast ett år. I nästa läsår, måste du köpa nya läroböcker igen. Fördelen med nya läroböcker är att de är tomma och ser snyggt, är nackdelen det höga priset.
Det finns fler och fler studenter väljer för begagnade böcker, vilket gör att priserna på de böcker som används också vara högre.

Nya läroböcker köpa och sälja dem nästa läsår

Om du noga behandlar dina läroböcker, skulle du kunna sälja dem igen för en lämplig mängd efter läsåret. Däremot behöver du inte veta om nästa läroböcker fortfarande kommer att användas. Möjligen de vid den tiden redan föråldrad, så böckerna inte längre representerar värde. Denna risk går också med begagnade böcker, men då måste du mindre pengar investeras.

Att köpa läroböcker på Marketplace

Genom Marketplace, kan du förmodligen hitta de böcker du behöver. Det är klokt att vara där tidigt. När det är känt vilka böcker att köpa, bör du gå direkt hitta de bästa till lägsta pris. När det finns mer att erbjudas på böckerna, kommer priset att höjas ytterligare. De bästa som kommer att säljas först. Du måste vara mycket noga med att du köper rätt böcker, men det uppenbarligen gäller nya böcker.

Läroböcker köper via Bol.com

Förutom nya böcker, Bol.com säljer begagnade böcker. Böckerna kommer att läggas på webbplatsen för Bol.com, men de säljs av ägarna av böckerna. Bol.com erbjuder exklusivt för placering och meddela säljaren att böckerna ska skickas dit. Via Bol.com kan skicka vid en låg hastighet. Säljaren måste betala ett bidrag till medling Bol.com.

Hyra Läroböcker

Läroböcker kan hyras, men i praktiken är det mer attraktivt att köpa böcker andra hans och sälja efter läsåret igen. Men om du har otur att gå flera böcker ur cirkulation, du kan inte sälja böcker till ett bra pris,

Litteratur om att ta studenter från högre betyg

Problemet med att köpa begagnade böcker på internet är att du inte kan se boken i förväg. Det kan därför hända att du köper dåligt underhållna böcker till ett högt pris. Du kan redan föreställa sig bäst kort efter slutet av ett läsår att ta över böckerna.

Sälj läroböcker tillbaka till leverantören av läroböcker

Leverantörer av läroböcker har ofta program som de vill köpa tillbaka läroböcker från studenterna. De köper bara väl underhållna böcker tillbaka. Det belopp som de erbjuder är i genomsnitt lägre än det belopp du har en annan på Marketplace eller Bol.com. Ofta köpa men också begränsade böcker tillbaka, och naturligtvis de enda böcker som kan relisteds.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha