Nya Kia Cee'd ISG faller 20% -lease kategori

Kia öppnar attacken mot den etablerade ordningen i leasingsegmentet. Den nya Kia cee'd ISG avgudade med sådan emission låg CO2, är bilen i den gynnsamma 20% ränta för förare leasingavtal. Och eftersom Kia Cee'd är billigare än sina direkta konkurrenter, kan konsumenterna få dubbel nytta.

Ny hastighet av 20%

Sedan den 1 januari, 2009 den nya hastigheten med 20% importeras. Denna sats gäller för bilar med låga CO2-utsläpp som inte kan uppfylla kraven för 14% ränta. Med denna mellankategori för att skapa är för hyra föraren åter fler valmöjligheter. Särskilt de mer moderna och sportiga bilar hör till denna kategori, till exempel Audi A3 1.4 TFSI, BMW 116i eller Mini Cooper. Kia också representerade i denna kategori med Picanto. Nu finns med Cee'd ISG men ett komplett mid-range vid. Och med det Kia skulle dålig försäljning år 2008 kan mycket väl glömma.

Kia Cee'd ISG

Den Kia Cee'd ISG kommer med en 1,4 bensinmotor är bra för 109 hästkrafter. Enligt Kia Cee'd ISG har följande fördelar:
  • Bränslebesparande ?? Intelligent Stop & Go ?? Systemet innebär färre tankning
  • A etiketter för alla cee'd varianter och därmed BPM korta ting på upp till ?? 1400, -,
  • Lägre tillsats av 20% i stället för 25% (se hela listan över bilar med 20% tillägg.
  • Mindre skadliga för miljön

Hur fungerar ISG-systemet

ISG Systemet växlar automatiskt motorn i cee d ?? automatiskt när bilen står stilla eller rör sig långsammare än fyra kilometer i timmen. Dessutom skall transmissionen vara i neutralläge. Under typiska körförhållanden i stadstrafik och det är ständigt driver och sluta föra ISG effektiviteten bränslesystem med så ?? s 15% ner. En ?? smarta ?? Starter är en del av ISG-systemet i CEE d ?? och är kopplat till den, motorns styrenhet ECU, som ständigt övervakar status av bilen. När bilen står still, till exempel vid ett rödljus, läsa ?? ?? ecun den information som samlas in genom flera styrsystem i bilen. Den fastställer ECU på grund därav eller stänga av motorn är meningsfull. När motorn är avstängd och den första växel är ilagd, startar motorn omedelbart utan att orsaka driftstopp. Motorn i detta sparar mycket snabbare än vad som normalt är fallet. Detta beror på ett system som minns cylindern måste gå att få nästa slag. Detta system lagrar motorn omedelbart. Om du av någon anledning, är batteriets kapacitet under 75%, eller om det inte finns tillräckligt energi tillgänglig för nästa start, kommer systemet att stänga av Stop & Go-programmet (Källa: Kia). Lär dig mer om den senaste utvecklingen när det gäller rena motorer hittar på Autoweek.

Kia Cee'd och konkurrens

Den Kia Cee'd har jämfört tävlingen ett antal positiva punkter. Som Cee'd levereras med standard 7 års garanti. Hyresavtalet ryttare kommer inte att vara här mycket varsel, men den privata ägaren av en Cee'd detta är en tröstande tanke. Kia har uppenbarligen mycket säker i sin egen produkt. Dessutom har Kia Cee'd ett lägre inköpspris än till exempel VW Golf 1,4 TSI. Aggregeringen är därför mycket lägre. Och det är goda nyheter eller för uthyrning ryttare. En enkel beräkning:
En VW Golf 1,4 TSI med klimatreglering och metallfärgkostnader om Eur. 25,200, -. Tillägget för denna bil är 20%. Om man antar en skattesats på 42%, innebär detta ett nettotillskott av Eur. 2100, - per år. En 1,4 Kia ​​Cee'd ISG klimatreglering och metallfärgkostnader om Eur. 19,500, -. Tillägget för denna bil är 20%. Om man antar en skattesats på 42%, innebär detta ett nettotillskott av Eur. 1638, - per år.
Detta innebär en besparing på så mycket som Eur. 460, - nettoresultat. Och i dessa tuffa ekonomiska tider, men fortfarande en trevlig bonus!

Slutsats

Den Kia Cee'd ISG finns som en tredörrars, femdörrars och femdörrars kombi. Detta använder når en stor publik. Naturligtvis finns det klasskillnaden mellan KIA och Volkswagen. Restvärdet talar för tyskarna, som hyresavtalet inte kan vara så långt ifrån varandra är om köpeskillingen föreslår. Men den nya Cee'd Kia en stor tillgång i kampen för den gröna hyresavtalet ryttare. Och kanske 2009 Kia därmed en bättre försäljnings år än 2008.

Fler artiklar om bilar

Allt om bilar
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha