Nya bolåneregler och renovering

Asma Gyllenhaal Februari 27, 2016 Miscellanea 4 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Enligt de nya bolånereglerna under 2011 försvinner ränte bara inteckning. Höjden på topplån är begränsad. Lagstiftningen har också konsekvenser för nuvarande villaägare som tagit ut en inteckning. Så det är svårt att finansiera en renovering med en inteckning. Renoveringen bör leda till waardestiging av huset.

Nya regler inteckning 211

Håll de nya bolånereglerna i korthet följande. Den ränte bara inteckning försvinner helt. Homebuyers måste betala tillbaka 50% av värdet va deras hus på hypotekslån, inom en period av trettio år. Mängden inteckning är begränsad till 106% av marknadsvärdet på hemmet. Det är också svårare att avvika från den schablonintäkt. De regler som fastställs i uppförandekoden för hypotekslån under 2006. För villaägare som redan har kört en nåd hypootheek, små förändringar. De har bara att ta itu med konsekvenserna av de nya reglerna om de vill stänga sina inteckning eller finansiera en renovering med en inteckning.

Refinansieras

Om en husägare med en inteckning, vill inteckning för att stänga, kommer det att finnas lite, på grund av de exceptionella möjligheter som de nya reglerna. Hypotekslåneinstitutens behöver inte följa de nya bolånereglerna. Om räntebindningstid slutar, kan upprätthållas ränte bara inteckning.

Nya hypo te dom: återuppbygga

Är det fortfarande möjligt att ta ut en inteckning för hem förbättring, är frågor många husägare undrar. Detta är begränsad: endast för arbeten som bidrar till en ökning av värdet på huset. Med den gamla ?? ?? inteckning regler kan en renovering ännu inte fullt ut finansierad
De regelförändringar blir det svårare att fnancieren ombyggnad med en inteckning. I den gamla situationen, kan en renovering vara co-finansierat köpet av hemmet, men nu bankerna ser eller omvandling leder till en appreciering av huset. Då är det möjligt att e Bank betalar bara en bråkdel av renovering och att husägare måste betala resten ur fickan.

Intresse bara inteckning & renovering

För befintliga bolån kommer att kontrolleras för att se hur ser nuvarande inteckning. Om det är ett intresse endast inteckning, kommer en andra inteckning för omvandlingen vara helt återbetalas. Bidrar också från personliga besparingar nästan oöverstigliga.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Winfriede Ekberg
  Like 4   Dislike 1

Vi vill arbeta med vår dotter och hennes barn våra barnbarn kommer att köpa ett hus. Vi kommer att bo där med all zn. Hon har ett bra jobb för 28 timmar fast. Vi har en statlig pension och en bra pension. Detta kan läggas ihop för att beräkna mängden av inteckning. Det är den första frågan, finns det olika alternativ för den är som bäst. Och för mycket skada men också för oss en stor fördel.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha