Ny metod för skrik spädbarn

En gråtande baby är ofta mycket ansträngande. Föräldrar lider av sömnbrist och ibland inte vet vad de ska göra. En amerikansk barnläkare har nått stora framgångar med en ny metod. Synpunkter på denna metod är fortfarande isär. Enligt denna metod, kommer du att gråta barn ?? s inom en tyst minut.

Harve Karp

Harve Karp är en amerikansk barnläkare i Los Angeles, som redan en hel del har varit framgångsrik i USA Han gick letar efter sätt att undervisa föräldrar tekniker. Genom att lära trösttekniker föräldrar faktiskt kan göra något för sina barn. Han har varit på flera stora program ?? s i USA har varit på röret för att säga vad hans behandling. Även i Nederländerna, har han redan gett ett antal föreläsningar. Tillsammans med University of Southern California School of Medicine, University of Amsterdam och sjukhuset Tergooi de lanserar en utredning in i denna metod.

Lyckligaste baby

Nästan alla barn gråter ?? s. Cirka 10 procent av barnet ?? s gråter varje dag i tre timmar eller mer. Många läkare definierar ett rop barnet som ett barn mer än tre timmar per dag för mer än tre dagar i veckan, gråter mer än tre veckor. Många föräldrar ser det som ett problem eller en börda. Många bebisar gråter ?? är inte bara en hel del men är också svårt att trösta när de är upprörda.
Metoden Harve Karp har utarbetat för crybaby ?? s, kallas också ?? lycklig baby ?? nämns. Metoden bygger på att ett barn är inte nio, men tolv månader borde ha varit i livmodern. Metoden kan användas för baby ?? s till fem månader. Den kan användas för crybaby ?? S, utan också för baby ?? S gråter mycket, har kramper, rastlöshet och dålig sömn. Harve Karp tror att crybaby ?? s har en strömbrytare. Åtgärderna är inte ny, men åtgärder måste göras mycket noggrant. Vi måste också komma ihåg att den här metoden fungerar inte om ett barn är i smärta, sjuka eller hungriga.

Hur fungerar det?

Föräldrar bör lindar barnet och sshhhttt ?? ?? ring i örat. De fem-Sen:
 • Swaddle: Swaddling. Med swaddle du ge ditt barn samma känsla som i livmodern.
 • Sida: barnet liggande på sin sida, ljus genom att vrida det till hans mage så mycket som möjligt mot din mage.
 • Shhhh: shhhh, skrika i örat. 75% av barnet ?? behov bullerljud.
 • Swing: Du skakar barnet fram och tillbaka med en speciell teknik.
 • Sugande. Suger på en napp, finger eller bröstvårtan.

 • Harve Karp betonade att ljudet av "shhhh" är inte särskilt svårt för barn ?? s. Shushing ljud imiterar buller från livmodern som kan jämföra med en hårtork eller en dammsugare. Det är ett ljud som förekommer i många kulturer för att tysta barnet ?? s.

  Undersök

  Många experter säger också att det är viktigt att forskningen kommer att vara att denna metod och akademiskt utbildade. Med varje ny metod är en god forskning är viktig. Praxis visar att det fungerar, men inte alla är ganska glada över den här metoden. Vi vet ännu inte vad effekten av denna metod och varje barn är äntligen annorlunda. Vi måste också komma ihåg att lyssna på barnet, vad gör han förklara sin ylande? Är det kanske någon annanstans, vilket är till exempel situationen hemma? Om du vill använda den här metoden, är det bäst att rådgöra med en barnläkare eller hälsoklinik.
  Harve Karp ?? det ?? är inte magi, det ?? s inte ett trick, det ?? s fysiology ??
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha