Näringsvärde Tabell McDonalds

Pa-da-pa-pa-pa; Jag älskar det! Vem är inte glad att höra av McDonalds melodi? Eller tanken på en läcker Big Mac och en jordgubbe milkshake. Men hur många kalorier innehåller älskade Big Mac eller milkshake ändå? Och hur många gram fett eller socker? Nedan hittar du en omfattande tabell över alla näringsvärdena i standard-menyn för McDonalds.

Hur man gör ett hälsosammare val?

Snabb uppenbarligen aldrig faller under rubriken "friska". Och det inte visas i "disk fem. Någon enstaka gång synd att inte kan låta så mycket ondska. Inom en snabb matmeny eftersom du kan också göra hälsosamma eller "mindre dåliga val. Ta till exempel en lightläsk eller vatten i stället för vanlig läsk. Medium eller en meny, i stället för en stor meny. Med informationen nedan kan du jämföra olika produkter och göra en hälsosammare val för dig. Lär dig mer om din genomsnittliga rekommenderade dagliga intaget av de olika produkter som du hittar längst ner.

Frukost

Många säger att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen. Din kropp har äntligen bränt många kalorier under din sömn. Under åtta timmars sömn din kropp bränna en jättestor 600 kalorier! Denna energi ska vara bra igen fyllas. Om din morgon bra frukost, kommer du att ha energi hela morgonen och är mycket mindre sannolikt att komma runt 11:00 återresan till automaten kommer att göra. En hälsosam frukost ingår jämförelsevis särskilt protein och fiber. Detta gör att din ämnesomsättning går ordentligt. En skål med låg fetthalt keso, 2 msk av spannmål och ett äpple eller två portioner av hela korn knäckebröd med margarin, ost och en banan är ett bra exempel på en hälsosam frukost.

Grönsaker och sallader

Den fallgrop med sallader är ofta i förbandet. Välj därför en fettsnål dressing. Föredrar en yoghurtbaserad, snarare än oljebaserade. Sallad med knaprig kyckling är mycket välsmakande, men minns du att kycklingen är stekt. Detta gäller även Onion Rings. Men någon sallad är alltid bättre än en burgare.

Burgers

Det är självklart att vissa medborgare i kategorin "för en gångs skull sedan" fällor och vissa civila i kategorin "hjärt-kärlsjukdom". Du behöver 4,5 timmars vandring, cykling eller 3 timmar 5 minuter kör på en Big Tasty med brinnande bacon.

Frites

Visste du att du sålde McDonalds brukade vara en storlek pommes frites? Om du har använt en del av pommes frites beställde du fick en del av vad vi skulle överväga idag som ett barns del.

Sås

Liksom salladsdressing är gödning såser lömska. Föredrar att inte välja majonnäs eller senap sås, som innehåller fett. De andra såser innehåller inget fett. Chili och sura sås innehåller relativt mer socker än resten.

Desserter

En läcker glass är det perfekta slutet på en fet mellanmål. Glassen är i sig "illa" nog, men toppings är anledningen till att dessa desserter verklig förändring i kaloribomber! Näring center råd som ett mellanmål inte bör vara mer än 120 kalorier, så välj en varm dag föredrar en kon.

Drycker

Ett medium läsk eller milkshake har en jättestor nio sockerbitar! Ett glas Fristi innehåller fyra sockerbitar och ett glas Chocomel även fem sockerbitar.

Rekommenderad daglig mängd energi

(0)
(0)
Tidigare artikel Polen som en semester

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha