När spelberoende?

Addi Sandin Februari 29, 2016 Hälsa 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Missbruk är ett stort problem i vårt samhälle. Spelberoende är en av de mest underskattade missbruk. I vårt samhälle, uppstår många problem från missbruk. Den mest kända är drog- och alkoholmissbruk. Antalet spelberoende nederländska är svårt att uppskatta. I själva verket finns det få människor att söka hjälp. I motsats till de andra missbruk, finns det inga bevis av fysiskt beroende. Beroendet är i första hand andlig, men därför inte underskattas. Spelberoende förekommer i hasardspel där resultatet är samma synliga, såsom i kasinot och på slots. Hasardspel som lotteri och det statliga lotteriet är mindre attraktiva för spelare som resultat någon gång sent på sig. Då igen det tar lång tid innan nästa dragning.

När du spelberoende

Redan 1980, några amerikanska psykiatriker sju poäng formulerade för att hjälpa dig att identifiera spelberoende är. Enligt denna bok är någon beroende om han kände igen fyra av de sju punkter. Han möter bara en av de sju poäng, då han har varit noga med att han inte kommer att bli beroende av spel i framtiden. Det handlar om följande sju kriterier:
  • Spelaren känner spelar regelbundet och sätta en hel del i.
  • Spelaren är helt absorberad i spelet.
  • Spelaren har spelskulder, men sluta inte att spela.
  • Spelaren alltmer spela för att känna känslan av spänning och upphetsning.
  • Spelaren fortsätter att spela för att vinna tillbaka förlorade pengar samtidigt som han vet att det finns en ökad risk för en ännu större förlust.
  • Alla försök att spela mindre är meningslösa. Han har inte längre behärska sig.
  • Gambling på bekostnad av allt. Socialt liv och arbete kommer att bitar.

Beroendet dominerar

Spelberoende är så att säga en sjukdom. Den verkliga missbrukare kan inte motstå frestelsen. Ligga och fusk han försöker skapa en möjlighet att spela. De flesta missbrukare är övertygade om att de inte lider av ett beroende. Först när han är medveten om att han är beroende, kan han göra något åt ​​det. Vanligtvis när det redan är i den mån som det verkar vara svårt att förhindra missbruk.

Hur det börjar

Ett beroende börjar alltid med en seger. Någon försöker en gång en euro. Euron är eventuellt multiplicerat med fyrtio med en knapptryckning. Från denna stund finns det naturligtvis inget missbruk, men farlig intresse och intresset uppstod. På ett mycket enkelt sätt och inom några sekunder är mycket pengar ?? ?? konverteras. Inte alla blir beroende, men det förmodligen inte bo på en gång.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha