Nokia N8 smartphone

Jimi Hammarström Februari 28, 2016 Elektronisk 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nokia N8 är flaggskeppet lanserades 2010 av den finska telefonjätten. Med ett snabbt operativsystem Symbian 3, en digital kamera på 12 megapixel och en HDMI-kontakt, kommer Nokia N8 konkurrera med Apples iPhone. Nokia N8 väntas i oktober 2010 finns i Nederländerna. Vid olika nätbutiker för mobiltelefon och internet du redan har en reservation, så att senare du först ha en Nokia N8. Nedan en översikt över vissa aspekter som Nokia ?? s nya flaggskepp så speciell.

HDMI på Nokia N8

Nokia N8 är den första smartphone med en HDMI-anslutning. HDMI står för High Definition Multimedia Interface och är den nya standarden inom digital video och ljudöverföring. Tack vare HDMI-anslutningen på Nokia N8, kan du alltid ha mycket hög kvalitet bild och ljud, även när du ansluter smarttelefonen på den stora skärmen.

Digitalkamera på Nokia N8

Även när det gäller fotografering, Nokia N8 sätter en ny standard. Där många konkurrenter ?? bara ?? 5 till 8 megapixel kameror har ?? s, kommer N8 med en 12 megapixel kamera. Förutom många megapixlar är också slående Carl Zeiss-objektiv. Nokia väljer medvetet för kvalitet, och som uppskattas under de första recensionerna av N8. Tack vare en Xenon-blixt blixt, ansiktsigenkänning och inbyggd fotoprogram N8 är en full kamera som kan hålla en bra kompaktkamera.

GPS och navigering i Nokia N8

Nokia N8 levereras som standard med en inbyggd GPS-mottagare. Tack vare fritt tillgängliga programmet Ovi Maps är din N8 därför kunna fungera som ett navigationssystem. En praktisk funktion för GPS i kombination med fotografi, geo-taggning. Om du har en bild eller video från en specifik byggnad, visa eller vad gör, är GPS-koordinater skickas till inspelningen. På så sätt vet du efteråt exakt var bilden eller videon togs.

Allmänna specifikationer för Nokia N8

Nedan följer lite grundläggande information om design och prestanda av Nokia N8 smartphone:
  • Mått: 113,5 x 59 x 12,9 mm
  • 3,5 tums AMOLED pekskärm, 640x360 pixlar
  • 16 GB internt minne, kan utökas med microSD-kort
  • Anslutningar: HMDI, Bluetooth 3.0, USB, 3,5 mm AV
  • Finns i flera färger, åtminstone witzilver, mörkgrå och grön
  • Symbian 3 för Nokia
  • 12 megapixel kamera för högupplösta bilder ?? s och filma i HD 720p.

På Nokias webbplats hittar du en omfattande översikt över alla de specifikationer och funktioner i Nokia N8.

Köp Nokia N8

N8 smartphone väntas i butiker under oktober 2010. Nokia N8 kommer att säljas online och i telekomaffärer. Det föreslagna priset för en enda Nokia N8 är ?? 479.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha