Nocturnal benkramper? Orsaker, symptom och tips

Eber Åhlund Februari 27, 2016 Hälsa 43 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Smärtsam kramp i benen som förekommer oftast på natten ??: de flesta någonsin har upplevt under oss. Det är en nattlig kalv kramper, vakna upp dig från smärtan. Din sömn kan bli allvarligt störs av dessa irriterande nattliga benkramper. Du kan också uppleva i fötterna. Möjligen finns det en magnesiumbrist på grund av detta fenomen, som för övrigt också ganska många gravida kvinnor lider av. En muskel gel, magnesium tillskott och dricka mycket vatten kan lösa problem under dagen. Vilka är orsakerna till dessa nattliga benkramper och vad kan man göra åt det? Behandling och tips.

Kramp i benen på natten ??

För var och en av oss är nödvändig för en god sömn under dagen för att fungera väl och kunna göra de saker vi vill göra. Om sömnen störs då märker vi också omedelbart konsekvenser. Ett av de problem som kan minska kvaliteten på sömnen är muskelkramper i benen. Genom sammandragningar av musklerna i vaderna, kommer du vaknar upp från smärta, och du känner ?? förmiddagar ofta trött.

Symtom nocturnal benkramper

Fenomenet med nattlig kramp i benen yttrar sig i smärtsamma sammandragningar av benmusklerna. Det är en smärta som verkar falla till musklerna gör du automatiskt att få dina ben. För vissa människor känns det som om kramper muskler verkar riva upp. Ibland sträcka Denna natt kramper sträcker sig in fötterna. I vissa fall finns det en märkbar svullnad i benet. Efter några minuter, kramper oftast självbegränsande, även om du känner för det kommer aldrig att vara över.

Orsaker nattliga benkramper

Kramp i benen förekommer främst på natten ?? kan vara relaterad till olika orsaker. En magnesiumbrist eller kan spela en viktig roll i en för låg fukthalt. Särskilt när du ?? På sommaren du har förlorat för mycket fukt och inte tillräckligt med vatten att dricka, du kan drabbas av kramper. Säg att du har en hel del svett under fysisk ansträngning under dagen och sedan har du din fukt reserver inte är tillräckligt fyllas. Gravida kvinnor lider ofta av nattliga benkramper.

Behandla nocturnal benkramper: tips

Stretch muskel
Vissa människor nytta för långsamt sträcka drabbade muskeln. Biter även på tänderna och sträck dina muskler så långt som möjligt: ​​detta kan minska smärtan. Men detta är inte alltid den önskade lösningen: ibland spasm är så smärtsamt att det finns inget annat att göra än att vänta ett par minuter.
Drick mycket vatten under dagen
Under dagen är det viktigt att du får tillräckligt med fukt, särskilt under de varma sommarmånaderna. Genom svettning, förlorar du en hel del fukt, vilket gör dina muskler och organ får mindre syre för att fungera korrekt. Kramp i så fall larm som varnar dig om att din bästa drycken mer vatten under dagen.
Muskel-gel
Tillämpa en lugnande muskel gel eller kräm kan lindra symptomen. En kräm eller balsam kan orsaka att blodcirkulationen stimuleras orsakar kramper gradvis försvinna.
Magnesium eller hydroquinine
Magnesium är mycket viktigt för muskler och en brist kan gå till detta kontrakt muskler. Kramper är den logiska följden. Prova din nivå av magnesium fylla med tillräckligt med mat och äta mycket frukt och grönsaker. Ett blodprov från din husläkare kan ge en avgörande svar om svårighetsgraden av magnesiumbrist, och dessa magnesium tillskott kan ordinera. Dessutom kan det muskelavslappnande hydroquinine bidra till att bekämpa kramper.
Sätt dina fötter högre än ditt huvud
För att förhindra natt kramper kan dra nytta av en anpassad sovställning som sätter dina ben lite högre än resten av kroppen. Det är ett litet trick som kan hjälpa dig ordentligt. När dina fötter högre än ditt huvud, kan mängden blod i benen bättre balanserad reducera nattliga benkramper.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Tede Lagerkvist
  Like 5   Dislike 0

Jag vill svara på denna lilla artikeln, vad du kan göra åt det nu verkar mycket enkelt! När jag fick de klagomål jag visste ingenting och jag var tvungen att titta upp på internet.Er är verkade som de herrar läkarna ta blodprover, men det Anslut inte korrekta slutsatser. Gång på gång jag hör talas om en annan person som lider av dessa kramper som läkaren har sagt att det inte kan vara brist på magnesium, eftersom forskning visar att det finns gott om nuvarande eller något. Även när det sades, din magnesium är ingen sir perfekt. Efter några dagar av Inhibin använda, med positiva resultat, mailade jag min läkare och berättade för honom om mina erfarenheter med Inhibin och att jag så glad werd.Toen han försökte ta det från mig, otroligt varför? Har att göra med mediciner intresse eller en intressekonflikt? Jag vet inte, jag vet, det betyder Inhibin är ett verktyg som jag kan rekommendera någon med denna typ av kramper! HoogachtendKT Chiang

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha