Noachieden: Passionen år 2016 ?? höjd själviskhet

Sedan 2011 kommer att sändas på skärtorsdagen av EO / RKK och senare KRO Passionen för radio och TV. Detta är en musikal-biblisk händelse där passion Jesus berättas. För att nå så många människor som händelsen är prydd med moderna schlagers. Rollen utförs genom välkända holländska vilka siffror som Jesus, Maria och Peter repris. Budskapet i evenemanget är att berätta att Jesus kom till jorden för att rädda folket. Människan måste räddas så uppenbart och är därför central. Denna själviska budskap står i strid med den altruistiska budskapet i Torah som säger att människor har bara att tjäna Gud utan baktankar, även belöningen för evigt liv.

Vad är Passion?

The Passion berättar passion Jesus. Det berättas av välkända holländska. Dessutom är händelsen packad med populärmusik. En parad kommer också att tas med en stor upplyst kors som väger 400 kilo, som stöds av ett antal personer. Varje år Evenemanget hålls i en annan stad. Arrangörer säger händelsen har en missionär syfte att få folk att tro på Jesus.

Passion är antisemitisk

Den som läser Nya Testamentet kan inte undgå intrycket att judarna kommer från dåliga. De beskylls för döden av Jesus. Denna anklagelse lever nu för många kristna. Även under The Passion är scenen där Pilatus frågar publiken som ska släppas och som dräpt: mördaren Barabbas eller Jesus. Publiken anropar sedan massiv att Barabbas skulle släppas. Även om det naturligtvis i verkligheten var det bara en handfull judar i rättegången mot Jesus fortfarande fick hela judiska nationens skuld under historiens gång. Det faktum att romarna är de som har blivit slaktade Jesus inte kommit fram under passionen.

Vad är det själviska budskap kristendomen?

När kristendomen frälsning den mänskliga faktorn. Kristna tror på Jesus för att bli frälsta från den eviga helvetet. Detta är i grunden en mycket självisk budskap som strider mot läror Torah. Den säger att människan måste tjäna Gud genom att hålla buden. Syfte att tjäna Gud på jorden för att skapa ett "hem" för Gud. Gud vill i underjorden "live". Detta är bara möjligt om alla människor följer Guds bud. Iakttagandet av Guds bud. Det är inte möjligt att leva efter buden, med målet att få en belöning efteråt. Det skulle vara en väldigt självisk handling.
Kristendomen säger att människan är syndig att följa Guds bud. Mannen för detta ändamål verkar inte vara kapabel till. Bara Jesus kunde uppfylla Torah som kristna hävdar. Det senare gäller inte eftersom Gud i varje generation en eller två tzaddiekiem sätter att syndfria liv och har ingen lust att synda. Majoriteten kallas beinoniem. Dessa är människor som inte synda utan snarare tendensen att synda. Gud skapade människan med en tendens att synda, så att den kan växa genom buden till honom. Detta kallas andlig tillväxt. Detta gäller för varje människa. Därför kan ingen ta på sig personliga synder varje människa. Denna andliga tillväxten skulle elimineras. Toràn säger att Messias endast synder hela världen kan ta på, men inte av enskilda. Så småningom, alla människor i den messianska eran tzaddikiem liv och inte längre har en tendens att synda.

Helvetet är en plats där själen renas

Kristendomen försöker skrämma folk med ett evigt helvete. Men säger Torah att helvetet är en plats där själen renas från synd. Som själen ser Absoluta Sanningen ansiktet. Hur länge själen förblir det beror på synder. Sages säga att vistas på det värsta syndare är högst 12 månader. Då själen kan stiga upp till himlen.

Vad är den verkliga innebörden av påsken? ?? Högtiden frihet c.q. tjäna Gud

Varför Gud levererade det judiska folket från Egypten? Bara för att låta judarna tjäna Gud snarare än Farao. Den verkliga befrielse är att tjäna Gud genom att observera hans bud. Utan att betjäna Gud kan inte bli fråga om befrielse! För en korrekt beskrivning av Passover till Chabad webbplats.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha