Njut i Maastricht

Maastricht, är att livsglädje. Det kan göras på många sätt. Men så länge sinnen är bortskämd. På sluttningarna av Jeker dalen växer druvorna för Maastricht viner. I den gamla ånga bryggeri höll en tradition. På crawl smak öl och snacks. Typiska rätter serveras och du bakar kakan i en gammal kvarn. En rask promenad, ryggsäck över axeln. Andlig njuta i grottor ... vad blir det?

Vin eller öl?

  • Visste du att i hjärtat av Maastricht står en vingård? Han är väl dold bakom byggnaderna som är mycket synliga inkluderar Boschstraat. Det upptäcker du när du njuta av på Winterland, den stora julmarknaden på Vrijthof, hamnar i pariserhjulet och överraskad av utsikten över staden; vad dolda skatter finns! Som därför vingården. Däremot behöver du inte vänta tills nästa jul, kan du nu bara på Wijnhandel Thiessen på Canal Grande gå in och gå en rundtur och vinprovning med sex viner inklusive ost. Även denna stad vingård är upplåst för dig. Varaktighet av 1,5 timmar. För 10 till 35 personer.
  • Utanför staden, i Jeker dalen, ligger Apostelhoeve, från 15-talet. Genom lutningen på berget Louw de växer druvorna för sitt vin. Du kan få en guidad tur i grupper, provsmakning i vingårdar och vinkällare och vin.
  • På andra sidan av dalen ligger Vinery Farm Nekum. Den monumentala gården finns en stor gård och datum från omkring 1600. Även här kan du få en guidad tur med ett besök till vingården, vinkällare och provsmakning på vinprovning rummet. Besök i grupper finns tillgänglig dagligen efter överenskommelse.
  • Är du en öl älskare kan du kontakta Maastricht Stoombierbrouwerij De Keyzer NA Bosch. Bryggeriet från 1745, eftersom 1970 inte längre är i bruk. Det är nu en industriell monument som du kan besöka med en guide, och där du faktiskt fortfarande kan smaka öl!

NAAT & Druug

Har du en smak och vill ha lite mer öl smak, då kan du gå till olika platser för NAAT & druug arrangemang. Beroende på dina specifika behov och tillgängliga budgetmedel, finns det flera möjligheter.
  • Falstaff, speciaalbierencafé den intima Amorsplein tjänar fyra eller fem öl tillsammans med en matchande bett. Och du kommer också lära något från, eftersom beskyddare ger expert förklaring. Möjligt för grupper på 10 till 25 personer.
  • Om du vill ha en distraktion än slang hike kan vara för dig. Den Mestreechter slangen bland ölälskare traditionellt känd för sina många typiska caféer med olika stilar och inredning. Det finns 12 Brandslangcafés. Paketet innehåller fyra särskilda Brand öl med aptitretare i två olika barer. Minst 10 personer.

Hap Steg

Den HapStap paketet går ett steg längre och kombinerar gå med dryck och äta. Den gamla staden är en perfekt miljö för det. Tillbringa eftermiddagen eller kvällen när hon gick på atmosfäriska och kulinariska igenom. Besöka olika anläggningar i sin tur starter, kommer varmrätt och dessert serveras. Under promenaden, ger styr information om staden och de företag som besöktes. Många restauranger i Maastricht, det franska köket. Men även typiska rätter såsom knän ?? på ?? t Zoer med svart proeme ??, ?? Tête de veau ??, ?? Zoer Vleis med pommes frites ??, ?? eller ?? Reubesop, med sitt eget vin Maastricht också? ? ?? Preuve. Det är verkligen en varierad eftermiddag eller kväll! Den stora variationen varje arrangemang kan också skräddarsy ?? ?? göras för grupper om fem personer.

Slavante paketet

Slavante land snarare dold bakom fält längst ned i skogen. På den mysiga veranda eller den stora terrassen har du en magnifik utsikt över Maasvlakte. Du välkomnas med kaffe och kaka. Vid avresa, får du en ryggsäck fylld med läckra tilltugg för en riklig picknick någonstans längs utmanande vägen genom de vackra omgivningarna. Paketet avslutas med en drink efteråt på herrgårdsmiljö.

Verkstads bakning pajer

Limburg utan flan som inte existerar. Skulle du någonsin lära dig att göra denna södra specialitet redo? I den gamla vattenkvarnen på Jeker, nära OLV torget, kan det! Efter en kopp kaffe och en bit paj du först få en rundtur i bageriet. Då bagaren lära dig knepen av kakan bakning.

Andlig njuta

Har du faktiskt behöver göra något alls, ingen elitidrott, ingen stress resistent aktivitet, men du lång strävan att bryta sig ut ur vardagen och vill att du ska vara öppen för en andlig upplevelse? Hitta skydd, tystnad och mörker av de underjordiska kalkstensgrottor. Här bortskämda dina sinnen två timmar. Ett måste för alla som söker något "annat om annans skull. Var noga med att ge massor av varma kläder, eftersom temperaturen i grottan är konstant omkring 15 grader med hög luftfuktighet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha