Nöjes Sprookjeswonderland

Kasten Nilsson December 27, 2015 Underhållning 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Är du förtjust i sagor och galna attraktioner? Då Sprookjeswonderland är definitivt något för dig. Parken är helt ägnad åt sagor. Föreställ dig själv i en riktig sagovärld och förtrollas av de vackraste sagor, attraktioner, shower och prydnadsträdgårdar. En förtrollande dag ut för hela familjen!

Historia Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland är en nöjespark i Enkhuizen, vilket är helt i temat sagor. År 1973 grundaren av parken började med ett skämt, gör en kabouterpop. Nu, flera år senare, är detta överlägset ansträngning och engagemang att bli en framgångsrik nöjespark för hela familjen. Grundaren av parken är fortfarande aktiv varje dag i parken. De många människor som arbetar i parken bidrar till framgång för Sprookjeswonderland. Den dagliga ledningen tillhandahålls av fyra personer som ofta arbetar med nya idéer, tekniker och designer för parken.

Saga

Under ett besök i Sprookjeswonderland får en inblick i den förtrollade skogen är inte saknas. I sagan skildras olika sagor. Låt dig överraskas av händelserna i den förtrollade skogen. Ta en titt på Red Riding Hood, Törnrosa, Pinocchio och många andra. Några av de berättelser som du kan stöta på fairy:
 • The Moody statyer: du lyckas att animera statyerna?
 • Svärdet i stenen: Se om du lyckas att dra svärdet ur stenen.
 • Gnome Village: ta en promenad genom den vackra älva byn, upptäcka hur tomtar lever och lyssna på deras glada låtar.
 • Snövit och de sju dvärgarna: göra kika in genom fönstren på insidan och se hur de sju dvärgarna Snövit tillsammans med danser och vacker musik.
 • The Magic Verkstad Magus Fluvius: Händerna på den magiska boken för att se magi Magus Fluvius.

Attraktioner

I sagoland finns flera roliga attraktioner som ger en mycket roligt. På vissa attraktioner är relaterade krav för deltagande. Vill du veta om du får en viss attraktion? Ta gärna en titt på webbplatsen för Sprookjeswonderland. Några av attraktionerna i parken:
 • Båtar flyter: en av de mest populära attraktioner Sprookjeswonderland flottören båtar. Segling runt en flottör i en båt i form av en nyckelpiga. Detta kan du styra helt av sig själv.
 • Old Smitse du vill köra en bil och sedan också en stor årgång? Sedan ta din chans! Hoppa in i bilen och köra längs smeedplaats och smedjan.
 • Den Råttfångaren i Hameln: cykelspark i en vagn i form av en råtta inne i byn Hamelin. Se hur människor försöker skrämma råttorna och höra Pied Piper spelar hans magiska flöjt.

Uppsättningar

När du besöker Sprookjeswonderland, vänligen har också en titt på en av föreställningarna i parken. På grund av den vackra naturen, musik och sång kan du titta ut dina ögon. Bet du också sjunga och dansa? Ett antal idéer som du kan besöka är:
 • The Time House: här handlar det om tiden. Se hur säsongen älvor och Fader Tid säker på att tiden har sin gång. Alla fyra årstiderna passerar i denna vackra prestanda. Beundra de tusentals stjärnor på taket.
 • Den utan Orkester: dansa och sjunga med i glada tonerna av orkestern utan. Orkester
 • Den Suydersee Mermaid: detta resultat berättar historien om legenden om en sjöjungfru spolats iland i Enkhuizen plockas upp av en familj.

Observera att presentationen av Suydersee sjöjungfrun kan genom de verkliga livet skildringar är mindre lämpade för de minsta besökarna.

Lekplats

Sprookjeswonderland har en vacker, stor lekplats där du kan spela till era hjärtan innehåll, klättra. Pjäsen på lekplatsen har en saga utseende och är lämpliga för hela familjen. Venture en åktur på karusellen eller Merry-go kopp, glida från olika glider ner eller ta en titt på klättring trädet.

Petting zoo

Älskar du djur? Ta en titt på djurpark. Se waterfowl, getter, hjort, wallaby, åsnor, lamadjur och många andra djur. Kanske du kan, om du är försiktig, det till och med vara en stroke.

Siertuinen

I parken vackra prydnadsträdgårdar är anlagda. Tidigt på våren kan du beundra tusentals tulpaner i parken. När dessa är klar, kommer det att finnas 24 000 plantor planteras i rabatterna och plantageägarna. Detta säkerställer på sommaren för en hisnande syn för unga och gamla. De många vackra dekorationer gör parken ännu sprookjesachtiger till.

Butiker

Vill du ta en trevlig souvenir när du kommer hem eller kommer bara att ge någon en present av parken? I parken finns trevliga butiker där du kan köpa olika souvenirer, leksaker och figurer, nämligen:
 • Kiosk och souvenirshop "Enchantment"
 • Souveniraffär i Hooghe den Hoed "

Horeca

Dessutom har parken flera restauranger Snowdonia idag. Vill du ha något att äta, dricka eller bara ett mellanmål för vägen? Ta en titt på:
 • Cafeteria "den förgyllda Skillet"
 • Snack Pavilion 'Merry Fries'
 • Candy Store "i Toverbal"

Tillgång

Öppningsdatum och tider varierar beroende på säsong. Priserna kan variera. Om du vill veta den exakta öppettider och inträdespriser, kan du bäst ta en titt på webbplatsen.

Webbutik

Om du vill ge någon en dag Sprookjeswonderland närvarande finns presentkort till salu. Dessa kan beställas på nätet. Om du vill undvika köer vid kassan, kan du köpa biljetter på nätet. Det finns också i online butiken flera trevliga artiklar Sprookjeswonderland försäljning.

Kontakt

Fairytale Wonderland Enkhuizen BV
Cage Zandweg 9
1601LK Enkhuizen
Telefon: 0228-317853
Fax: 0228-322226
Vill du veta mer om hur det är att falla i Sprookjeswonderland? Kontrollera sedan Sprookjeswonderland.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha