Nintendo DSi: Vad är nytt?

Den 3 april är dagen: Nintendo DSi kommer till Europa. Nintendo DSi är den tredje iteration av Nintendo DS och erbjuder ett antal nya funktioner. Men är de nya funktionerna värde eller så kan du göra det bättre med äldre versioner av DS?

Minne

Nintendo DSi för första gången har ett internt minne. Detta är mycket användbart eftersom du nu kan lagra information. Det interna minnet är 256 megabyte. Detta kan tyckas liten, men de filer som används av DS är också mycket små. Om opslagcapacitiet är 256 megabyte nog så kan du alltid använda extra SD-kortplats.

Bättre och bättre

Naturligtvis DSi igen några visuella förbättringar. Således de två skärmarna tjugo procent större än den för DS lite och ljudkvaliteten förbättras i hög grad. Detta gör ögon spelen lite bättre.

Kamera

Med de inbyggda kameror, är det möjligt att fånga på bild. Den interna 0,3-megapixelkameran kan du fånga bilder som förekommer på skärmen. Detta är användbart för, bland annat, webbplatser och artiklar. Det finns också en extern kamera närvarande med två megapixel. Här kan du göra fint foto ?? är det.

Ny programvara

DSi har nya möjligheter i form av programvara. Således har DSi en inbyggd webbläsare och en musikspelare. Detta gör att DSi förutom en spelplattform också vara en multimediaenhet. De nya interna minnen utvecklare kan också utveckla andra applikationer för DSi d.

Snabbare

DSi kan utföra vissa uppgifter snabbare genom förbättrad processor. Processorn kan uppnå hastigheter som är så mycket som två gånger högre än den för de normala DS. Detta gör laddningstider och vissa processer kan i hög grad påskyndas.

Skydd

DSi är bättre skyddade. Detta gör det möjligt för säkerhetskopior av spel inte längre spelas och hackare kan enkelt konvertera DS svårare.

Nackdelar?

Tyvärr har DSi också vissa nackdelar. Så kan du inte längre spela GBA spel på DSi och batteriet gick ner betydligt. Nu kan i lägsta läget för en timme eller tolv matcher dig.

Target Audience

Om du redan har en DS kan du överväga att köpa DSi. Han erbjuder en del nya och ganska intressanta funktioner. Om du inte har en DS och vill köpa sedan DSi verkligen inte ett dåligt val. Priset på DSi är 170 euro som är ett bra pris

Vad betyder jag står för?

I står för mig. Detta kan bokstavligen översättas som jag DS eller det här är min DS. Och den härskande av i har en bit av ögat, som du självklart kan hänvisa till kamerans ?? s.
(0)
(0)
Tidigare artikel En och alla Farm
Nästa artikel Flödet i en koi damm

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha