Nintendo DS spel: Urbz, simmar i staden

Visen Malmgren December 26, 2015 Elektronisk 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nintendo DS spel "Urbz, simmar i staden" är uppföljaren till den första "Sims, Ut" spel som släpptes på Gameboy Color. Båda är simuleringsspel där du är huvudpersonen som har att rädda staden. Var i "Sims, påpekade" började på Platt land, börjar du "Urbz" i den stora staden, Den här artikeln är den engelska versionen av spelet, vilket resulterar i namnen på karaktärerna och vissa objekt ges på engelska.

Historien om spelet

Slutligen har du på landsbygden och byn Simvallei bakom dig och du börjar i den stora staden! Du får ditt första jobb som ett fönster bricka på en stor tornbyggnad. Då kan du höra att du är avskedad av den nya ägaren av byggnaden. Men du kan inte eftersom du måste stanna hemma i tornet byggnaden för en stund. Då kan du få reda på att den nya ägaren "Pappa Bigbucks" vill köpa upp alla byggnader i staden att göra det så attraktioner som människor måste betala. Det är upp till dig och de andra invånarna i staden för att stoppa honom!

Aktiviteter i spelet

  • Du får uppdrag vid olika tidpunkter av folket att rädda staden. Uppgifterna sträcker sig från att samla in pengar för att bli vän eller rädda de andra boende.
  • Alla typer av minispel är gömda i olika platser som du kan låsa upp med uppdrag du får. Med dessa spel kan du tjäna pengar.
  • Samla de objekt som du hittar på marken eller i buskar och ta dem till mannen till polisstationen för pengarna.
  • Befriend alla tecken genom att ta reda på vad de tycker om att prata om det. Ju högre nivå av vänskap desto mer belöningar får du för det.
  • Samla Xizzles du här och hitta folk och få in på Club Xizzle för extra bonusar för att göra ditt liv enklare.
  • Du kan välja mellan olika platser för att flytta. Naturligtvis måste du betala hyran! Du känner igen dessa platser till grön skylt som står för webbplatsen. Detta kan vara ett hus eller en lägenhet, eller ens en båt!
  • I de olika butikerna kan du köpa objekt för att få lite extra inkomster. Tänk på ett staffli att skapa målningar, träbearbetning tabellen för att göra skulpturer eller mixer och spisen för att göra mat.

Tips

Burkar och avfall
Håll alla soptunnorna och hämtar dig från gatan och börja här så tidigt som möjligt. En av uppgifterna i spelet är i själva verket att samla in 50 burkar och 100 stycken av skräp. När det händer, det vill säga att denna uppgift långt senare kommer in i bilden, medan efter den andra serien av kommandon som redan slutat avfall kommer på gatorna mot. Då blir det så mycket svårare att uppfylla detta uppdrag. Resten av de objekt som du kan säkert sälja tidigare.
måleri och skulptur
Du kan tjäna mycket pengar på att måla och göra skulpturer. Detta kräver också mycket mindre ansträngning än att göra alla minispel, och i de flesta fall även levererar mer. Eftersom du fortfarande behöver någon form kommer att tjäna pengar för många uppdrag, skulle du bättre starta så snart som möjligt. I den första serien av uppdrag du få igenom Sue Pirnova tipset att det finns en skola och hur du kan registrera dig här. Ta det här jobbet och du kan vid vissa tider i skollektioner för att bygga upp dina kunskaper. Mellan klockan 10:00 på morgonen och 12:00 kan du delta i klasser kreativitet. Ju högre din kreativitet, ju mer du ta målningar och skulpturer! Titta varje dag i butiken Phoebe Twiddle eller så kan du köpa staffliet. I samma ögonblick som du låser upp Simquarter området, kan du köpa en träbearbetning bord på marknaden, och också bättre kvalitet trä.
Telefon
Du kan använda telefonen för att anställa en hushållerska och ringa dina vänner. Den senare kan ge dig massor av roliga saker. Varje person registrerar en present till dem när de kommer att besöka dig och ditt hus som det. Det kan vara ett objekt för att göra det ditt hem vackrare, men även föremål som är mycket användbara. Innan någon kommer till dig ett besök bör du redan ha en rimlig nivå av vänskap. Ibland är det svårt att hitta en person för ett visst jobb och sökandet kosta dig en hel del energi. Suit i detta fall telefonen och bjuda in dem i ditt hem, så det kan få dem att uppnå och umgås med dem.

Göra vänner är ett måste!

En av de sista order även för att uppnå en popularitet 70%, vilket helt enkelt betyder att du måste vara vänner med alla minst 70%! Så börja med det här i tid. Om du träffar någon, tala till dem och ringa en eller två ämnen som du vet att de reagerar positivt. Så du stanna lite, varje dag du inte prata med dem faller vänskapliga. Det finns massor av tecken, alla med sina egna frågor och det tar några ansträngningar för att hålla dem alla också vän. Dessutom, för att fördelarna för du vara vän med alla så snart som möjligt. Om du är runt 50% av vänskap är med någon, de ger dig Xizzle pärlor som kan lösas in per tre stycken på Club Xizzle för stora bonusar. Om du kommer till 100% då du ibland få en gåva.

Tecken i spelet

I det här spelet kretsar mycket om kommunikation och bli vänner med de andra boende. Här är en lista över de tecken, vilken grupp de är en medlem, där du kan hitta dem och vad deras intressen är:
Bayou Boo
Bor i träsket och prata om nästan vad som helst utom kärlek över staden!
Berkley Clodd
Han står vanligtvis för skräppost butik Phoebe Twiddle och är lite udda och inte helt att lita på. Hans intressen ligger främst i kontanter, konstruktion och Miniopolis.
Busta Cruz
Punk-liknande typ som du oftast hittar i fiskaffären mitt emot Simquarter marknaden. Han är medlem i "Stree Slipsar". Det finns några frågor som han gillar att prata om och det är inte lätt att bli vän med honom. Han talar om byggande och dans.
Cannonball Coleman
En musiker som gillar att gå klädd i grönt. Han kan ofta hittas i Comedy Club och Zydeco Club där han spelar sin saxofon. Han är medlem i "Artsies" och föredrar att tala om musik, natur och konst.
Crawdad Clem
Bor med sin bror Bayou Boo i ett hus i träsket. Hans intressen är långt ifrån staden och civilisationen i allmänhet.
Kristall
Artsies tillhör gruppen och du hittar henne på eftermiddagen ofta polisstationen. Du kommer också att stöta på henne i Club Xizzle. Hon gillar att prata om dans, shopping, sport, allt är coolt.
Darius
Ledaren för Stree Slipsar så vill höra en viktig person som du i denna grupp. Du hittar honom ofta vid ingången till klubben Xizzle och Simquarter marknaden. Han talar om allt som är coolt, såsom sport, konstruktion, dans, etc.
Detektiv Dan D. Mann
Den enda verkliga polis i Miniopolis. Han är mycket trevligt men inte alltför smarta tyvärr. Han är främst finns på polisstationen. Du kan prata med honom om Miniopolis eller bayou men inte något som skulle bli stulen, såsom pengar eller konst. Tja, han är fortfarande en polis.
Dusty Hogg
Den hårda biker i staden, så särskilt tala om tuffa saker med honom. Du kan spela honom mest i verkstaden där du motor racingspel.
Daddy Bigbucks
Han är skurken i spelet, så var goda vänner med honom finns tyvärr inte. Du kan inte riktigt gå med honom i samtal om du inte har tillgång till paradisön eller har avslutat spelet.
Ephram Earl
Andan i spelet kommer du att stöta på kyrkogården. Du kan prata med honom om någonting så länge det inte handlar om psykologiska saker eller känslor.
Ewan Watahmee
Precis som Dusty, fann han oftast på arbetsplatsen eller ens i Xizzle Club. Han är senare i spelet medlem i Stree Ties. Prata med honom om konstruktion, sport, etc.
Futo Maki
Den japanska kock som du kommer att stöta på Spicer Island när genomförandet av den är tillgänglig. Du kan prata med honom om många saker, och det är svårare att vara vänner med honom, fast han inte leva med dig.
Gary Geezer
Tja, är Gary snarare döv, och allt du tala om för honom att han kan missförstå gör det svårt att vara vän med honom. Du hittar honom ofta på kajen för båten till Splicer Island.
Guiseppi Mezzoalto
Även om han kommer att hävda motsatsen är han verkligen brottslingen i staden Miniopolis, men det är bara hur han klär. Du hittar den i klubbens Xizzle och på båten där du kan spela Moogoo Monkey spelet. Prata med Lounge, konst, pengar, konstruktion, något som kan tolkas lite "kriminell".
Gramma Hattie
Mycket upproriska och politiskt korrekt dam som hjälper dig att sitta Daddy Bigbucks i deras väg. När det gäller ämnen som hon är ganska gammaldags, prata om hobbies, hem, Miniopolis, kyrkogård men inte stå skryta utan för att hon inte gillar. Du kan hitta henne mest i gränden vid Phoebe Twiddles skräppost shop.
Harlan Kung
Han var tidigare ägare av tornet byggnaden som tvingades muta av Daddy Bigbucks. En söt man som kommer att tala senare i spelet. Du kan prata med honom om nästan allt, om du inte reta honom.
Jack I. Deal
Som namnet säger, finner han sig själv den perfekta mannen, men han är för? Eftersom han är väldigt fåfäng, gillar han att prata om sig själv. Han kan alltid hittas på båten bredvid Moogoo Monkey spelet.
Kris Thistle
Ditt ex-kollega i den tid du har wastte fönster i tornet byggnaden. Du hittar henne faktiskt mest i tornbyggnad och i klubben Xizzle. Hon är en medlem i gruppen Stree Ties. Du kan prata med henne om allt möjligt, men inte om känslor.
Lily Gates
Advokat och arbeta för pappa Bigbucks. Hon är en medlem av "Richies" grupp. Hon tycker om att prata om pengar, arbete och kaffe. Du hittar henne på framsidan av tornbyggnaden och även på kajen vid Salty båt.
Lincoln Broadsheet
Arbetar på tidningen, byggnaden snett bakom polisstationen på väg till mässområdet, och kan därför hittas här för det mesta. Han är en medlem i gruppen och prata Nerdies helst på ämnen med anknytning till papperet, men inte om hans hus och om underhållning.
Lottie Cash
Lottie är medlem av Richies gruppen och tycker om att prata om allt som är hiphop, såsom dans, inredning, teater, resor, etc. Du hittar henne ofta utanför kliniken av Dr Moore, liksom i klubbens Xizzle.
Luthor L. Bigbucks
Han är ledare för Richies grupp, så viktigt för ditt beskydd. Trots att han är son till pappa Bigbucks, skurken av äventyret, säkert är det en god människa. När det gäller ämnen, är det ganska svårt att få honom arg. . Du hittar Luthor för museet eller i Xizzle Club.
Mambo Loa
Är en klärvoajant och är av samma karaktär något som Gramma Hattie. Det hjälper dig att sitta Daddy Bigbucks i deras väg. När det gäller ämnen som hon är ganska gammaldags, prata om hobbies, hem, Miniopolis, kyrkogård, etc. Det återfinns de flesta på marknaden i Simquarter eller hennes spåmän butiken bredvid museet
Maximillian Moore
Den enda läkare i Miniopolis. Han är en medlem av gruppen Nerdies, du verkligen inte skulle förvänta sig. Han pratar mycket om universitetet, sport, vetenskap, som det har inte bara att göra med bakterier. Du hittar den antingen utanför hans klinik eller inuti den.
Dimmig Waters
Misty jobbar på gymmet i tornet byggnaden. Här kan du också hennes mest. Så ni ser henne i början och sedan igen förrän någon gång senare när du når tornet byggnaden igen. Dimmig är medlem av Richies. Däremellan tar dig runt henne i Club Xizzle. Hon talar om idrotts saker och älskar komplimanger.
Mokey
Dvs Dr. Mauricio Keys, som du kommer senare i spelet för att veta. Han är vandraren som vandrar framför kliniken i parken. Han gillar inte att prata om pengar och förolämpa honom, men gjorde det inte. När han "upptäckte" när Dr. Nycklar, kan du hitta honom på Splicer Island i laboratoriet.
Olde Salty
Salty är ägare av båten och är en söt gammal man med ett träben. Han är som du kan gissa en hel del att hitta på sin båt och ibland Club Xizzle Du kan prata med honom om många saker, om du inte reta honom eller förolämpning.
Phoebe Twiddle
Hon är ägare av skräppost shop. Så du kan hitta henne mest eller i butiken. Hon är en medlem i gruppen Nerdies och tycker om att tala om shopping och naturen och världen.
Polly nomial
En nörd första klass och ja, ledare för gruppen Nerdies. Hon är inte riktigt enkelt att förstå men om din tankeväckande och intelligent säger saker borde göra susen. Du hittar henne ofta på universitetet och på Simquarter nära internetcafé.
Pritchard Locksley
Om du trodde Jack I.Deal var förgäves, så här är en bra nummer 2. Pritchard är en skådespelare / regissör och arbetar på teatern .Du kan hitta det på översta våningen i tidningen och Simquarter mittemot ingången till kyrkogården. Han är en medlem i gruppen Artsies. Han gillar att prata om film, teater, skådespeleri, konst och natur.
Roxanne Moxie
Med sin funky rosa / grön dräkt kan du omedelbart se att de är ledare för Artsies är! Du hittar henne ofta i Club Xizzle men också Simquarter marknad mitt emot museet. Senare kan du också hitta henne på nöjesfältet, eftersom de verkligen fungerar. Hon är lätt att komma överens som vänner du kan gissa hennes samtalsämnen: karneval, konst, teater, film, dans och utomjordingar.
Sharona Snabbare
Sharona du alltid hitta samma plats på kajen bredvid henne båt som tar dig till skarv Island. Hon berättar om en massa saker, men om det inte handlar om arbete.
Sue Pirnova
En annan medlem i Nerdies, Sue vad som redan satts vardagliga. Du hittar Sue mestadels på universitetet vid kliniken av Dr Moore. Hon tycker om att tala om universitetet, vetenskap, världen, men inte om konst.
Theresa megafon
Theresa är lite den kvinnliga versionen av Pritchard Locksley men mindre förgäves. Teater, konst och dans är hennes favorit. Hon arbetar på bio i Miniopolis bredvid tornet byggnaden. Du hittar henne på bio eller ens ofta på marknaden i Simquarter.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha