Nintendo DS: Assassins Creed: Altairs Chronicles ??

När Assasins Creed släpptes år 2007 det var mycket populärt. Det sätt på vilket gamla korstågen och tyst dödande slogs samman var sublim. Till slut beslutades att det var dags för en DS spel och var så Assassins Creed: Altairs Chronicles ?? födda.

Allmänt

  • Plattform: Nintendo DS
  • Utgivare: Ubisoft
  • Publicerad i: 2008
  • Genre: Action / Äventyr

Pastorn

Den större brodern av Spelet utspelar sig i tiden för korstågen. I Assasins Creed kan du gå till tre städer för att inaktivera viktiga mål där. Varje stad har tre mål. Dessa mål är ofta dålig och att attackera människor. Assasins Creed blev en stor succé och gjorde det kommersiellt och mycket god kvalitet.

Story

Vi följer återigen historien om Templar Altaïr som beter sig lite för arrogant. Om detta jagar slutligen i tre olika Templar död, han geregardeerd och han måste återfå sin heder. För detta måste han mörda nio starka mål. Snart kommer Altaïr bakom ett samband mellan målen och deras avsikter och det tycks vara mer på spel än några mördar.

Renovering

Indrukwekende den tredimensionella världen naturligtvis inte kunde överföras till DS. Det är därför utvecklarna valt ett nytt utseende och ett nytt sätt att spela. I Assassins Creed: Altairs Chronicles ?? hoppa, springa och klättra dina olika tvådimensionella miljöer. I dessa miljöer har du ingen frihet och det är alltid för avsikt att ta sig från A till B. Som ett resultat av spelet är inte varierande och du är ofta upptagen med samma åtgärder.

Genre ... fel?

Skaparna själva kallar Assassins Creed: Altairs Chronicles ?? en action / äventyrsspel men detta är inte helt sant. Spelet är snarare ett plattformsspel där du kör längs olika spår. Målet är alltid mordet på ett mål, men för detta kommer du först klättra betydligt. Denna nya metod har Assassins Creed: Altair Chronicles ?? är faktiskt väldigt lite bort från sin storebror, vad synd för fansen.

Slagsmål

Då och då spelaren kommer att få kämpa mot vakter. Detta är bara en liten del av speltiden och höll ganska enkelt, men svärdet kämpar soldater är mycket underhållande och de bästa combos spektakulära.

Bugs

I spelet, tyvärr, är en hel del buggar. Buggar är fel som ger spelupplevelsen ner. Dessa fel varierar från inte så dåligt att mycket irriterande. Förutom de många slarviga misstag speltiden är också mycket kort. Efter fem timmar du redan har avslutat spelet.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Altaïr är inte ett Orden är en mördare kämpar mot Temp: P

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha