Ninja räkor i akvarium

Tue Sandin Februari 26, 2016 Natur 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ninja räkor har en ganska farlig namn han har dock inte hedra. Ninja Räkor är mycket vänliga varelser som är tyvärr mycket svårt att föröka sig i akvariet.

Ninja Shrimp

Ninja räkor är också känd under sitt latinska namn: caridina serratirostris. Namnet Ninja räkor kommer från fenomenet att denna räkor är mycket snabb färgförändring kan, så snabbt som en ninja kan försvinna. De är mycket vänliga i naturen. Den exakta färgen är också att inte tala om de vanligtvis är rödaktig till brun färg. De kan också vara mörkblå till svart. I utseende de ser mest lik Humlan räkor. I naturen Ninja räkor främst i Japan och Taiwan, men de är också i andra delar av Sydostasien inklusive Indonesien. De är dock också i Australien. De lever i flodstränderna, och i de länder där de verkar användas som livsmedel för befolkningen. Ninja räkor är mellan 2,5 och 3,5 centimeter.
Dessa räkor är inte ofta erbjuds på marknaden.

Skötsel

Ninja hatar räkor med större fiskar, eftersom de är ett lätt byte för dem. Med småfisk för att flytta en centimeter eller åtta de passar bra ihop, men det är bäst att inrätta en särskild akvarium för din räkor. Håller Ninja räkor med minst 10 exemplar, de känner bäst. Däremot kan det finnas många fler! En tank på 20 liter är det minsta du kan ge din räkor, men lite mer utrymme, de sätter det på priset. Ett Aqua40 till exempel.
Vattenvärden
  • Temperatur: 20 till 30 grader
  • PH: 6,5 till 7,5

Ytterligare vattenvärden kan vara mycket olika, Ninja räkor är starka varelser. Även om de är mycket starka, kan värden uppenbarligen ingen hög nitrat, nitrit och koppar till de.
Inredning och Plantering
Liksom andra räkor är lämpligt att göra några rejäl plocka mossa i akvariet. Dessutom Ninja räkor sätta en träbit på priset. Om du använder färska gröna växter är färgerna på räkor extra trevligt. Tänk till exempel, Java ormbunke eller Cabomba.
Näring
Ninja räkor äta nästan vad som helst: rester, flingfoder, foder tabletter, kokt eller blancherade grönsaker, levande, fryst mat, mikroorganismer, namn det. Dessutom har de utmärkta algätare.

Förökning

Ninja Räkor är mycket svårt att föröka sig i akvariet. Innan larver är räkor, nämligen de som i utveckling. Detta steg måste spenderas i bräckt vatten, hälften söt och en halv saltvatten så. Du kan försöka att fånga larver och att placera i ett akvarium som du har skapat bräckt vatten med havssalt.
När hålla flera räka existerar Crossing Danger
Om du gillar ungdomar vill och du har väldigt lite erfarenhet av avel, då kanske du vill använda en annan räkor arter, såsom körsbär räkor eller Crystal Red räkor
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha