Nike Hyperfuse gymnastikskor

Den sport varumärke Nike har utvecklat en ny teknik som gör det möjligt att producera sina sneakers. Denna teknik kallas Hyperfuse. Det erbjuder betydande fördelar jämfört med konventionella tekniker: bland annat bidrar till hållfastheten, och viktbesparing av skon. Nike har flera modeller tillverkade med denna teknik och ger ännu äldre modeller som skapats med Hyperfuse tekniken igen. Den sport varumärke Nike har utvecklat en ny teknik som gör det möjligt att producera sina sneakers. Denna teknik kallas Hyperfuse. Det erbjuder betydande fördelar jämfört med konventionella tekniker: bland annat bidrar till hållfastheten, och viktbesparing av skon. Nike har flera modeller tillverkade med denna teknik och ger ännu äldre modeller som skapats med Hyperfuse tekniken igen.

Hyperfuse


Nike har länge tittat på beteendet och slitage sneaker i basketspelare. Baserat på denna utgång, designavdelningen av Nike tillbringat över två år på en basketboll sko som andas, lätt, fast och elastisk som funktionalitet är central. Detta har åstadkommits med utvecklingen av tekniken Hyperfuse. Hyperfuse är en ny teknik där en Nike gymnastiksko byggs upp lager för lager. Genom skikten med värme och högt tryck pressar samman materialet är superstarka. Fördelen är att materialet andas också, och är elastiskt och lätt vikt. Denna metod gör det möjligt att arbeta med stor precision. Linjerna är så extremt exakt och skarp, att den gör inte det normala klippa & sy ?? ?? - kan uppnås metoder. Designen ger en sömlös lätt sneaker. De komprimerade semitransparenta skikt ger ett distinkt utseende. Speciellt när färgerna tala med den anmärkningsvärda fantasi.

Modeller

Nike har gjort nya tekniken besluta att en del äldre modeller, ikoner från världen av sneakers, återigen föra in en Hyperfuse version. Vi talar om följande modeller:
  • Nike Air Max One
  • Nike Air Max 90
  • Nike Dunk Hög
  • Nike Air Force One

Nike Air Max till exempel, har dominerat sedan 1987 gatorna. Under 2012, i 25 år! Sport Air Max sneakers passera varje subkultur och håller på att omfamnas av ledande personer från Hip Hop scenen och basketvärlden. Naturligtvis kommer det att finnas andra modeller av Nike Hyperfuse följa i ett frisläppande.
De Hyperfuse versioner av Nike sneakers finns i många färger. Du kan inte namnge det, om det är, och att du kan bokstavligen. Du kan dra dina egna sko sammansättning i fråga om färger. Av alla vita, till lila och ljust grönt ?? eventuellt med rosa snören. Vissa färger, blå Glow, Volt Solar Röd och även begränsade upplagor skapas. Detta kommer därför att bli samlarobjekt. Det finns bara 300 par per färg till Europa.
(0)
(0)
Tidigare artikel Brunch, förrätter II

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha