Någonsin hört talas om matcha te? Han är en super bantning

Herved Mattisson Januari 28, 2016 Miscellanea 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Alla redan vet att de olika tesorter kan ge många hälsofördelar, nämligen en del även är perfekt för dem som söker viktminskning. Grönt te, för dem är alltid markerat och fram för en tid sedan, sågs som det bästa alternativet för detta ändamål bistå i att bränna fett och påskynda ämnesomsättningen. Så mycket som han fortsätter att vara väl betraktas, det finns ett nytt alternativ som har utmärkt sig och få varje dag mer känd bland dem som söker allierade för viktminskning: matcha te.

Vad är det?

Enligt Camila Secches, endokrinolog och specialist på nutrology och endokrinologi professor vid medicinska fakulteten i Itajubá, är det ett grönt te pulver som har extrem kvalitet och att extraheras från Camellia sinensis anläggningen. Som i fallet med vitt te, svart te och grönt te, Matcha skiljer sig endast från andra genom det sätt på vilket bladen är beredda.

Kan användas inte bara för framställning av te, men även tillsättas till skakningar, juicer och andra övriga inkomster.

Detta te, redan ganska populär, kan hittas på Internet för att köpa i hälsokost hus och östra marknader, och kan vara lätt att hitta flera recept för deras användning, såsom kakor, pastejer, juice, vitaminer, bland annat.

Fördelar och egenskaper

Förutom att ge en bantning vara naturlig thermogenic - att vara rik på flavonoider och koffein - är matcha rik på antioxiderande egenskaper, försenar därmed cellernas åldrande. Den fungerar som naturlig energi, är mycket lämplig även för dem som tränar fysiska aktiviteter.

Med höga koncentrationer av aminosyror, hjälper till att upprätthålla kroppens muskler, portion, så återhämtningen efter muskeltrötthet.

Höjdpunkten Samma sak gäller för hans makt i viktminskning, men trots att utmärkt, måste vi komma ihåg att, i likhet med andra teer, kan matcha inte utföra mirakel. Det är nödvändigt att dess konsumtion samband med fysisk träning och frisk och rätt kost. Således kan konsumtionen öka med 25% kalorier bränner under fysisk träning och är ett utmärkt hjälpmedel för detta ändamål.

Hur att konsumera?

Som tidigare nämnts, kan matcha konsumeras som te eller läggas till olika recept. Det är dock viktigt att veta, med en nutritionist eller läkare som ansvarar för stöd, det belopp som anges i varje enskilt fall. Intaget bör inte överstiga 20 gram per dag, men det exakta värdet varierar beroende på behov och begränsningar av varje. Försök alltid att i så stor utsträckning som möjligt läggdags konsumera, vilket förhindrar sömnkvalitet äventyras.

Kontra

Matcha är kontraindicerat för personer med ångest, hjärtarytmi, hypertension och sömnsvårigheter eftersom det är rikt på koffein. Det är viktigt att gravida och ammande kvinnor endast använda efter att ha inhämtat råd och medicinsk release.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha