New Holland: djur ortopedi

Husdjur såsom hundar och katter som har en sjukdom av leder, ligament eller muskler ofta inte kan hjälpas genom konventionell veterinärmedicin. Om mediciner och kirurgi alternativ har uttömts, ?? sluta behandla djuren ??. Sedan December 4, 2007, var dock först började i Nederländerna djur ortopedi. Det startades av chihuahua ticka, som lider av en hals bråck. Instrumentet beslutsfattare koncentrerat sig på problemet och gjorde en nackkrage är speciellt anpassad för den lilla hunden. Ticka var synbart nöjd med enheten. Efter ett antal veckor, var smärta symptom reduceras så långt att bärandet av ortosen inte längre var nödvändig. Med krage runt hunden hade för övrigt har all rörlighet det behövs och kan även bara äta kragen. Ägarna var så nöjda med företaget, som valde zen ?? varm dusch ?? den Tros radarprogram. De fick en varm dusch och har fått allt större uppmärksamhet i media.

 Utveckling

Djur Ortopedi har börjat utvecklas i Nederländerna. Så de kom i kontakt med från Kanada Jeff Collins. Jeff Collins är den ledande auktoritet på området ortopediska tjänster för djur i Kanada och USA och har många års erfarenhet av tillverkning av djurhjälpmedel. Dessutom togs kontakt med den holländska Cancer fonden för djur att möjligheterna diskuterades på användningen av en benprotes hos hundar och katter. Husdjur med höftledsdysplasi, artros, diskbråck, muskelatrofi eller efterbehandling på verksamheten kan nu få hjälp med en ortopedisk protes. Under tiden, i nära samarbete med veterinärer, husdjur kliniker och sällskapsdjur sjukgymnaster mycket benproteser mäts och tillverkas.

Medial uppmärksamhet

Nationella tidningar som telegrafen och regionala tidningar som Gelderlander och Stentor har rapporterat om öppnandet av Nederländska först praxis för djur ortopedi. Men programm och programföretag som hjärtat av Nederländerna, RTV Gelderland, Arnhem lokal radiostation 3FM och meddelanden om det. Efter dessa program tillbringade Omroep Max också uppmärksamma här.

Några exempel

Från födseln, den unga hunden Wolfie en horrelpoot. Detta innebär att han inte har någon handleden och därför inte kunde gå. Råden var att amputera benet rakt. För Wolfie är en tillverkad skräddarsydd förstärkt stag. Från den tiden har mycket förändrats för Wolfie. Tack vare stag klappar hans fötter inte längre dubbel. Han kan, enligt ägarna köra igen, bada och gräva.
En miniatyr schnauzer, hade en amputation efter att ha missat hans högra bakben. Gå på tre ben är möjligt, men mycket svårt för en hund. Samtidigt är miniatyr schnauzer utrustad med en välsittande benprotes och går glatt, utan svårighet runt.
Från födseln tappade höger framben katt av Luc. Som ett resultat av dessa unga katt var mycket svårt. Om det fanns ingenting att göra, Luc här kommer att i allt högre grad drabbas av. Luc fått en anpassad handledsstödet och hoppa med den lilla stag på behandlingsbordet och gjorde de första stegen med det nya verktyget. Ortosen var snabbt accepteras.

Indikativa priser

  • Kategori C: Mjuka ortoser eller anpassade konfekt ?? 30, - upp till ?? 200, -
  • Kategori B: hängslen gjorts storlek ?? 300 - up ?? 700, -
  • En kategori: Proteser gjorts för att mäta ?? 700, - resp. ?? 800, -
  • Consult ?? 30, -
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha