Nederländska greps för narkotikahandel i 2010

Varje år, månad efter månad, du kommer rapporter i medierna vid den rapportering som en nederländsk medborgare greps för narkotikasmuggling. Det är bara toppen av ett isberg, och narkotikasmuggling är fortfarande så lukrativ att det fortfarande finns människor som försöker sin lycka? Den här artikeln visar dig en lista över poster i media som en annan holländska är inblandade i narkotikasmuggling till eller från utlandet.

Narkotikasmuggling

Narkotikasmuggling är fortfarande mycket utbredd. Mycket regelbundet du stöter på rapporter i media mot folk som fångas smugglar narkotika. Man försöker personligen genom internationella flygplatser läkemedel från ett land till ett annat land för att få. De gömde drogerna i bagage eller kläder, eller ens ta droger med internt. Dessa är små mängder av läkemedel. Andra hantera större och smuggla stora partier. Här finns flera vägar för: via hamnar, transport på väg eller på annat sätt.

Check

Även i Nederländerna läkemedel från utlandet, främst från Sydamerika kom. Den nederländska regeringen har vidtagit åtgärder på det. På Schiphol Airport är särskilt första smuggling sätt behandlats ingående sedan 2003. Alla passagerare från riskområden i dem som Surinam, Nederländska Antillerna och Aruba, är föremål för en 100% kontroll. Den omtalade kroppsskanningen är under härifrån. Kul är inte för passagerare som är oskyldiga. Framgångsrik är den strategi. Enligt justitieministeriet, har antalet narkotikahandlare från dessa risk per flygning minskade från cirka 40 per flygning i genomsnitt 2.
Det finns emellertid andra kända vägar längs vilka läkemedel smugglade. Genom Balkan hitta smuggling plats, främst på vägen. Genom att ta ut direkta smuggling vägen till och från Nederländerna med många länder i Sydamerika, Spanien används ofta som en mellanlandning för att ta sig till och från Europa med drogerna.

Nederländska inblandad i narkotikahandel

Holländarna är också regelbundet delta i narkotikabeslag utomlands. Du kommer regelbundet i media mot, ibland
diskret med en liten artikel, andra tider täckning. Nederländerna är känt som ett exportland för drogen ecstasy. Många miljoner av piller finna sin väg till "marknaden" på. Exakta siffror är naturligtvis inte kända. Att döma av vad som faktiskt har hittats av polisen, och förutsatt att detta är bara en toppen av ett isberg, kan du anta mycket stora mängder på utländska faktiskt.
De andra droger som skapar olägenheter i Nederländerna ogräs. I Nederländerna är, i viss utsträckning, en ganska policy för användning av dessa läkemedel. Detta är attraktivt för grannländerna, där så inte är fallet. Det lockar en hel del av läkemedels turister, men också inbjuder lukrativa handeln. Ofta finns det en plantage rullade.

Nederländska främmande celler eftersom droger: vagga fasta siffror

Nederländska är förmodligen på grund av sin kunskap och know-how inblandad i narkotikahandel i och från utlandet. Det är inte förvånande att nederländska regelbundet komma in i främmande celler. Sommaren 2011 tillkännagavs av minister Rosenthal som cirka 2350 holländska utomlands i fängelse. En jättestor 73 procent är för ett narkotikabrott där. Mer än 4 i 5 av dessa fångar är män.
De flesta är bakom galler i Europa och framför allt i Tyskland, Spanien, Frankrike, Storbritannien och Belgien. Andra länder där holländska fångas är latinamerikanska länder, till exempel Peru och Dominikanska republiken. I asiatiska länder, den holländska in i cellen. Helt i dessa länder, är det starkt emot droger. Fängelserna i främmande länder som helhet, inte jämföra med holländarna. Smutsigt badrum, semi äta, brott och förtryck är vanliga.

I medierna

Bilden av holländaren kopplade till narkotika inte är något att vara stolt över. Här är en lista över arresteringar av narkotikabeslag under 2010, där holländska har varit inblandade. Det har påpekats när och var gripandena ägde rum, är hur många holländska inblandade, vilken typ och mängd av droger inblandade. Baserat på just dessa tjänster en balans:
  • 16 inlägg
  • 32 Nederländska fråga
  • 3 cannabisodlingar
  • 1052 kilo marijuana
  • 132 kilo hasch
  • 102 kilo hastighet
  • 2666 kilo kokain
  • 2 kilo ecstasy
  • 94 000 € kontanter

Det är eftertryck en sammanfattning och inte gå till skuld eller oskuld. Det visar att de holländska ofta är inblandade i narkotikasmuggling. Frågan är om narkotikasmuggling är fortfarande lukrativ, folk är villiga att ta risken att de kommer att fångas? Med andra ord, dessa rapporter om gripanden är bara toppen av isberget: man lyckas i de flesta fall för att smuggla droger? Eller gjorde polisen faktiskt lyckats sätta fingret på?
December 2010: Holländska greps vid spanska kusten för att odla marijuana
På Costa Blanca, den spanska polisen grep tre holländska resultat av rullande upp en plantage med mer än två tusen växter.
December 2010: Holländaren i Spanien greps för kokainsmuggling
Spanska polisen har gripit en nederländsk medborgare som misstänks för att ha förberett för smuggling så mycket som 122 kilo kokain.
December 2010: Igen holländaren i Spanien greps för narkotikasmuggling
I Spanien återigen greps en holländare för narkotikahandel. I bilen av mannen de hittade 95 förpackningar av hasch med en totalvikt på 30 kilo i ett utrymme under instrumentpanelen.
December 2010: Dutchman greps med narkotika i Tyskland
Den tyska polisen arresterade en holländare i bakluckan på sin bil sex kilo marijuana transporteras. Läkemedlen har ett värde av 45.000 euro. Mannen hade varit en liten mängd av cocaine i fickan.
September 2010: holländare greps i Norge för smuggling av hasch
I mitten av augusti, upptäcktes mer än 102 kilo hasch, som så småningom ledde till gripandet av holländaren.
September 2010: spanska polisen har arresterat Dutch
Spanska polisen har gripit två holländska män som regelbundet drogen skulle ha transporterats från Nederländerna till Spanien. Med denna gripandet 102 kilo hastighet konstaterades, den största hastighet fånga många år i Spanien.
Augusti 2010: Holländska greps med 50 kilo heroin
Vid gränsen till Bulgarien, den serbiska tull greps två holländska män. De transporterade över 50 kilo heroin i sin bil som var dolda i hemliga luckor under bilsäten.
Juli 2010: holländaren innehas för större cannabisplantage i Belgien
De belgiska polisen har gripit en nederländsk medborgare misstänkt för inblandning i en cannabisplantage. I ett skjul stod tusen plantor.
Juli 2010: holländare greps i Venezuela
I Venezuelas huvudstad Caracas är en 51-årig holländare greps för handel med kokain och andra droger.
Juli 2010: Holländaren i Spanien greps för narkotikahandel
På kanarieön Teneriffa, den spanska polisen arresterade en holländsk knarklangare. Polisen har hållit mannen ansvarig för en läkemedels transport av 100 kilo kokain och heroin i 2009.
Juni 2010: NDEA i Gambia gör stora kokain fångsten
Det nationella Drug Enforcement Agency i Gambia har gjort en av de största narkotikabeslag i sin historia. Det finns mer än 2340 kilo kokain med en gata värde av hundratals miljoner euro. Det finns 12 personer gripits, inklusive tre holländska.
Maj 2010: spanska polisen arresterade fem nederländska till ecstasy
Spanska polisen måste byta fem holländska greps misstänkt extas till kokain och hasch i nöjesställen i Barcelona och Ibiza. Det var så ?? s 53 kilo kokain, två kilo ecstasy och ?? 8000 - konfiskerade.
Maj 2010: Holländska greps för narkotikasmuggling i Island
I Island har tre nederländska medborgare gripits misstänkt för smuggling tre ton marijuana. Det var mycket dåligt skick av båten, bland annat en böjd mast, som myndigheterna gjorde något misstänkt. De män var på väg till Grönland.
Mars 2010: serbisk polis arresterade holländska för narkotikasmuggling
Vid den serbiska-ungerska gränsen av polisen arresterade fem narkotikasmugglare med 46 kilo marijuana i sin bil. Bland de gripna finns två holländska.
Januari 2010: Tre holländska greps i Belgien i rullcannabisplantage
De belgiska polisen har upptäckt en stor cannabisplantage. Plantagen var gömd i ett hus och hade 705 växter. I razzian greps omfattar tre holländska.
Januari 2010: Holländska narkotikasmugglare greps i Tyskland
Den tyska polisen har arresterat fyra män, däribland en holländare. Det misstänks män i smuggling ett kilo kokain till en köpman från Kosovo. Dessutom genomfördes en mängd av mer än 86.000 euro i kontanter hittades.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha