Nederländerna: Credit registreringsverket

Görvel Edström Februari 27, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I Nederländerna skyddar kreditregistreringsverket i Tiel konsumentkreditering. Detta organ inrättas för att styra och konsumenternas säkerhet. Idag, en stor del av den holländska nämligen efterskott eller skulder. I den här artikeln handlar om hur BKR och en dålig kredit.

Registrering hos BKR

Kreditregistreringsverket, eller förkortat BKR innebär elektronisk information Centrala Kredit Information register över alla holländska invånare. Ärenden som är registrerade lån, kreditkort och andra betalningar. Efter denna fil kallas BKR bedömningar som gjorts av bland andra långivare. Kan kontrolleras kreditdata för en person på det här sättet så att säga, för att garantera säkerheten för krediten. I själva verket, alla registrerade med BKR. Däremot kan en dålig kredit också vara negativ, vilket innebär att kreditregistreringsverket och närstående företag anses onkredietwaardig. Detta händer när du har samlat utestående två till fyra månader. Kreditgivaren i fråga är här för att göra en rapport med BKR. Från det ögonblicket du står negativt registrerad och du inte lyckas för en kreditkontroll.

Vad gör BKR mig?

Den information som registreras med BKR som namnet, födelsedatum, initialer och adress. Låneavtal och lånebeloppet, datum och teoretiska lånets löptid kända. Vi är vilken typ av avtal och, i förekommande fall detaljerna. Denna information kommer att finnas kvar fem år efter återbetalning av lån registreras i systemet. BKR är också din ekonomiska situation för en tid sedan att se tillbaka.

Siffror

Vikten av registrering i BKR systemet visar genomgående betydande. Procentandelen holländska med skulder som inte kan betalas nämligen fortsätter att öka. Dessutom uppskattar BKR där det finns också en hel del "osynliga skulder" som inte är registrerade som efterskott med att betala hyran, prenumerationer, energi-, moms och sjukförsäkring. Dessutom är studielån inte registrerad med BKR. Eftersom strikt övervakning av lån visar sig vara nödvändigt, BKR förespråkar därför att denna "osynliga bilder" registrering den ekonomiska situationen för en person att bättre hålla ett öga på.

Data som erhållits från BKR

Vill du veta vad din är registrerad eller ta reda på om en betalning registreras? Du kan för en liten mängd data som erhållits från BKR. Det snabbaste sättet är att ordna detta med din bank. Vanligtvis tar 10 dagar kommer du att få informationen.

Var kan jag gå för kredit

Om du har drabbats av en negativ BKR registrering, men i en situation där du sitter fortfarande snabb att låna pengar, det finns vissa möjligheter.
  • Privat lån: låna pengar från vänner eller släktingar, där du gör tydliga avtal
  • Kommunal Fotograf: varje kommun har en Kredietbank, där du kan gå för finansiell rådgivning, men i vissa situationer också kredit för att betala av skulder
  • Mini Lån på Internet: många lån leverantörer på Internet bär BKR kolla in dessa tester krävs inte

Om du vill låna för ditt företag är också följande alternativ:
  • Upplåning pensioner: privata långivare, du gör dina egna arrangemang och valutakontroll dina ekonomiska resurser
  • Crowdfunding: det senaste sättet för finansiering av din idé, alla närvarande. I denna typ av lån ger dig en plattform genom dina idéer och framtida produkter och tjänster i utbyte mot sponsring. Om du har ditt mål belopp tillsammans kan förverkliga de utlovade produkter och tjänster. Fördel: du bygga direkta offentliga

En dålig kredit så ofta betyder inte nödvändigtvis att du inte kan få runt din finansiering. Det finns i vissa fall även andra sätt att låna pengar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha