Nederländerna avsluta politiken för tolerans av mjuka droger

Kjetil Holmström Februari 27, 2016 Miscellanea 8 28
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem håller papper och titta på nyheterna, har man märkt; Nederländerna kommer att avskaffa toleranspolitiken i snabb takt. Alla aspekter av uppfödning, försäljning och användning av cannabisprodukter inkluderar Balkenende hårt. Och slutet är zicht..het slutet av den holländska tolerans. Nederländerna har lyckats, metoden för grodan och varmt vatten. Amerikanska inflygnings scener ...

Grodan och varmvatten

När regeringen vill ta impopulära åtgärder, använder den metoden för grodan och varmt vatten. Denna metod är baserad på en gammal, snarare omänskliga experiment.
Problemet: Vi vill laga en levande groda i vatten.
Metod 1: Vi tar en kastrull med vatten att koka, ta den levande groda och lät honom i det kokande vattnet vallen.De groda dock inte dum och känns hur starka händer och tvinga honom i det kokande vattnet. När grodan blir kokande vatten, grodan gör sitt yttersta för att undkomma sitt öde. Han hoppar från pannan innan det brinner och är snabbt från fötterna. Det kommer att bli en hel del ansträngning för att den grodan någonsin att fånga igen, för att inte tala honom igen för att kasta i potten.
Vi talar om en riskabel och potentiellt kontraproduktiv lösning: en chans att få grodan lever i potten är liten och om försöket misslyckas, är grodan inte lätt att möjliggöra en andra fångst.
Metod 2: Vi behandlar grodan med kärlek och låt det försiktigt i en kastrull med vatten påsar. Vattnet är vid rumstemperatur. När grodan används till sin nya omgivning, vi värmer sakta vattnet.
Vi värma upp vattnet genom en grad per dag. Grodan är fortfarande beredd att sitta i pannan. Han anser att vattnet är varmare, men fortfarande ser ingen anledning att lämna pannan. Grodan sitta tyst och låta kroppen anpassa sig till den stigande temperatur. Sedan kommer det ögonblick då vattnet riktigt varmt. Grodan vill protestera, vill lämna pannan. Olyckligtvis grodan sitter i varmt vatten så länge att hjärnan hos grodan fortfarande långsammare.
När den kalla sanningen går upp för honom, försöker han fortfarande överleva. Han vill hoppa ut ur pannan, men benen är redan kokta. Han vill att kraxa, men varmt vatten rinner i hans mun. Grodan är dömd, eftersom han har insett tid avsikt sådan behandling och pannan med vatten. Även andra grodor låter sig enkel matlagning på det här sättet. De älskar den vänliga behandlingen och tror att flytta till denna trevliga pannan är en verkligt framsteg.

Uppvärmningen av vattnet

De Balkenende regeringar har arbetat i flera år för att underblåsa elden under grytan av tolerans. Regeringen vet att du har sådana åtgärder, som inte faktiskt betalas av medborgarna, att gå in med små steg.
Som med införandet av hälso- och sjukvårdssystemet, där första åren av fungerande Ziekenfonds skyller budgetunderskott. Introduktionen infördes stormiga snabbt, vilket man orsakade medborgaren i den första perioden av dess införande skulle inte lida någon ekonomisk nackdel. Och faktiskt, under det första året många människor gick ut framåt. Ned med Sickness! Delicious, varmvatten i pannan!
Efter framgångsrikt införande av systemet är rätt väg att stegvis subtilt justera villkoren.
Regeringen satte gasen ner ett hack högre: hemlighet saker försvinner från baspaket.
Fortfarande lite högre: medborgaren är skyldig att försäkra sig. Hop i pannan alla!
Fortfarande lite varmare kommer det att finnas en obligatorisk överskott av ?? 150, -
Men grodorna fortfarande inte gjort, gasen kan under de kommande åren uppåt: överskottet är baserad på ditt arbete och seder, är risken ytterligare ökat, fler saker försvinner från baspaket kan försäkringsbolagen kräva högre försäkrade, är delar av vård paket ut på entreprenad till kommuner som har inga pengar för hur som helst här.
Och så går vi till den amerikanska ideal, där hälsa är ovärderlig. Om ett överskott av tusentals dollar är helt normalt. Där måste man ha tre jobb för att hålla familjens sjukförsäkring. Ju hårdare du måste arbeta, ju mer du hålla käft. Och den amerikanska uppsägning, minister Donner kommer att komma in här i Nederländerna, vilket bidrar till beroendet av medborgarna. Håll käften och arbete, annars får sparken och du kan aldrig att stödja din familj och försäkring.

Hemma odlaren

Tillbaka till politiken för tolerans. Metoden för grodan och varmt vatten är också i detta område mycket framgångsrikt tillämpats. Det finns hårda inställning hem odlare. Denna semi-professionella uppfödare tackla svåra vid detektering av cannabisodling i sina egna hem. Utrustning konfiskerade, blockerade betalningar, är drogerna "förstörd". Det följer även en kraftig omvärdering av nyttan, konfiskering av personlig egendom, en tornar straff av domaren, även kombinerade med ett fängelsestraff. Denna tuffa tillvägagångssätt stöds av en majoritet av befolkningen, åtminstone enligt CBS, den statistiska PR verksamhet i regeringen.
Vi stöder denna politik eftersom denna sofistikerade PR operation föregås. Nästan varje dag det var i pressen av bränder i bostadsområden på grund av olagliga grödor. Även i olika program berättelser av människor som hade ett skyhöga elräkningar, eftersom grannen knackade sin makt för hampa. Et Voila, är styrkan hittas. Ingen vill verkligen hans hus brinner ned av hampa? Ingen vill fortfarande en ännu högre energiräkningar?
Vad som inte nämns i den så kallade statistiska sanningen är att de flesta av hampa relaterade bränder inträffat i affärslokaler på industriområden. Inte heller nämner att den olagliga avlyssning av el nästan inte gjort av cannabis odlare eftersom det bara ökar sannolikheten för upptäckt. Siffrorna på den här spelningen för år faller. Dessa siffror är inte bara förde ut av CBS eller media.
Självklart måste det finnas ett tillslag mot farliga situationer och stöld av energi. Men är det verkligen behövs ett hem odlare unceremoniously att stänga av hyrt hus? Är det verkligen nödvändigt att sätta ett hem odlare efter vräkning på en svart lista, waarddor det är omöjligt i 10 år någonstans att hyra ett hus? Är det nödvändigt att klä ett hem odlare till benet och göra honom till en utstött från samhället? Inget hem inget jobb. Inget hus ingen social trygghet. Hemma odlaren är dömd att hemlöshet under en period på minst 10 år. Och med detta regeringen vill ta itu med hampa relaterad brottslighet.
En våldsam gäng krävde två års fängelse, med ett års skyddstillsyn och ett år och husrum till vårt konto. Dessa brottslingar får behålla sina hem, ägodelar och förmåner. Men den lilla odlaren av "en symbol för Nederländernas oproportionerligt och även behandlas med illegal hårt.
Straffen för hemmaodling har något samband med straffen för brott där vi har daglig erfarenhet.

Skolorna

Ett nytt sätt att stänga caféer, de nya reglerna om minsta avståndet mellan ett kafé och skolor. De arbetar fortfarande på hur dessa regler utformas och genomförs, men det är klart att hela menigheten självständigt kan bedriva sin egen politik. Åtminstone nu. Vattnet är varmare ...
De föreslagna reglerna skulle 83% av Amsterdams caféer att stänga sina dörrar. Vattnet är mycket varmt nu ....
Den nederländska regeringen använder hälsa nederländska elev som ett sätt att skapa stöd för de åtgärder. Sedan inom en kort tid ett antal elever och lärare knivhöggs, det fanns inga röster för att begränsa försäljningen av knivar inom ett visst avstånd från skolor begränsas.
Trots det så kallade offensiv mot alkoholmissbruk bland ungdomar, inte kommer att rösta på barer i skolor, butiker sprit, barer och allmänna stormarknader som säljer alkohol att ta itu med. För dessa företag skulle vara motivera ett minsta avstånd från en läroanstalt.
Regeringen tycker om att använda ursäkten att försäljningen av alkohol till minderåriga redan är förbjudet. Lyckligtvis, denna regel gäller även för kaféer och vidtas för att säkerställa skarpa i kaféer, besökare och kunder har åldersgränsen 18 år. Vissa kaféer har denna regel även oberoende skärpts till 21 år. Caféer följa mycket bättre än väntat, de regler som följer av kommunerna. Regeringen förväntas slutföras av de täta åtstramning när det gäller cannabisförsäljning Även om många kafé. Tyvärr har denna industri en mycket större självreglerande kapacitet än väntat och föll mot antalet nedlagda. Skäl nog att ytterligare skärpa reglerna. Inte förbjuda en gång, eftersom grodan doftar fara.

Totalförbud

Men vad är regeringen planerar då? Kommer det att finnas ett totalförbud? Hash och ogräs verkligen olagligt? Svaret är JA! Men vad är fördelen att det styrande partiet? Och alkohol kommer snart att förbjudas? Vår premiärminister har upprepade gånger sagt att styra från hans kristna outlook. Därför kan det vara bättre regleras av den kristna unionen och Labourpartiet. . Avvisa gamla socialistiska principer genom skogen och andra förrädarna i Labourpartiet, är involverad i denna strävan och är den enda anledningen till att Labourpartiet som en stor förlorare valet kan ännu fler kilar. Vår kristna regeringen vill organisera vårt samhälle längs amerikanska linjer. En kristen stat med en tvåpartisystem där den kristna kyrkan har störst inflytande på båda parter.
Varför den kristna regeringen hatar lätta droger men inte alkohol?
  • Alkohol är ansvarig för punktskatter, lätta droger inte. Genom att underteckna EU: s konstitution, kan Nederländerna aldrig legalisera mjuka droger och därför inte ta ut punktskatt.
  • Alkohol du somnar, du börjar tänka på lätta droger.
  • Uttalandet "Religionen är opium för folket", är en månghundraårig socialistisk princip reversibla. Eller "Opium är tro för folket."

I Amerika, de flesta av polisen och rättsväsendet som deltar i cannabisrelaterade brott, fängelserna är överfulla med cannabismissbrukare. Den så kallade amerikanska "kriget mot drogerna" är ett misslyckande, och Amerika har fortfarande förhållandevis fler missbrukare än Holland. Dock är samma "kriget mot droger" fortfarande gör samt val post och levererar den amerikanska regeringen mer pengar än det kostar henne.
Nyligen genomförda studier har visat att de negativa effekterna av cannabisbruk är begränsade och att den nederländska toleranspolitiken har varit mycket framgångsrik i kampen mot narkotikamissbruk. I Frankrike, där droger är förbjudna, är antalet cannabismissbrukare sig relativt sett högre än i Nederländerna. Denna typ av studier visar att vår politik, som vi genomför mer än 30 år framgångsrikt, är ett föredöme för andra länder, där alla läkemedel bekämpas fanatiskt.
Detta är den största anledningen till att denna politik måste stoppas. Denna positiva studier ska försvinna. Denna framgång i kampen mot narkotika måste försvinna. Detta är vår kristna Zeeuw kommit överens med sina kristna europeiska och amerikanska motsvarigheter. Kyrkan måste påverka säker. Detta kan endast ske om kyrkan är full av troende. När den mänskliga ekonomin är ekonomiskt eller känslomässigt sjuka, i tider av kris och tryck, har man möjlighet att söka tröst. De flesta människor finner tröst i tre saker: droger, alkohol och religion. Och det är det yttersta målet; Den fortsatta ökningen av inflytande i kyrkan.
  • Det är ödet för grodor, som tror att vattnet värms för att göra grodan roligt ...
  • Det är ödet för grodorna, som väntar tills vattnet är för varmt ......

PS. Författaren till denna pjäs sökte experimentet uppenbarligen inte gjort!
Förutom det faktum att jag själv är en djurälskare, jag är ganska rädd för djuraktivister, som enligt nyheter och reklam snabbt radikaliserade. Till exempel, flera borgmästare på vår bekostnad skyddas mot "djuraktivister" och har också TV-reklam mot radikalisering på "extrema åsikter om djurens rättigheter." Dessutom Volkert van der Graaff, mördare Pim Fortuyn, en annan "djuraktivist". Brrrrr;) Trevlig artikel! Edwin
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (28)
Töris Lindroth
  Like 1   Dislike 1

Bra artikel. Bra förklaring av "kokande grodan" teknik som används av vår regering på många områden. Hur kan en man förbjuda andra faktiskt en växt från naturen rök som han vill. Visst är det hans kropp och hans val. Hur kan du ens säga en anläggning som han är "olaglig". Och för de troende har Gud skapat anläggningen ändå, så är anläggningen här av en anledning. Naturligtvis är det inte klokt att röka varje dag men om du är i helgen eller något ännu röker en blowtje, vad som är fel med det. Allt med måtta. Det finns fler människor avlidit av en överdos av aspirin överdos än THC. Oh och bara rimligt. Jag har också en son som är något autistisk och jag kan försäkra er handen på hjärtat att alla dessa skäl som du räknar i slutet av era kommentarer verkligen inte gå med oss. De saker du kallar det kommer utan tvekan att leda till beteendeproblem hos barn, men det är något helt annat än autism.

Gea Stenström
  Like 2   Dislike 2

Det kommer att ta år för toleranspolitiken till ett slut. Den här artikeln är så tunn och svag som holländska öl. Idioten som skrivit här bara vill massorna pressar för något som kommer lång tid kommer. Visserligen är slut i sikte ?? Men vad de flesta kommuner vill helt enkelt att lite upptagen förslappad butiker från deras centrum. Gör rent juridiskt kontrollerade och beskattade distributionsnät och gå framåt. Det var en sådan vacker banbrytande, nu är de pressar människor tillbaka för ett ögonblick att stänga av den? Nix ?? Nypa salt!

Agatha Tegnér
  Like 3   Dislike 1

Ag, använder amerikanska metoder kan också slå tillbaka. I Amerika, de nödvändiga officerare sköts ner, köpa, etc, .Kan vi också börja i Nederländerna. Lätta droger och tunga droger kan ersätta riktigt bra. Den kriminella spelar ingen roll. Men är vi där hjälpt? Men vad man ska göra med vår lag? Börjar inte med varje elev att lära sig att varje lag måste ha meningen. Gör en lag för lagen fortfarande förbjudet av vår konstitution? Håll genomdriva narkotikalagstiftningen mot droger? Finns det färre droger på gatan? Finns det färre användare? Och principen om likabehandling då? Alkohol och nikotin etc är också drugs.Waarom åtskillnad mellan läkemedel som är skadliga för alla. En separation som får ses av forskare som obegripligt. Cannabis jämförs med alkohol, nikotin, är kaffe en ofarlig ört. Säg att nu eens.Bestuurders Nederländerna.

Blenda Hellberg
  Like 5   Dislike 2

Alkohol är i den kristna världen en symbol för blod cristus. Därför kommer det aldrig att bli som läkemedel TOLKAS.

Bo Lundgren
  Like 4   Dislike 2

I själva verket, hennes konstigt att vår regering aldrig protesterat mot rättsliga koks branschtidningen av de mycket stora företag inom den medicinska sektorn där handlar i biljoner. Lysdioden har blivit död kaffe och o de som kommer att göra igen i hemlighet over.de skåp och guvernementet och den stora holländska och naturligtvis ogräs tidvis friskare än e siffror i våra livsmedel och ledde en sjuk manipulation och varför är mina lökar alltid så fort trasig? Du gissade rätt! Jag har glödlampor i ditt hem och köpa in sig för 50 år! Förresten, om det spårar ur med brottet, och regeringen har en ny typ av brottslig i huis.de öster blockerare som kommer att skjuta kulsprutor på polis och ooh.we var så öppna för euron och öppna grenzen.weet vad ska Balkenende göra för sina katastrof år? En gammal japansk ära vana att lindra lidandet för medborgarna kommer att göra och skuldfri!

Janrick Widforss
  Like 4   Dislike 1

Ett samhälle är en gång hårt med någon lag, tolerans eller vad det kan bli problem. Det finns aldrig en verklig lösning eftersom det finns alltid folk för eller emot.

Vickey Lundberg
  Like 1   Dislike 1

Mycket välformulerade hur it're som i praktiken ... Tyvärr med styr stat där vi lever förändrings civila i NSB. Summan av kardemumman är att du är en större kriminell om du har en anläggning i trädgården, du då om du hit med dödliga skador till följd av en simning lärare som har gjort saker en person kan inte! När världen går ... "de inte kommer att kyla vattnet." styrka barnbarn 100 år ...

Liff Engström
  Like 0   Dislike 2

Hej Franet, enligt din briljanta teori kan du bara saker som är bra för dig, eller spara saker med socker, salt och fett än även över. Och allt som kommer ut ur en fabrik, sedan hålla din egentligen bara talar om vad som växer i din trädgård, eller hur? Och vad som växer bra där den snabbaste? En cannabisplantan, därför kallas "ogräs". Och då Gud inte skulle ha inneburit för vår konsumtion? Kristna med deras "logik" ... men alla flytta till Amerika och lämna resten av västvärlden är välsmakande sekulära.

Ärngöt Bergman
  Like 0   Dislike 2

Gör de arbetar eller inte människohandel i hand? Och underjorden som kommer till leverans till bakdörren. Hus där de uitbikken väggarna för att odla cannabis olagligt. På hög elräkning, kan du dra slutsatsen att det inte finns någon ren kaffe och människor förlorar sin rätt till ett hem och du kommer omedelbart stängas av husbolaget.

Barbara Bengtsson
  Like 4   Dislike 0

En mycket bra artikel om en sorglig ämne ... och holländaren som vi vet att det inte ... Allt jag vägrar att kalla mig amerikansk smile

Guje Ekdal
  Like 4   Dislike 1

Jag tror inte att ett land bör ledas av en religion. Själv är jag skeptisk, så varför ska jag leva efter Bibeln? Detta är för varje människa. Förresten, en bra artikel!

Fredric Svärd
  Like 0   Dislike 1

Jag ser att det har gått mer än två år sedan det senast kommenterat den här artikeln. Är det fortfarande vettigt att ge en kommentar? Nu, när jag läser vad allt är sagt i den här artikeln, jag kan inte förbli oberörd om detta. Först: Vi får inte göra jämförelser med alkohol eller någon fråga som helst! Stick med ett ämne, annars resten lider den viktigaste punkten. Alkohol kan jag skilja artikeln skriver där allt diskuteras, hur illa det är, vilka sjukdomar kan du få det, konsekvenserna i trafiken, slösa alla pengar etc. etc. men detta ämne om droger och ingenting anders.Nu dess har jag kommenterat artikeln "tolerans, kaféer i Nederländerna." Min uppfattning är att allt som inte är bra, aldrig bör tillåtas. I Nederländerna, droganvändning, men godkände de senaste 30 åren, trots att de visste att det var inte bra. Något som har vuxit snett under 30 år kan du inte bara plötsligt rätar. Det kräver mycket visdom och insikt. Men vi måste börja med korrekt iakttagelse som vår kropp inte är tänkt att vara förorenade med ämnen som inte hör hemma där. Våra kroppar behöver normal hälsosam kost: protein, stärkelse, socker, fett, vitaminer, mineraler och vatten. Vad inte hemma i vår kropp är: nikotin, tjära, cannabis, marijuana, heroin, opium, ecstasy, LSD, crack, morfin, hasch och sprit. Bara en eller två glas vin per dag är tillåtet, åtminstone enligt Bibeln, som är Guds ord. Och så kommer vi till de nedlåtande kommentarer om den kristna tron. Jag vågar påstå att 95% av den nederländska befolkningen inte vet vad ett kristet liv, så vet inte hur man leder ett fromt liv. Nu, om vi först tittar skulle börja Bibeln för att ta i hand, och låt oss lära vår Skapare, öppnar en ny värld upp till oss, och sedan får vi se hur fel vi har varit upptagna i Nederländerna under det senaste rymlig 30 år. Må ögon nederländska öppnas inom en snar framtid, som fortfarande frist.

Artemisa Bloch
  Like 5   Dislike 1

Varför skulle du stänger caféer? De kommer att vara alltför mycket dålig tanke om ogräs, inte förstör hjärnceller det finns även misstänker att det bara blir stimulerad sin produktion. Det har aldrig funnits någon avliden cannabis, medan tusentals människor dör av effekterna av alkohol och tobak. Det finns ingen som efter ett besök kaféet hemma slår sina barn, till skillnad från alkoholister. Studier har gjorts på elever som regelbundet röker cannabis, har majoriteten fick inga nackdelar här inklusive jag själv. Jag fortfarande gör nu tvåspråkig gymnasiet och jag blåser regelbundet, personer med lite disciplin kan röka ogräsproblem utan lidande och ett gott produktivt liv. Om man går förbjuda ogräs, men ogräs rökarna kommer att behöva gå till återförsäljare, vilket jag vet en hel del om vad man ska göra med ogräs och ofta bär vapen och människor kommer också att försöka hjälpa andra droger. Det är allt eftersom den kristna moralen av regeringen, men vad religionen har att göra med kontroll av ett mångkulturellt samhälle? Jag säger, öppnar de ögonen nu att agera en gång och stanna på grundval av fördomar och legalisera det.

Dion Löfgren
  Like 0   Dislike 0

En misstroendevotum mot Balkenende fyra http: //www.youtube.com/watch V = lYgnXv_1LvI

Kosti Bergstrom
  Like 1   Dislike 1

Det är i Nederländerna nästan lika illa som i Belgien. Det är verkligen synd att människor är bara värre för att röka en joint än bestraffas, som t ex. gata brottslingar. I Belgien har det aldrig funnits coffeeshops, men olägenhet och brottslighet som vi känner här. I många städer som Bryssel, Antwerpen och Charleroi är det omöjligt att gå säkert på natten genom staden. Den körs fullt av unga gatan ligister som terroriserar vanliga förbipasserande, ibland även plockas upp efter några timmar de går fri igen. Polisen håller sig mer intresserade av kampen mot narkotika, är oskyldiga människor med en liten mängd av marijuana verkligen behandlas som brottslingar. Det är verkligen frustrerande att så leva i ett samhälle fullt av hycklare och småaktiga människor som är rädda för brottslingar och i stället förkunna sin ilska på cannabisanvändare.

Sakarja Lagerlöf
  Like 0   Dislike 1

Låt mig på det här sättet boken rekommendera Egbert Tellegen, "utopism i kampen mot narkotika." Rekommenderas. Trevligt artikeln, jag håller helt och hållet. De är bara planerar caféer att döda och med industrin i allmänna ytterligare och konsument kriminalisera att likna sedan hjärta kan hantera antingen kamp. Vår något naiv, bara sensations och okritisk press det bidrar till detta. Som tur var nyligen en domare av många som orsaken till att kommunen Maastericht inte brådskande var tillräckligt för att ändra konstitutionen för att förhindra icke bosatta där cannabis kan köpa det. Men denna lilla ljuspunkt vid horisonten betyder inte att man är upptagen tolererat politik till slut. De Growshops kommer att förbjudas nästa år och nästa 10 år redan kommer att halveras i vissa caféer också försvinna. Cannabis kommer att fortsätta att stiga i pris och vem vet det kommer snart att vara dyrare än cocaine.Lisa

Thorvid Lindquist
  Like 0   Dislike 1

Mycket tydlig artikeln, tyvärr måste vi precis som tidigare anges i kommentarerna titta på när alla friheter berövas Jan med locket, bara om du har pengar som skit har du fortfarande göra några! Extinction politik lätta droger, tillsammans ungdomskedja ban scholings förbud, totalt publik inspektioner, obligatorisk ID-kort, totalt verkställighet politik Criminal bureacratie fångas förneka privata data, OV-chip, prissättning, telefondata avlyssning, rökning politik, tillägg konstitution, vercriminalisering befolkningen, despoter politik, Flash annonser från regeringen, etc. osv osv ... det finns alltid mer, dessa förändringar leder till despertisme, det vill säga en form av fasisme, många människor inte inser att tänka fasisme något som endast hörs i andra världskriget och förföljelsen av judar och och liknande upptar huvuddragen i denna definition, det är tyvärr inte fallet utgör mer fasisme. lyckligtvis är det inte så långt som att tala om en dictactuur men låt oss fel med allt se till att det inte skulle komma så långt, är regeringen för folket och folket är inte där för regeringen hur väl Det fortsätter efter toegaat.eind slogan som "det är bra doktrin dras från den hemska mannen med mustaschen" Svartlista avsändare genomsnitt Joe

Guy Tegnér
  Like 1   Dislike 2

Hur länge kommer den här regeringen fortsätter att vilseleda människor. De ger du först en klubba, så att du behöver en paus på suga och dra honom plötsligt ut våldsamt. Så får den holländska befolkningen i år lurade och vi blir slavar till den nya nederländska regeringen. När kommer detta slavhandeln avslutades en gång i stället för att alltid mer stackare halsen att rotera. Aktuell skåp är ett typiskt exempel på hur ett land knullad arbete på nolltid. Men vi som medborgare alla månatliga rånad av skattemyndigheterna, etc., med saftiga avgifter och hålla alla inte ett öre kvar att leva normalt. Är detta avsikten med vårt nuvarande regeringen. När kommer när vi tittar på fattigdomen i detta land och få detta en gång lösas snarare än att spendera miljoner på arbetskraft för att ogräs dagis lite liknar rollen.Hoe mer kwekekrijen rullas, desto större blir brottet eftersom efterfrågan på cannabis kommer alltid att förbli existerar. Men om vår regering någonsin kommer att förstå ....

Theodoricus Blomstedt
  Like 5   Dislike 0

Verkligen en bra artikel, är överens om att annullera med er och även ett fint exempel på grodorna.

Annamaj Edgren
  Like 2   Dislike 1

Toleransen är bara en fråga, men regeringen tillämpar metoden för grodan och varmvatten i alla områden nu! Den här artikeln klargörs bara hur Nederandse medborgaren manipuleras av overheid.Ik hoppas att denna artikel många nederländska medborgare skakar vaken!

Åke Lagerlöf
  Like 5   Dislike 0

De kommer att vara på denna jord mycket alkohol berusad, berusade så många människor som dagligen lämnar caféet. Få alla tolereras droger! Värdelös hela tiden. Första någon en trevlig klubba att smaka och dra sedan ut ur hans mun och kasta bort det. Den holländska regeringen är en katastrof för den holländska maatschappij.Dat de kommersiella odlare som skall behandlas ... OK, men hobby uppfödare som har allt prydligt i ordning och kan inte betala sin ogräs i kaféet igen blir särskilt hårt av denna dumt. Många en patient är beroende av sin egen kweekje. Men dumma nederländska skåpet vill inte ta hänsyn till här igen eftersom de andra tankar om drugsbeleid.Nederlands skåp: alla får en sjukdom där du blir beroende av cannabis köpt produkter, kanske du till och med öppna ögon. Eftersom jag själv använder cannabisprodukter för att gå genom livet uthärdligt med mina medicinska problem jag vet vad jag talar om. Genom att använda cannabis epelepsie attacker är så gott som borta med vad droger från apoteket alla misslyckats. Jag använder därför mer än 20 år för medicinska ändamål, avel för mer än 15 år för eget bruk utan att andra någonsin förlust i någon form av rikedom gehad.Maar har beslutat om de fattiga och så kommer vi återigen göra som slavar vad opdwingt skåpet. Vi föddes in i en värld av frihet över tiden om inget annat skyldigheter, vad är det roliga stilleben!

Botraif Paulsson
  Like 0   Dislike 0

En perfekt artikeln med några fler ord beskriva hur jag känner om det här samhället / staten! Kunde inte vara bättre!

Annja Tegnér
  Like 4   Dislike 0

Kära Rimlig, men lika att svara på dina frågor geven.Je sa att jag fick ogräs bytas ut mot alkohol. Så jag menar det. Jag dricker eftersom bara på helgerna, och jag vet också mina gränser och sedan dricka tillräckligt med vatten och äta innan jag går att dricka. Den största skada på hjärnan som orsakas av alkohol dricker för mycket på grund med A och B VOocht inte slutföra sedan göra dem att känna nästa dag vad som brutit gegaan.Nu prata om Autism. Jag har en mycket mild form av autism, och problemet ligger hos mig ensam i i grupp funktion. Med utsikt över en hel grupp. 1 på en för mig är det inga problem. För övrigt är inte så mycket ogräs konsekvenser för mig. Det hävdade också att det påverkar ditt minne. Detta är alla bara tillfälligt. Senare, har du ingen mer problem här. Det enda som hände mig var att det blev så småningom alltför trångt i mitt huvud genom knark. Nej, det gjorde jag inte använda det eftersom mentalt jag var inte bekväm i min hud. Så småningom stjälpa dig en liten bit av det och först då kommer du Idd mindre sitta bekvämt i huden. Och sedan gå därifrån, men undrar om detta hände. Det är inte så lätt. Jag såg det säga som ett verktyg i livet att vara lite mer öppna och göra musik var också många gånger det lät som roligare och mer känt. Vad nu handlar om är att det finns människor som fortfarande använder mer än jag brukade och överdriven användning utan tidigare psykiska problem har blivit så schizofren. Och det är det skyldig säkert skador på hjärnan. Skicka till transpondrar i hjärnan då alltför många signaler som inte alla kan plockas upp av mottagarna. Detta leder så småningom till kaos i tänkesätt, eftersom detta överflöd vind.Afijn plats, så det har ingenting att göra med min autism och min autism Jag har sedan jag föddes. Problemet med autism är att de ofta ganska snabbt kommer att falla in i vissa vanor här och inte så lätt att få ut av. Jag ville så detta faktiskt klart maken.Bedankt för din kommentar.

Irena Asplund
  Like 5   Dislike 2

Bästa Sypher, jag är ledsen för att du var tvungen att byta ut lätta droger under press från din omgivning för alkohol. Självklart, hör du inte påstå mig att lätta droger är bra för hälsan. Låt oss prata om din personliga situation, det verkar inte bra för mig som en person med begränsad mental kapacitet, tendens till depression och arbeta en form av autism, dagliga liter öl inuti. Inte ens på helgerna. Din psykolog skulle du mer om det kan vertellen.Voor personer med autism användning av lätta droger lite redundanta. Du säger själv lite i din egen värld att leva och du tror att detta är också syftet med användningen av lätta droger. Lyckligtvis hittade dig att användningen av dessa medel är reserverad för dig. Det är synd att du tror så många insatser och att du handlar en för andra skadliga beteende skadlig gedrag.Wat också olyckligt är att din sociala miljö du peka på de negativa effekterna av mjuk droganvändning, men du kan inte tala om tid du är lite autistisk. När du använder en hel del alkohol, fortfarande saknar dig något ... förmodligen dricka mer socialt accepterat inom ditt sociala omgeving.Opvallend är också förhållandet mellan alkoholkonsumtion föräldrar och den ökade risken för utvecklingsförsening hos barn. Kanske bör du fråga dig själv om du orsakat psykologiska problem är att din användning av lätta droger eller alkohol antingen ouders.Je själv säger: "De skadliga effekterna av marijuana och hasch i hjärnan varierar Unga människor precis som alkohol en IQ minskning. Under utvecklingen av deras hjärnor. framgår Detta från nya studier. "Ny forskning, som mirakulöst var det sänds i 2Vandaag anläggningar visar tegenovergestelde.In denna studie visat att lätta droger har ingen negativ inverkan på utvecklingen av hjärnorna. Även om denna alkohol gör bewezen.Dan är fortfarande min personliga åsikt om diagnos av autism hos unga människor. Det verkar vara en ny modefluga eventuella beteendeproblem som inte kan rymmas som en form av autism diagnostiseras med någon annan psykisk störning. Särskilt under de senaste åren har det skett en ökning av namn alla pekar på en mild form av autism. Således har vi den klassiska formen av autism, är Aspergers syndrom och en mängd exotiska namn för mycket mildare versioner av autism, såsom ADD, ADHD, PDD-NOS, etc. etcetera.Wat märker att alla dessa sjukdomar inte kan botas, men kommer att behandlas på obestämd tid med en rad olika terapier, mediciner och gedragsspecialisten.Wat de gör är att behandla symtomen men jag tror i många fall orsaken ljuset i föräldrarnas beteende före, under och efter graviditeten utbildning som följer. Människor som har fått denna diagnos och hålls söt med öl och Ritalin skulle oftare med kamrater att prata och utbyta erfarenheter. Då kan du ta reda på vad du har gemensamt: En osäker situation hemma, dricka föräldrar, droganvändning av föräldrarna, misshandel av föräldrar, för lite uppmärksamhet från föräldrarna, otillräckligt skydd av sina föräldrar, sexuella övergrepp av föräldrar psykologisk mishandelking och förnedring av föräldrarna. Men gör en lista för dig själv, sluta dricka och gå tillbaka till din psykolog. Och när du är där för att be dina föräldrar varför du har blivit vad du bent.Ik önskar er mycket styrka.

Germann Ohlin
  Like 0   Dislike 2

Håller med om att läkemedel bör förbjudas oberoende av alkohol som alltid bör användas som ett skäl av personer som gillar lätta droger, och de flesta vill vara bra i världen. Ja, med ogräs som kan ... fråga ... när du går till syre? Gå för ett ögonblick hur mycket skit du andas in, jämfört med en cigarett. Space Cake du säga? Space Cake är bra för dina tarmar och mage för säker. Gissa igen med urskuldande av marijuana och hasch. Om du vet hur stark andelen THC i marijuana och hasch sker kan man nästan jämföra med tunga droger. I själva verket ... min psykolog när den tiden har haft flera personer på golvet som var psykiskt friska när de började ogräs, men som de brukade var helt schizofren under längre period. Ja, kommer era liv säkert tänka på marijuana och hasch ... inte nog ... så småningom tänka så mycket att om du fortsätta använda det ofta nog så småningom på en annan planet. Har själv nog rökt cannabis tidigare och det mycket. Bara ett problem som jag inte har haft i åtanke var att jag lätt autistisk. Det finns många olika former av autism, och tro mig det är inte roligt. Skolbarnen som ofta syndabock av idioter som inte kan kontrollera sig själva är ofta autistisk. De kan inte på något sätt uttrycka och ofta ser saker annorlunda. Nu gå efter vad som kan gälla för knark på dessa människor, eftersom de redan har en helt annan syn på livet utan att ens märker det. Om du vet att människor som röker cannabis ofta måste göra sig känna lugn eftersom de är mentalt bekväm i sin egen hud utan dem ofta som ett skäl vågar erkänna. Anta din bowen fortfarande bra? Ett annat exempel ... Jag märkte i mig själv och framför allt mina föräldrar kan mycket väl finna att om jag säger två dagar blowde att jag var ganska lättstött. Detta är helt enkelt ett faktum ... de säger van.blowen gör dig avslappnad och där i coffeeshops aldrig klagar ... ingen doh galen va? De är kraftigt drogad ... men vad händer om de inte gör något? Hur som helst, kommer det alltid att finnas människor fortsätter prata knark och droger som alkohol där för användning, användning ... faktiskt ... även för många vitaminer är skadligt för din kropp hehe. De skadliga effekterna av marijuana och hasch i hjärnan varierar. Ungdomar precis som alkohol en IQ minskning under utvecklingen av deras hjärnor. Det framgår av nya studier. För övrigt kan få dig att se bra psykiskt knullad kommer att uttrycka det svårt ff. softdrugs bra samtal? Nah ... för mig är det kan förbjudas. Annars där eftersom jag hade gjort några ansträngningar eftersom kaffet var så lätt att hitta. Jag har nu fyra pints på när du skriver det här inlägget. Jag är nu fallit helt på mitt sinne? Tja, det är helgen. Klandra det på alkoholen.

Vanna Simonsson
  Like 0   Dislike 2

Jag ser förbjuda droger mer som diskriminering. Du kan kalla det ihop något brott, eftersom med hjälp av softdruggs ihop gör ingen skada. Någon negativ inverkan på samhället softdruggs ord som skapas av den illegala det. Ingen skulle ha rätt att förbjuda användningen en så länge det skadar ingen. Det är i själva verket den ursprungliga deklarationen om de mänskliga rättigheterna. Men ja, människor är rädda för det, eller tycker att det är dåligt för samhället. Hitler trodde / också sagt att judar var dåligt för samhället, och människor nu är rädda för marrokanen. Så småningom druggs kommer förmodligen vara lagligt, men först situationen kommer tyvärr fortfarande vara en tid värre. Så är det alltid går.

Jarne Palmgren
  Like 0   Dislike 0

Hela sanningen, men jag hade aldrig varit och att grodan i pannan. Jag slåss för en "man" tänker att kasta mig in i varmt vatten. De andra grodor blir så overcooked att de redan nu så nästan serveras. Gestoomt redo att ta ansvar klack allt, men vad en annan vind.Regering, TV, mode, droger, sprit och prylar ... Nonsens att leva upp till idén om en annan tro? Är densamma som den politiska sätt att vinna röster. Lova dem himlen så länge de tror på dig ge dem helvetet när du är deras chef.

Ingevald Larsson
  Like 2   Dislike 0

Mycket bra artikel! Många grodor i trevligt varmt vatten ... de kommer i tid, eller som de laga? Artikeln är så bra att jag nu tänker läsa med glädje igen!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha