Ändra terrassen till ett uterum

Alvi Rosenquist Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Livet går inuti allt utanför. Terrassen förvandlas till ett vardagsrum utomhus. Lounge bänkar ger en bekväm plats att sitta och slappna av. Med en yttre gardin och / eller en vindruta skapar integritet och hålla solljus och vind. Slutligen, du förlänga utomhussäsongen med en uteplats värmare

En utomhus mattan

En utomhus matta ger terrassen en varm, hemtrevlig och mysig atmosfär och därmed ger pricken. En kvalitet utomhus matta är resistent mot vittring, blekning, nötningsbeständiga och finns i olika färger och mönster. De unika egenskaperna hos de material de torkar snabbt och kan stanna utanför i alla väder. Rengör mattan med en dammsugare eller vatten.

Utanför Gardiner / vindrutor

Utanför gardiner ger avskildhet och hålla solljus och drag. Med en väder rostfritt stål gardinstång fästa skräddarsydda gardiner på ett tak, veranda, loggia eller balkong. Gardinerna är väderbeständig, färgbeständig, vatten och smutsavstötande, mögelfritt och lätt att rengöra med tvål och vatten.
Vindrutor
Skärmar hålla ute vind och beroende på den valda material de erbjuder avskildhet och blockera solljus. Vindrutor av glas in i en aluminiumprofil avvärja vinden men låt solljus genom, är eleganta och bibehålla utseendet på området. Dessutom finns det infällbara vindrutor som kan tas bort från konsolerna. Genom att montera flera ställen väggfästen kan du enkelt flytta på skärmen. Tygerna är lätta att rengöra med vatten och tål regn.

Patio värmare

Förläng utomhussäsongen med en uteplats värmare. Genom att sänka temperaturen orsakar värmaren för värme. De infraröda lampor avger inom några sekunder all värme föra utsidan är långt ifrån trevlig.
Det finns olika typer av uteplats värmare:
  • Stående terrassvärmare
  • Uppvärmd uteplats bord
  • Värmare

Uteplats värmare finns i gas- eller elvärme. En gas värmer upp snabbt och kan allt sättas ned lyfta det minsta avståndet mellan aggregatet och väggen, golv och tak i åtta nemen.Het gasbehov måste alltid fyllas och värmarna är dyrare.
En elektrisk värmare förbrukar mycket ström, värms upp långsamt och behöver ett utlopp. Därför kan värmaren inte placeras på valfri plats. Emellertid kan de står närmare, är billigare att köpa, är enklare att installera, och de har i allmänhet en mer vacker design.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha