Naturmedicin: Högt blodtryck, lågt blodtryck

Karle Rosenqvist December 27, 2015 Hälsa 58 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vi urskilja tre delar i omlopp. Den stora kroppscirkulationen, lungkretsloppet och portvenen cirkulation. Alla har sin egen funktion. Kontroll av blodtrycket är korrekt hos äldre och sjuka nödvändigt eftersom driften av hjärtat är förknippad med detta.

Högt blodtryck

Symtom:
Det är helt enkelt fantastiskt hur vissa människor känner sig bekväma med högt blodtryck. Även om de har ibland ganska påverkas dagar när de inte har några symptom, känner att de är i centrum för uppmärksamheten och stolt berätta för dem hur högt blodtryck, men det gör verkligen något, det tror de flesta inte har. Eftersom de då måste införa restriktioner på sig själva. Och vem bekänner ärligt, ställer sig något frivilligt?
Högt blodtryck kan vara ett tecken på allvarlig sjukdom: kronisk nefrit, arterioskleros, diabetes, fetma, Basedows sjukdom. Och möjliga konsekvenser kan vara mycket: hjärtsjukdomar, hjärna, njurar som inte fungerar längre med njurtoxicitet. Jag anser därför att högt blodtryck verkligen måste åtgärdas. Den behandlande läkaren ansvarar för att sätta alla en klagomål från en. Hjärtklappning, andfåddhet, kronisk hosta och matsmältnings klagomål tyder på att hjärtat fungerar sämre. Huvudvärk, tryckkänsla, yrsel, sömnsvårigheter, dålig lyhördhet och snabbhet är trött, du kan ta i samband med dåligt blodflöde i hjärnan, och synstörningar, kramper i nacke, axlar, fingrar och näsblod indikerar en nedsatt perifert blodflöde.
Om de höga blodtrycksförändringar medan huden är väl försedd med blod och ansiktet är rött, kallas det ?? rött ?? högt blodtryck. Är hypertoni fast och huden är ont blod transitering, så föreslår vi att med bleka ?? ?? högt blodtryck. Skillnaden: När ?? red ?? hypertoni förblir allvarliga biverkningar från lång och man kan normalt komma utan brådska börjar trycket. Pale ?? vid ?? högt blodtryck är oftast njurar redan ganska drabbade.
Orsak:
Om högt blodtryck inte orsakas av en allvarlig sjukdom, kan vi säga att det är en biprodukt av vårt välfärdssamhälle. Buller och ljusstimuli, gräl och spänningar, kronisk trötthet och överbelastning, överdriven användning av nikotin, alkohol, kaffe, starkt te, dålig kost och naturligtvis för mycket psykologisk börda, tung mänskliga problem.
Behandling:
Rätta denna synd patienterna verkligen: det tar inte kemikalier för att höja blodpåsarna en stund om orsaken inte elimineras. De som behandlar bör insistera på att patienten hjälper. En blodigel behandling och ett botemedel Priessrlitz påverka krämpa gynnsamt, annars måste man omedelbart byta hans livsstil. Det finns uppenbarligen en hel del tålamod. Massor av avkoppling, tillräcklig sömn. Och nikotin, alkohol, undvika kaffe och andra irriterande ämnen. De sjuka måste kunna slappna av, återfå sin forna självkännedom och begränsat deltagande i det dagliga livet, titta på min kost med vegetarisk mat, med massor av frukt, låg salt och fett. Om fett skall användas, än vetegroddolja, linfröolja eller solrosolja. . Undvik smör och ister. Många vitaminer.
Healing Process:
Med en konsekvent liv förändras exakt hålla sig till kosten, och om psykisk stress minskar, kan blodtrycket gradvis återgå till det normala. Pine Needles bad, massor av promenader i den friska luften, gymnastik på åldern justerade regelbundet ha något att göra. Olive blad te som måste kokas i tio minuter, är ett effektivt stödåtgärder. Även vitlök och mistel är mycket effektiva örter.
För att förhindra:
Högt blodtryck mätt varje dag och skriva ner i en bok, som kan vara ett värdefullt verktyg för den behandlande läkaren. Vid de första tecknen på högt blodtryck, livsstilen under mikroskop.

Lågt blodtryck

Symtom:
Mentalt och fysiskt leverera mindre prestanda, trötthet, ?? morgon känner redan trött, yr och svimning. Men till skillnad från högt blodtryck nästan aldrig är en risk.
Orsak: Fel i blodet, vilket gör att hjärnan blir mindre blod. Även unga människor kan ha lågt blodtryck.
Behandling: Begietingen Kneipp, andningsgymnastik och gymnastik ?? morgnar med ett öppet fönster. Brush masserar hud och måttlig användning av kaffe.
Läkningsprocessen: På grund av den reglerande effekt, många människor dra nytta av Crataegus urtinctuur. Efter att ha ätit tre gånger om dagen tio till tjugo droppar vatten för att dricka.
Förebyggande: Sund livsstil, vid åldersanpassade sporter. Hålla företrädesvis semester vid havet eller i bergen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (11)
Rickey Egnell
  Like 0   Dislike 0

På morgonen när stigande hög röd färg. Detta kommer att förbli så i framtiden. Under loppet av dagen, kommer färgen att återgå till det normala. Vad man ska göra åt detta? Tack på förhand.

Wibke Ekdahl
  Like 2   Dislike 0

Jag har nyligen en mycket låg hjärtfrekvens 58, under tryck 60/65 och systoliskt blodtryck på 90/110. min ålder är 60 jaar.Onlangs bli medvetslös och sjukhus. Efter två dagar av väder avgång och klokare beträffande orsaken. Jag känner mig osäker att bara gå iväg med bil eller att göra ärenden i trånga butiker. Främst inriktade på kassaapparaten är en ramp.Help! Vem har tips som jag kommer att få mig att må bättre igen snart?

Karolinn Johannesson
  Like 0   Dislike 2

Mitt blodtryck var ett alldeles för högt. Nu jag gör kemoterapi. Mitt blodtryck sjunkit något. Kan det ha att göra med cellgifter?

Timan Bergqvist
  Like 3   Dislike 2

Jag har lågt blodtryck 55-99, jag förbereder för bröstcancer med en cytostatikabehandling så kanske det har något att göra med det, men vad kan jag göra för att få det på piel?

Gissel Richardsson
  Like 1   Dislike 0

Jag letar efter vad jag kan bäst mat för högt blodtryck, eller några homeopatiska medel att vilja i nemen.Ik i möjligaste mån på ett naturligt sätt bestrijden.Ik kan inte hitta din artiklar mycket detaljerade råd om kost för högt blodtryck .Daar Jag skulle vilja ha ett svar hebbben.Met vill hälsningar, Ria van Passel-Spronk

Ohla Forslund
  Like 0   Dislike 1

Jag märker själv att min läkare inte allvar. Jag hade bara 1x per vecka för att mäta trycket och sedan var det återigen mycket hög skulle vara på min egen mätare. Jag har nu en ny mätare som har certifierats av Heart Foundation och nu mäter två gånger om dagen. Trycket varierar nu från 97 till 110. När jag fick resultaten för en stund sedan höll jag diskutera det med min läkare. År sedan hade jag denna medicin men trycket inte sjunka och då måste jag sluta på grund av bristen på resultat av GP.

Ärne Rosenquist
  Like 4   Dislike 1

Inte pigga, hade gett blod blodbank och var 2 x inte bra, mitt blodtryck sjunkit från 120 till 101, är nu 110, känner slö, vad kan jag göra åt det?

Pontian Almgren
  Like 4   Dislike 2

Bästa S.Eerste fråga naturligtvis är högt blodtryck? Om så är fallet, var kommer det ifrån? Huvud icke-medicinsk orsak till högt blodtryck ligger i saltanvändning. Drop, kopp en soppa, färdigmat, kryddblandningar i burkar, burkar och glas grönsaker, soppa i en väska, etc ... spola med koksaltlösning. Till en början, uppmärksamma det. För det andra, ett läkarbesök får blodtrycksmätning är viktigt. Gör! Med vänliga hälsningar, Sofokles

Julle Skoog
  Like 2   Dislike 0

Eller, till spänningen före och efter behandlingen.

Calista Strömberg
  Like 1   Dislike 1

Kära Ria, bananer har kalium som begränsar en positiv effekt på blodtrycket så mycket som möjligt hebben.Verder salt, alkohol och salt lakrits. När övervikt förlora några kilo och koppla av i tid. Stress är en avgörande faktor i höga bloeddruk.Sophocles

Kristman Lundberg
  Like 2   Dislike 0

Kära, det första, om viseringen hypotension kvarstår, kontakta en läkare. Dessutom, en gammal lösning, medan du njuter av ett glas vin om dagen sjuksköterska blod rusten.SterkteSophoclesPS trevligt. Glöm inte att ge blod nästa gång du nämner detta bagatell.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha