Naturliga sätt att inducera arbetskraft

Under graviditeten lever dig mot förfallodagen. Mon, tänk om datumet har gått och barnet inte är här ännu? Då kan du ta några hem, trädgård och kök botemedel själva försöker hjälpa arbetsmarknaden framsteg. Denna "mirakelkurer" är inte vetenskapligt bevisat, så om de kommer att hjälpa dig är inte säkert. Men vem vet ...?

Aids i livsmedel

Ämnet kinin finns i ananas, bitter citron och tonic, det ger den bittra smaken, och det kan hjälpa förlossningsinduktion. Nackdelen är att du har en hel del att dricka det eller äta kommer att ha effekt, och barnet inte gillar bitter, egentligen inte ett alternativ så. Dessutom finns återigen skulle det kunna säkerställa att barnet poops i fostervattnet, som i sin tur nackdelar vid födseln kan medföra. Spetsen på mormor var i det förflutna, nämligen äter hjärtat av ananas att inducera förlossning.
Dessutom, kryddstark mat kan hjälpa eftersom det hjälper till att initiera tarmarna. Men se upp, för om förlossning är en gång kommit igång är det inte bra kryddig mat att ta med dig. Detta gör att du kan få det vill säga under förlossningen erfarenhet illamående och kräkningar.
Sedan finns det två saker som du kan dricka för att påskynda; hallonbladsté och ricinolja. Hallonbladsté kan hjälpa till att starta arbete, men det är också bra att dricka efteråt, eftersom det skulle påskynda återhämtningen. Ricinolja är en laxerande och inducerar intestinal kramper. Detta skulle också arbetskraft framkallas. Men din kropp behöver det sig verkligen vid tidpunkten för födseln, annars ricinolja har inget mervärde. Även på denna grund, är delade meningar, eftersom det också skulle kunna se till att barnet i foster poops.

Massage

En massage insidan av foten kan hjälpa arbetsmarknaden framsteg. Du kan låta din partner gör eller försöker göra om du kan gå till en fot Zonterapeut / tryckpunkt massageterapeut / akupunktör. Du kan också skicka din partner en massage kurs och du sedan skämma bort dig själv!

Woo

Att få en orgasm kan bidra till att utlösa arbetskraft. För din livmoder, kan det vara en sista backen tas, eftersom livmodern är sedan kraftfullt kontrakt. I den manliga spermier skulle också vara ett särskilt ämne är att sammandragningar kan generera. Men då skulle du ha sex 5-10 gånger mer än normala älskog och de flesta kvinnor som befinner sig i slutskedet av graviditeten, verkligen inte känner för att ha sex.

Stimulering av bröstvårtorna

Hormonet oxytocin frigörs när du stimulera dina bröstvårtor med en massage eller genom att komma alltför. Men detta verkar bara hjälpa om du gör detta under en lång tid och det skulle bara bli effektiva om de stod på den plats där leveransen.

Homeopati

Caulophyllum finns i tablettform eller i droppar av homeopatiska märket VSM. Denna åtgärd skulle kunna bidra till att göra sammandragningarna väcka livmoderhalsen mognad, men har aldrig varit vetenskapligt bevisat. Du kan svälja från 37: e veckan av graviditeten.

Flytta

Det är bra att röra sig tillräckligt i slutskedet av graviditeten. Det hjälper inte att få arbete, sedan en trevlig promenad eller cykeltur kan ha en avslappnande effekt. De säger att köra över gupp och klumpar kan inducera arbetskraft, men effekten är inte klart. Du kan ta trapporna en gång och gå ut, göra en extra runda i huset eftersom rörelsen orsakar gravitationen för att göra sitt arbete. Om du inte längre kan cykla eller pjäs kan gå, kan du hoppa på någon bakom. Låt de som kör på en kuperad väg, har det inte hjälpt så håller du det bara några blåmärken ben efter.

Det enda som verkligen fungerar: stripp

Strippning är en medicinsk åtgärd som ger dig en vetenskapligt bevisad risk för cirka 30 procent att arbete börjar efteråt. Din barnmorska kan remsor om du har minst en centimeter öppning.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha