Naturliga kosmetika

Vi är engagerade i skönhet, är vi engagerade med naturen och vad bättre än att titta på där du kan kombinera ansvar. Vissa märken hävdar att det, men har nu avslöjat. Men det finns vissa produkter som inte uppfyller kriterierna för att tillhöra de gröna kosmetika ?? ??. Alltid vara försiktig när du köper produkter.

Grön eller grönare?

Det finns kosmetika linjer som helt bygger på naturen, tänk på till exempel fransmannen Yves Rocher, där du nu också köper produkter kan göra plantera träd. Men det finns också kosmetika linjer som går alltmer på naturprodukter eller motvilligt införa de första produkterna. En medveten användning av naturen också på detta sätt är gamla, men industrialiseringen har passerat någon gång under de artificiellt tillverkade produkter.
Sortimentet växer stadigt och det är ett gott tecken eftersom det innebär att du som konsument har ett ökande utbud av produkter och kan jämföra priser. Allt detta med det förbehållet att vi inte förstör naturen, men motiveras av arten kommer att fortsätta.

Naturliga produkter

Aanrtal ett slumpmässigt exempel på produkter med naturliga ingredienser.
Hårprodukter
Kanske de naturliga hårvårdsprodukter är mest känd. Silke är så ?? s produkt som i århundraden använt olika varumärken och verkställa den. Ser okej på förpackningen om en sådan produkt bearbetades. Ibland mervärdet är så minimal att man kan undra om det fortfarande har någon effekt.
  • Biosilk är en glans och hudvård med silke, är detta bara till det bättre barberaren till salu.
  • I apotek hittar du exempel Guhl. Produkten med jojoba och ginkgo hjälper till att förhindra ludd med lockigt år.
  • L ?? Oreal har en olja som skall tillämpas för tvätt. Det finns macadamia där mjukar håret och extra glans.
  • Bambu är också bra för håret. Alterna har ett schampo som bidrar till att göra håret smidigt utan att tynga ner. Speciellt med tunn och något livlöst hår en lösning.

Ansikts produkter
  • Sisley har jojoba och ginkgo behandlas i ett öga produkt. Det hjälper svullnaden att ta ögonen ifrån och även fungerar mot kråksparkar.
  • Vad är inte mycket känt, är att mascara är också där naturprodukter bearbetas. Bland annat Dr. Hauschka, som kan köpas i hälsokostaffär, arbetar med kåda som konserveringsmedel i mascara. Speciellt för personer som är allergiska mot konserveringsmedel artificiellt tillverkade, är detta ett bra alternativ.
  • Clarins använder bark av kartafrayboom att behandla dessa i grädden till huden. Det hjälper jämna ut huden.
  • Garnier har införlivat bambu på ena ögat och dag / nattkräm. Det behandlas i linje för mogen hy och hjälper till att förhindra slapp hud.

Body Produkter
  • Macadamia används också i kropps produkter produkter. Oljan har en stark effekt, och The Body Shop har används i olika krämer.
  • Aloe vera behandlas av ett stort antal varumärken i kroppsprodukter. Det lugnar och återställer. Du ser det i body lotion, liksom många i handkrämer.

Naturskogar

Växter och träd används oftare och så länge de låter gammelskogar i takt, det finns inget att oroa sig för. Det finns allt fler röster för att produkter med träd och växtextrakt delvis till förmån för dessa urskogar, eller åtminstone att göra en insats. Och faktiskt det är att låta dem ensam ?? en bra sak! Vissa urskogar är nu världen, men inte alla. Uppmärksamhet på dessa frågor är viktiga och om vi på ett ansvarsfullt sätt med den naturliga anlagda, det kan mycket väl samexistera med vad människan vill komma ut.
(0)
(0)
Tidigare artikel Kleopatras kärleksliv
Nästa artikel Lipasenzymet

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha