Naturliga behandlingar för att slå tandvärk!

Outhärdlig smärta

En smärta verkligen kunna förvirra någon är en tandvärk! När visas i destabiliserar, kan vi inte längre fokusera på någonting! Ännu värre, om det på en söndag eller helgdag, till exempel när en tandläkare gör det omöjligt i de flesta fall.

Men det är möjligt att lindra den olidliga smärta, genom några naturliga behandlingar tills du kan besöka din tandläkare!

Hemlagad recept som kommer att rädda dig från denna fruktansvärda smärta

  • ÄTTIKSLAG - I ett glas varmt vatten, lägg två matskedar salt och rör tills saltet upplöses. Skölj munnen under en minut. Om av en slump smärtan är för stark, inte bara låta denna aptitretande i den region där det gör ont.
  • ÄTTIKA - Sätt i ett glas: hälften vatten och hälften vitvinsvinäger vid rumstemperatur. Skölj flera gånger med denna blandning.
  • Macela - Med en varm kamomillte, gör munvatten i den drabbade regionen eller bara låta te fortfarande på plats.
  • Stockros - Med varm mauve dusch, gör munvatten i det område där det gör ont tanden eller lämna endast stoppas i munnen, om du inte kan skölja.
  • HONUNG - Propolis är kraftfull naturlig anti-inflammatoriska och kan användas i samband med munvatten, eftersom det ger ingen kontraindikation, tvärtom stärker kroppens försvar. Tillsätt 30 droppar propolis i vatten eller en kopp te och ta inflammation varar fem dagar efter uppehåll.

Glöm bara inte att söka din tandläkare så snart som möjligt, även om smärtan upphör, eftersom smärtan är en varning om att något inte fungerar väl och så orsaken till smärtan ska vara där, och desto längre tid tar behandlingen, desto mer kommer det att bli värre!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha