Naturliga anti-ass fluglarver

Med ass fluglarver majoriteten av nederländska och belgiska kommer att uppleva minst en gång i sitt liv. Många uppfattade det som mycket irriterande. Du kan naturligtvis piller i syfte att bekämpa ass fluglarver för intag, men det finns också flera naturresurs som kan bekämpa maskar i kroppen.

Rötter

I kampen mot maskar kan ses som en effektiv betyder rötter. Du kan bekämpa ass fluglarver genom att äta en eller flera råa morötter om dagen. Dessutom, skulle du vilja råa morötter kan även avnjutas genom en hemlagad saft. Tanken är att du minst en vecka för att äta råa morötter utöver din vanliga kost. Dessutom skulle du också kunna välja att äta råa morötter för att göra en del av din dagliga kost. Det kan nämligen kraftigt minska risken för en framtida infektion av ventilations fluglarver. Råa morötter är speciellt väl lämpade för att bekämpa ass fluglarver hos barn.

Vitlök

Vitlök är känt för sina många medicinska egenskaper, men du kan även använda den för att bekämpa ass fluglarver. Vitlök innehåller svavelhaltiga aminosyror som är i naturen antiparasitära. Vitlök innehåller också anti-bakteriell, anti-svamp och antiseptiska egenskaper. Dessa egenskaper är viktiga för att bekämpa olika mikrober i kroppen. De medicinska egenskaper av vitlök se till att det ofta, därför att extrakt av vitlök som skall användas i form av piller i kontrollen av ventilations fluglarver. Om man vill bekämpa maskar i hans / hennes kropp, måste en använda rå vitlök. Det finns flera sätt att äta rå vitlök. Till exempel, varje dag, äter tre vitlöksklyftor. Detta görs sju dagar. Dock kommer många människor upplever detta som mycket obehagligt. Därför är det också möjligt att laga vitlöksklyftor i mjölk eller vatten. Du bör ha i åtanke dock att effekten på det första alternativet kommer att vara mycket mer effektivt för att kontrollera maskar i kroppen. Emellertid är det andra alternativet mycket mer lämplig för små barn. För att göra smaken mer behaglig, kan du lägga till en liten mängd honung till vatten eller mjölk. Dessutom, lök är också ett utmärkt alternativ om du inte har vitlök hemma.

Pumpafrön

Academic Medical Center i Maryland rekommenderar folk att använda pumpafrön för att bekämpa ass fluglarver. Pumpafrön innehåller nämligen ämnet cucurbitacin. Cucurbitacin orsakar maskar i kroppen förlamad. Detta gör röven fluglarver kan inte längre hålla sig till dina tarmväggarna. Du kanske vill lägga till två matskedar skalade och krossade pumpafrön i ett stort glas med kokt vatten. Låt åtminstone en ensam timme. Om vattnet har svalnat, kan du ta det här. Tanken är att du gör detta ett antal dagar. Dessutom skulle du också kunna ta matresurser med milt laxerande egenskaper. Man kan tänka dig inklusive bananer eller kiwi. Konsumtionen av livsmedel resurser med milt laxerande egenskaper kan orsaka maskar i kroppen effektivare. Barnen kan också njuta av det här.

Papaya

Precis som pumpafrön är frön också papaya att bekämpa en utmärkt mat sätt att maskar i kroppen. Papaya extrakten därför ofta tillsätts i form av piller till agenter som stridsgallret fluglarver. Papaya frön kan avnjutas på samma sätt som pumpafrön. Men det är också möjligt i stället för papaya frön också bara äta frukten av papaya. Det är också möjligt att benuttigen smoothie eller juice av frukten av papaya mot ventilations fluglarver i kroppen. Det andra alternativet kommer särskilt bland barn är älskad.

Kryddnejlika

Den benuttigen av kryddnejlika kan vara ett sätt att bekämpa maskar i kroppen. Kryddnejlika är nämligen parasiter, antibakteriella och antiseptiska i naturen. Detta kommer att snabbt angripna ass fluglarver. Du kan ta kryddnejlika på olika sätt. Till exempel kan du ockupera två kryddnejlikor, men det är också möjligt att göra en te av kryddnejlika. Detta görs genom att lägga till en eller två matskedar malda kryddnejlikor i ett glas kokt vatten. Låt det i ensam minst tio minuter. Detta kryddnejlika te du måste ta flera gånger om dagen i en vecka. Konsumtionen av kryddnejlika är också idealiskt för att bekämpa ass fluglarver hos barn.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha