Natur meditation

Lorett Lundmark Februari 28, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Natur de flesta människor tycker vackra och om det kan lika många vistelse i naturen. Men naturen är och kan göra mer, men vi har inte alltid inser detta. Naturen är också i sinnet och som går utöver ett minne av skogsluft, vinden på vattnet eller solen i sanddynerna. Om du vill ha mer inkludera naturen i ditt liv, resten antas och det utrymme den kan ge i huvudet, kan du meditera. Natur de flesta människor tycker vackra och om det kan lika många vistelse i naturen. Men naturen är och kan göra mer, men vi har inte alltid inser detta. Naturen är också i sinnet och som går utöver ett minne av skogsluft, vinden på vattnet eller solen i sanddynerna. Om du vill ha mer inkludera naturen i ditt liv, resten antas och det utrymme den kan ge i huvudet, kan du meditera.

Arten ??

För en, bokstavligen karaktären av de enklaste lösningen, eftersom om du är nära naturen regelbundet bo enkelt. Tyvärr är detta inte för alla eller om du saknar tid att regelbundet dra i naturen. Men det betyder inte att det fortfarande kan vara bra att låta naturen till ditt sinne. Naturen Meditation Moments kan ge en lösning. Förutom att vara bra meditation är lugnande, kan naturen ändå erbjuda något extra och det finns utrymme ?? utrymme i huvudet ?? utrymme i ditt liv.

Meditera

Omgivning
Meditera låter enkelt, när du sitter på en kudde och du blundar. Men det är inte meditation natur. Det finns olika typer av meditation, men meditation tar alltid energi när du går att starta. När allt kommer omkring, börjar det med att skapa den rätta miljön och inte alla är lika enkel. Principer för att meditera väl:
  • Lugn plats utan distraktioner
  • Bekväma kläder
  • Sfeerverhogers

Person
Om rätt miljö skapas, som för övrigt kan vara en liten monter, men också en stor öppen plats eller utanför ?? då kan du börja resten i huvudet. Freden i huvudet där med nästan ingen i kommando och det är att du måste låta dem flyta höga tankar utanför. Höga tankar är de dagliga saker i ditt huvud och du måste släppa taget. Placera dem i åtanke på något dyker upp och försvinner från dig igen. Dessa moln kan vara att överdriva, men kan också vara en långsam tåg som kommer tillsammans eller ett barn på en cykel med en handkärra. Ge bort och låta det försvinna från din syn. När alla höga tankar har bleknat ur sikte, kommer prasslade annat. Till exempel, typen av meditation.

Naturen i din meditation


Gå på vatten
I våra drömmar, många människor fortfarande vill lyckas en gång, men i verkliga livet mannen inte bara kan gå på vatten. Det finns dock ett djur som kan och det är verkligen ett mirakel när det klockor du. Det är i Central- och Sydamerika levande Jezushagenis. Detta Jezushagenis kan med bakbenen där stora simhud sit, vattnet rinnande och denna kallelse i en meditation väcker vördnad, beundran och ett leende. Ditt hjärta kommer att öppna av dessa bilder, är du mottagliga för nya intryck och även få en extra avgift om du kan göra det i naturen eller längs vattnet kanten.
Ordning i kaos
Denna meditation gången du upplever bäst genom att meditera utanför på en klar natt, eller åtminstone där du kan se bra den klara himlen. Om du går till stjärnorna ser ut som alla dessa stjärnor en stor kaos i luften, men det är inte sant om du ska spåra konstellationer, exempelvis tjur. Även hemma, med ögonen stängda, kan du röra stjärnorna och söka efter konstellationer. Följ de linjer som du gör i åtanke från stjärna till stjärna, tills du har en konstellation ?? eller se om du kan göra ett annat djur genom att studera stjärnorna. Det ger distraktion och sedan vila i ett skrivhuvud.
Skydd
I meditationen du gå utanför i mörkret kan framkalla alla sorters faror, men du inte känner. Eftersom du kommer att bete sig ?? ?? genom nattens mörker, som att gå på kuddar, värmen i den stora lägerelden känns som en varm skyddande jacka och du har ögonen på ett djur som ser allt i natt. Det finns ingen anledning att riskera att denna uppfattning, den varma päls och fluffiga kuddar där du går på. Gå så för lite och se hur trevligt det är och hur du går på det här sättet i naturen som om du hör hemma där.
Heartbeat av naturen
Du vill känna pulsen i naturen, är det bra att göra denna övning bara en gång utanför, för att omfamna denna bokstavligt och spara den. Efter det ögonblicket etsad i ditt minne och du kan tillämpa det på ett bra meditation. Ligg på mage och armar sprids på en ny grön gräsmatta lögn. Det känns tryggt om du känner att jorden bär din kropp så att säga. Känn naturen och du uppleva vad det gör med dig. Linda sedan armarna runt en stor gammalt träd och känner saven. Ibland måste man anstränga sig där, och ibland kommer naturligt.
Den erfarenhet du får på dessa handlingar, känns som hjärtslag av naturen och är tyst och mycket vanliga. Tillämpa detta på meditation att vara riktigt tyst eller bara för att det känns så bra.
Kurativ
Natuurmediatie kan också helande arbete och du kan börja med i meditation i en sommaräng att sitta ner och allt för att ta dig tillbaka i bra på. De djur som kryper, gå av eller flyga över huvudet, men också växter och blommor som du ser och luktar träden och svävar beskyddande över dig. Ta dem en efter en på dig själv och försök att absorbera vibrationer, tar det lite tid. Vid den tiden du gjorde det kan du kalla det när som helst i huvudet och har en läkande effekt på huvudvärk, men om du har stress.

Slutligen

Meditera kräver mycket visualisering och där man kan minnas så vidare, måste den andra personen har upplevt. Sättet du använder det är faktiskt mindre viktigt, det gör meditation inte mindre värdefulla. Använd naturen på olika sätt i ditt liv, berikar det ?? Alltid.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Mälden sovsal
Nästa artikel Skapa en animering
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha