Natur Camping med barn

Natan Åkerman December 27, 2015 Underhållning 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hur camping i naturen kan vara avkopplande för dig och kul för barnen. Genom att hålla det enkelt är trevligt och håller det roligt. Du kommer att koppla av. På väder och utrustning, hälsa, mat, aktiviteter, läger och resultat.

Väder Utrustning

?? På morgonen:
?? På morgonen finns det ofta dagg på gräs eller gräs är fuktigt eftersom det regnade på natten ??. Det är lätt att sedan behöva stå stövlar för tältet. Våta skor är fruktansvärt på lägret. Du kan få kalla fötter, vilket i sin tur kommer att hjälpa två par strumpor.
Dagtid:
Fungerar mot fästingar gnugga kalv, ljumske, mage och hals med Care + Plus DEET. Ange också ta en första hjälpen-kit, för eventualiteter. Se även under "Hälsa / Draw".
En solskyddsmedel är ibland en nödvändighet. Detta, i likhet med HEMA, du kan också använda som en regnskärm. Om det behövs, kan du fortfarande impregnera markis, till exempel, sprayVattenIsolering av Kruidvat. Ta brädspel tillsammans när det regnar.
?? På kvällen:
?? I kväll myggor. Cintronella ljus exempel Kruidvat är en bra lösning. De hjälper faktiskt från getingar. En annan mycket effektivt verktyg mot detta är också och kryddnejlikor i en skål med vatten.
Sätt en ficklampa inom räckhåll när du anger i tältet när det blir mörkt. En pannlampa är användbar när du behöver gå på toaletten byggnaden. Tänk på reservbatterier, kan du göra i en plastpåse.
?? Natt:
Eftersom det ?? natten kan vara kallt aluminium matta under din luftmadrass är en bra isolator. En extra filt, bredvid en bra sovsäck skadar inte heller. Före gryningen, den kallaste delen.
Sluta dina kläder ?? Om du går att sova - i en plastpåse, då de inte är fuktig. Ta vem hade massor av plastpåsar med, de är mycket användbara.
Kläder:
Ta inte för mycket kläder. Det är fortfarande smutsig. Många strumpor och underkläder är lätt, men du kan alltid lägga till lite Tvättservice gjort med flytande tvättmedel för Home and Travel. En uppsättning kläder när det är varmt, om det är kallare och netto ?? ??, om du gör en resa till en stad eller liknande
Toalett:
En tom plastfärg kan för att ?? natten bara för att kissa på är ett måste. Detta kan möjligen sätta i tältet, så du kommer inte igen ?? tecknet ?? do. Allt som blir blöt är knepigt. Så ta ett litet kök handduk för ?? varje dag - borstning och en stor handduk för ?? ännu mer sällan - duscha. Och ta en dusch när solen skiner.
Torkning:
Om vädret är fint, är det lämpligt att de sovsäckar, etc. himmel. De är fortfarande fuktig. Så ta tillräckligt extra rep med dig så att du kan sträcka ut en klädstreck mellan två träd.
Blöjor, lakan, rutigt osv.:
Ta tillräckligt blöjor med. Det är svårt att få ditt barn när du går till sängs ännu att möjliggöra urinering.
Det är hygienisk att sätta en nedre arket i sovsäcken. Den fångar smuts på fötterna och är användbar i samband med svettning. Dessutom kan du enkelt se några fästingar eller andra critters och sedan skaka ut. Arket kan också vara lättare eftersom vädring, sovsäcken.
Låg på luftmadrasser etc. pläd. Detta håller lägre parti ?? ?? tillsammans och hålla det snyggt. På toppen av detta, sovsäckar. En liten kudde är ganska lätt.
Möss:
Ta plastskåpbilar för att få kaffe, kex, te, socker, spannmål, etc. Forum. Resten när du kan lagra dem på rätt sätt i bilen och annars maten i en påse någonstans ovanför rigg. Möss mumsa på allt. Så också hänga din handduk och hög te i koppel. Här kan du använda klädstreck för, se nedan sista kopp ?? ?? torkning.
Innertältet - om det behövs - också stänga ordentligt, till exempel med necessär med skor, mattor, plastpåsar, eller liknande Annars kör mössen ?? natt över sovsäcken.

Hälsa

Ryggsmärta:
En något högre sätet är en bra lösning för människor med alla ryggsmärtor. Det ?? natt hålla god varm i sängen på ryggen. Använd ett antal underskikt. Från botten till toppen: 1. Isolering matta, 2. luftmadrass och 3. Plaid och din sovsäck och extra filt.
För mer information, se artikeln Praktiska tips för att förebygga ryggsmärtor.
Anmäl:
Varje kväll är det nödvändigt innan du somnar för att kontrollera dina kolleger campare att underteckna. Förhoppningsvis kommer de fortfarande inte fast och kan de bara skjuta ?? ?? med pekfingret. Annars finns det givetvis behövs mer drastiska åtgärder, vilket är att hitta tillräckligt med information. Ett segel för innertältet är också förebyggande. Med en borste, kan du sedan underteckna något som går där, torka. Kom ihåg att även långa byxor och långärmad topp för att förhindra fästingar är praktiska, de fortfarande krypa mellan dina kläder.

Äta

Om du är i naturen allt är jättegott. Även den enklaste måltiden. Eftersom du inte kan hålla produkterna svalna, måste du vara praktiskt. Men för ett par dagar, kan du ändå hålla bra i ett svalare, såsom bröd och smör ännu längre.
Frukost:
För frukost müsli med kokt vatten bekvämt.
Lunch:
Några evergreens eller sultanrussin ?? s med ett äpple räcker. Men en måltid med en burk jordnötssmör, apple smör, ett paket av smältost och bröd finns också. I stället för bröd, kan du också ta riskakor.
Middag:
Ta till exempel torkade måltider med Lidl eller Xenos. Fyll den med en bit gurka eller tomat.
Snacks:
Torkad korv och chips få det rätt varje gång.

Aktiviteter


På campingen:
Inom läger naturligtvis finns alltid något att göra. Bygg hyddor, träd klättring, utforska skälen ?? ?? och en lägereld. Ta till exempel de lägereld, marshmallows, hot dog korv och bakade rullar längs. En pinne som du har hittat. Finns det sand i närheten, kan du ?? scoop, rake och skopa ?? ta, men ?? dra pinnar ?? och hand-gräva är ofta bra. Ta några böcker eller liknande tillsammans för dig själv och dina barn. I naturen, läsa läcker.
Utanför campingen:
En promenad runt campingen är alltid kul. Du kommer att få en uppfattning om var ditt nya hem ?? ?? är. Tog du med en cykel, kan du se den naturliga miljön utöver vad. Och en resa till en stad eller ort, dra sig tillbaka för att komma bort från de fortfarande ibland primitiva förhållanden.
Regn:
Om det regnar hela dagen, kan du gå till närmaste IKEA. Där kan du också fortfarande billigt för en varm måltid, som du sedan ?? hem ?? behöver inte längre oroa dig.
Picnics:
Du behöver inte gå långt för att få en bra tid med dina barn. Ofta är det redan ganska nära. Gå dit till exempel en picknick och ta den med pålägg och bröd eller riskakor. Ett plagg som är laminerat på botten är användbar på fältet.

Campingplatser

Trevligt och billigt natur läger kan vara till exempel i den holländska Touring Club Camping, Forestry Commission och Stiftelsen Natuurkampeerterreinen. I campingen ANWB - urval: lugnt läge, liten - finns också fina campingplatser. En annan möjlighet är ANWB VrijBuitens en aktiv campingsemester genom att hjälpa naturen - där du bor - att underhålla.

Resultat

En tjock bok måste ju läsas ut och dina barn har jätte underhöll. Men glöm inte att torka tältet och sova redskap väl innan du förvarar dem. Då har du nöjet att nästa år.
För information om kreativt liv, se särskild Tillbaka till Basic.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha