Nasty Dasty av Wibra: tvättmedel med en fanklubb

Nasty Dasty av Wibra: det kostar nästan ingenting, men avfettades som en galning. Nasty Dasty av Wibra är också mycket populärt. Så populär att det finns även en speciell Hyves sida för tvättmedel. Och det är mycket märkligt. Om Nasty Dasty den Wibra, tvättmedel med en fan club och hennes popularitet. Och vad du kan göra med rengöringsmedlet för Wibra kursen.

Wonder tvättmedel

Nasty Dasty av Wibra skulle vara ett universalmedel. Därför finns det en Hyves sida Vi älskar Dasty varm. Sidan har en tjock 400 vänner och det är mer än genomsnittet Hyves sidan har innehavare. Också på Facebook är en gemenskap. Där är han enligt Dasty Superontvetter. Men sedan finns det andra forum som talar om läkemedlet. Motorcykel Enthusiast berömma det som helig avfettningsmedel huismannen.nl säger att det är en mycket effektiv produkt och det kallas ett universalmedel för huisvrouwenpraat.nl.

Hur Nasty Dasty ser ut?

Nasty Dasty ser lite konstigt. Det är mycket gul, nästan lysande gul och det är i en flaska med en spruta så att den kan sprids ordentligt. Per 750 ml av läkemedlet kostar mindre än € 2 och det verkar mycket lite för en renare som får så många bra recensioner. Det finns även videoklipp på YouTube om läkemedlet.

Tre miljoner flaskor per år

Det är verkligen en framgång, vilket framgår av försäljningen: The Wibra säljer 3 miljoner per år. I Nederländerna får Belgien och Luxemburg för övrigt också bara köpas från denna butik, eftersom Wibra har monopol. Naturligtvis fanns handlare som har köpt upp parter och ville sälja i en butik igen, men då hade hon ett förfarande på byxorna i bolaget.

Dasty Avfettaren

Dasty har ett utbud av produkter, men de mest populära är Dasty avfettning. Det finns toalett geler, en färgblock tyg som du kan köra i tvättmaskinen med ett tvättmedel, badrum renare och fönsterputs. Den avfettningsmedel, verkar det dock den bästa produkten.

Vad kan vara universalmedel?

Universalmedel, i enlighet med alla sociala medier:
  • Hoods har fett
  • Fett spisar gör dem lysa igen
  • Cylindrar och avgaser av motorer återfå underbara
  • Väder få blanka båt
  • Gräs och vin fläckar försvinner
  • Ren Laminat

Framgång: billiga och bra

Framgången tycks vara att agenten säljer sig själv eftersom annonsera det innebär Wibra aldrig gör. Dessutom kostar en flaska mindre än 2 euro, medan jämförbara resurser eller dubbel- eller trippel kostnader. Dock är Dasty Något dyrare, år 2012 priset på 1,99 går till 2,19 euro för en sprayflaska. Påfyllnings eller en flaska utan munstycke som vanligt förblir 1,99 kostnad.

Var gör Dasty ifrån?

De Dasty produkter Wibra komma från en fabrik i Italien. American McBride förvärvade fabriken 2007 och produktionen sker i norra Italien Bagnatica. Det är så ?? s 70 kilometer från Milano. I Italien de kallar Dasty övrigt Elbow Grease. Detta är ett engelskt uttryck för hårt arbete eller långvarig borstning. Och inte nu precis som om vi ska tro förespråkarna. Många gästfrihet företagare vet botemedlet är mycket bra. Om fett är ett problem, som vanligtvis avlägsnas med Dasty Avfettaren. Efter några sprutor av läkemedlet är så eftersom fettet bort. Men nikotin fläckar försvinner genom. Emellertid sålunda den används också för kragar och oljiga fläckar i kläder. Förresten, det finns också människor som tycker den aggressiva medel. Det är enligt företaget dock ofta möter missbruk. I laminatet tillåter ränder och glans bleknar, klädbutiker på prydliga hål i tyget. När kläder fläckar bara göra en Rayen och sedan direkt i tvättmaskinen och låt den gå.

Tips

Sale bredvid en flaska med ett munstycke också bara några flaskor utan munstycke. Inte bara kan du spraya bara en springa i en sådan flaska är Nasty Dasty också mycket användbar till exempel att sätta i kaminen. Och det är lättare om du bara kan hälla det i en skål och sedan du sätter i depån. Egentligen, det gäller även för alla feta grejer. Lägg dem i en skål med konstigt gult betyder och fettet upplöses snabbt. Även om du tror att du får något som aldrig ren. Dörrar annars outspädd spray med agenten. Av dessa kan färgen försvinna. Späd sedan med varmt tvålvatten och med den dörrarna sjunka läcker.
Är du inte säker på om det innebär affärer kommer att påverka prova först på en liten bit eller späda ut det ändå.
(0)
(0)

Kommentarer - 6

Det där är alltid på hyllan på hobbyister som samlar och reparera gamla bandspelare. I gamla bandspelare ofta förgås gummidrivremmar och urartat till en slags klibbig svart gegga. De svarta myren måste först ta bort det innan du kan sätta nya drivremmar i, och gissa vilken tar bort mest praktiskt är - Lennart

Nasty Dasty av Wibra är min favorit rengöringsprodukt, särskilt eftersom det rensar så bra för ett lågt pris. Jag späda ut det ibland. Någon som vet om användningen av tvättmedel är skadligt för min graviditet på grund av ovanstående reaktion som säger att det är sannolikt miljöskadliga? Tack, vänliga hälsningar Gwennos

Hur är det med miljövänlighet verktyget Bvbd? För svaret.

Jag använder Nasty Dasty några månader är det verkligen en topp renare, min huva, spis, oljig kokkärl, oljeutsläpp också fettfläckar i kläder försvinna som snö i solen. Mina vita byxor hade ett fett som inte skulle gå ut där med bara tvätta. Jag har Nasty Dasty och besprutas igen med de vita handdukar tvättas och fläcken var borta. Helt fantastisk mina byxor, en längre sommarvädret. Och det priset ... otroligt slutligen en produkt som verkligen fungerar!

Tyvärr kan jag inte kan göra det ut. Eftersom det rensar så bra skulle du säga att många inte kunde sitta så miljövänliga tyger, men jag vet inte.

Ja det finns en hel del entusiasm för denna produkt som praktiskt taget kostar ingenting.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också