Nariga händer? Här Krämer att göra In House


Maria Bruno - Detta är den tid på året då våra händer är i störst behov av daglig vård. Om vi ​​inte vet vilken av produkterna på marknaden att välja eller om vi matar dem med alla naturliga ämnen, här är några krämer som vi kan förbereda hemma för att återfukta och minska tecken på åldrande som mörka fläckar.

HANDKRÄM MED CITRON

För det första måste vi få en färsk citron grädde, en liten burk honung och yoghurt vit. Vi pressa en halv citron i en liten skål, tillsätt en matsked honung och en vanlig yoghurt. Blanda tills en slät kräm. Låt vila i kylskåp i 10 minuter och tillämpa det lite händer massera försiktigt. Låt också fungera i en timme. Om blandningen avancerar vi kan hålla i kylskåp täckt med silkespapper och använder det nästa dag.

HAND grädde med STARK HYDRATING EFFEKT

Den andra grädde vi erbjuder är beredd med olika element och inte ätbara. Vi behöver: två matskedar sheasmör, två matskedar mandelolja och 15 droppar eterisk olja av söt apelsin. Vi kan köpa dessa produkter i örtmedicin. Vi måste sätta alla ingredienser i en liten skål och blanda till en jämn kräm för att hålla i kylskåp och använder dagligen. Varje dag minns vi att krämen på händerna med en grundlig massage. Detta kommer att bidra till att göra dem mjuka och käkar kommer att försvinna efter de första ansökningarna.

HAND CREAM med bivax och olivolja

Den slutliga krämen görs med olivolja och bivax. Du kan förbereda en kan hållas i flera dagar. Bara smälter i en dubbel panna ca 20 gram bivax och sedan bort från värmen för att lägga den andra och sista ingrediensen, 10 gram olivolja. Blanda väl och häll grädden i en burk med lock för att hålla i kylskåp. Vi kan använda den två gånger om dagen eller när vi känner att huden drar eller inte är väl hydrerad.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha