Nail: Konstgjorda naglar, gel naglar eller akryl naglar?

Många flickor och kvinnor ser ibland besväras av egna naglar och vet att det egentligen borde göras åt det. Med konstgjorda naglar eller lösnaglar får mycket mer välskötta naglar och det är mer avgörande för intryck du gör än du kanske tror. Men vad är egentligen skillnaden mellan konstgjorda naglar, gel naglar och akryl naglar? Hur man gör ett val mellan dessa varianter spik? Vad är skillnaden i pris? Hur kan du ta hand om och ta bort falska naglar igen?

Vad är skillnaden mellan konstgjorda naglar, akryl naglar och gel naglar?

Konstgjorda naglar är redo levereras i en härdad och fast. De är knutna till din egen nagel med lim, och kan därefter något att uppdateras med hjälp av en speciell fil. Denna typ av naglar kan du helt enkelt köpa på apotek i hela spik försiktigt. Du kan lösnaglar både i naturliga, omålad färg köp som i en målad version. De grundläggande former i vilka dessa naglar bildas skiljer sig från lång till kort och från vinkel till rundad.
Gel naglar och akryl naglar kan bara fästas med en speciell spik eller spik tekniker. Gel naglar, akryl naglar utan också hans första vätska och placeras på fingret modell. Akryl naglar torka precis som nagellack helt enkelt genom kontakt med luft, och krävs för gel naglar UV-belysning för att tillåta spiken att vara hård. Akryl naglar är tunnare material, medan gelnails relativt glansigare och mjukare.

Hur man gör ett val mellan konstgjorda naglar, gel naglar och akryl naglar?

Konstgjorda naglar är de billigaste varianten, både när du gör dem själv med hjälp av en färdig nagelkitje som när du låter dem göra spiken. De bryter inte snabbt, eftersom de är mycket hårda material, men de har en relativt snabb release. Konstgjorda naglar är kvar upp till ca två veckor, och det kan hända att du måste byta interims en spik. Du kan ta bort dem i princip själv levereras med lijmoplosser eller aceton.
Gel naglar är mjuka och flexibla och inte bryta snabbt, vilket är en stor fördel. Färgen är vackert glänsande, men inte alla som finner naturligt. Ibland gel naglar inte är korrekt installerade så att bollen är och vilken form som kan ge en onaturlig resultat. Tidigare har gel naglar slöa eller gult med tiden men den nya generationen av gel naglar inte bra och är fortfarande blank.
Akryl naglar är hårdare material och tunnare. Detta gör dem till en mycket naturlig intryck. Akryl naglar är därför mycket populär. De kan fortfarande bryta lite tidigare än gel naglar, vilket ökar chanserna att du måste återvända i förtid till spiken är något större. Akryl naglar skulle i princip behöva stanna en månad utan avbrott eller lossnar, men livet för en gelnagel är något bättre.

Vård av konstgjorda naglar, akryl naglar och gel naglar

Till skillnad från vanlig spik växer nail art naturligtvis inte. Bland de falska nageln växer din egen spik genom att helt enkelt och som är synlig vid en given tidpunkt. Med en särskild kvarter fil kan du fila bort nageln på toppen så att det återigen dolda.
Med en vanlig fil, kan du uppdatera längden på konstgjorda naglar, gelnagel eller akryl spik lösnaglar men eftersom vissa är hårdare än dina egna naglar, kan du hitta det bästa av en särskild fil för denna typ av spik. Själv skärning eller trimning av gel naglar eller akryl naglar är annars en "no go". Det kommer att kosta dig garanterat en dyr spik som hade mycket längre livslängd.

Ta bort lösnaglar

Du kan gå till de bästa spiken att ha gel naglar eller akryl spik bort. Eftersom du riskerar att du drar en bit av din egen nagel, när du försöker att dra naglarna bort. Spiken har specialprodukter för veckor eller ens vilja att släppa falska spiken. Så ta dina egna naglar och inte skada dig med vackra naturliga naglar ytterligare efter de falska naglar avlägsnas. Konstgjorda naglar kan i princip faktiskt ta bort dig själv eftersom du bara lijmoplosser behöver ta bort dem relativt säkra.

Vad är skillnaden i pris mellan konstgjorda naglar, akryl naglar och gel naglar?

För konstgjorda naglar på apoteket, betalar du cirka 15 euro, medan du betalar i genomsnitt 35 euro på spiken spiken själv, ersätter spikar och behandling. För gel naglar och akryl naglar, är priset runt omkring 60 euro för en komplett spik uppehållande behandling. Försumbar skillnad i pris mellan akryl naglar och gel naglar är så, det bara beror på vad du föredrar.
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Du kan därför använda en genomskinlig gel som du kan göra över akryl, som pricken :-) Det finns också speciella geler som den värme som minskar, finns det naturligtvis ett pris till verbondenIk Miet är helt överens med vad som sades över gel och akryl, vissa personliga "fatties" sett och det var ändå mest akryl.

Jag har ännu en fråga om ?? Hur är det att om du gör akryl spik dig på att mycket mat böjning än lika? Jag kan putsa och arkivering vad jag vill, men jag får det bara inte vacker glansig ?? Och om jag Gel naglar tar, gör dig till mig mina tummar, pekfingrar och långfingret är alltid så stor smärta, antagligen eftersom jag när jag var liten flickan var med mig mina naglar har dragits bort eftersom de låter helt. Vad kan jag hjälpa det att mina fingrar inte göra en sådan fruktansvärd smärta när jag sitter i UV-lampan? Jag hoppas snart att kommentera så att jag kan göra för dig själv vad akryl ??

Efter år av erfarenhet måste jag säga att jag föredrar starkt gel naglar. Betydligt färre problem med brott eller skada, och inte lider av obehagliga lukter under uppsättningen. Också bra att veta både nageln och för vilka en bladen Nages.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också