Musik som en lösning för din sömn problem

Lyssna på musik har både en mental och fysisk effekt på människor. Det kan förbättra ditt humör, göra dig slappna av och det har även en effekt på sakta din puls. Genom att lyssna på musik sova, kan du få på rätt humör för att sova gott. Hur kan du effektivt använda musik här?

Musik som medicin

Musik kan ha en kraftfull effekt på kroppen, både fysiskt och psykiskt. Att slappna av det bästa du måste lyssna på musik som du gillar, men det måste också låta lugn som klassisk eller new age influencend. Hjärnorna reagerar på ljud och påverkar spänningen puls, andning, blodtryck och muskler. Frigörande av ämnen i hjärnan som kan ge även en smärtstillande effekt. Rätt musik kan därför bromsa din andning och puls, slappna av dina muskler och sätta dig på gott humör. Ta pulsen på olika typer av musik och ta reda på vilken inverkan det har på din puls. Med långsammare musik, till hjärtslag minskas.

Lyssna på vilken typ av musik?

Vad händer om du älskar house music eller heavy metal? Musiken kan du höra bara bra, om du inte använder det vid sängdags. Det är stimulerande och håller du förmodligen sova. Det är bättre att lyssna på avslappnande musik i långsam takt med små rytmiska accenter. Pulsen kommer att minska till lugn musik till en nivå som motsvarar en vilopuls, hjärnvågor ändras från snabba betavågor för att bromsa alfavågor. Adrenalinet nivå som ger kroppen i ett tillstånd av registrering, sänker och saktar ämnesomsättningen.

Musik används på ett effektivt sätt

Musik ser till att höja humöret. Hitta något som passar musiken som finns i en spänd eller negativ stämning och prova tre siffror. Försök att hitta några låtar som matchar känslan du vill känna sig som dig själv och vad musik är fångad i mellan. Sitt den på en CD eller på din MP3-spelare. Om du är spänd innan du somnar, kan du gradvis växla från musik tills du når den lugna och långsamma låtar. Så du får den spända tillstånd till ett avslappnat tillstånd lotsade så att du somnar lättare.

Hur man får musik

Om du inte vill gå söker musik, finns det också mycket att köpa. Det kan helt enkelt vara i butiken, via Internet eller kanske biblioteket. Eller så kan du låna lite musik från någon och kopiering. Det finns speciella musik som bara är tänkt att koppla av, eller att bekämpa stress och sömnlöshet. Om du älskar musik bara vakna, prova naturliga ljud. Det finns allt tillgängligt, såsom delfin musik, tweeting fåglar eller cricket ljud på en ljumma sommarkväll. Om du inte vill lyssna på djur, kan du även söka låter som rusar vattenfall, vågor tvätta upp på stranden eller rinnande vatten. Det finns också väckarklocka ?? s som kan göra sådana ljud.

Om du inte gillar klassisk musik

Om lugnande ljud som vacker sång konserter av fåglar som saknas från ditt sovrum, hitta ett ljud som du älskar. Det kan vara så att du hatar klassisk musik. Då kommer du inte att vara avslappnad och det är kontraproduktivt. Om du bara vill ha en snabb takt och därifrån till koppla av, kommer du att älska det bäst att lyssna. Du måste äntligen njuta av musiken. Om du gillar långsam musik är oroande om du kommer att irritera det är ett slöseri med tid. Det finns människor som helt enkelt behöver något levendigers att distrahera sig.

Ljudterapi

Det finns människor som skulle ha nytta av ljudterapi. Detta grundar sig på en längre vokal att göra en lång tid i en sluttande ljud som skulle minska spänningen i musklerna. Tydligen varje organ i kroppen har en viss vibration som kan bli obalanserad. Genom att hitta rätt ton kan återställa balansen. Om du vill prova detta själv du tre minuter lång ?? o ?? och en ?? en ?? deklamera. Koncentrera dig på det som orsakar negativa tankar försvinner från ditt sinne.

Fortsätt lyssna när du kommer i säng

När du har hittat den perfekta musiken, kommer ni att ligga stilla i sängen och andas regelbundet och djupt. Försök att släppa taget om tankar och bara lyssna på musiken. Kommer det fortfarande tankar, hålla dem eller inte, och låta dem gå. Att ta itu med dessa tankar bara tar energi. Så småningom får du i ett viloläge där du tror varken mer eller där musiken uppslukar dig. Detta gör att dina ögonlock är tunga och du slumra.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha