Mun och fot målare

Mun och fot målare i Nederländerna och utomlands! Detta är verklig konst! För att hitta Removos kalendern, hans vackra reproduktioner.

Removos Konst Kalender

Utgivare Removos Baarn, ger sedan 1954 konst kalendrar. Denna kalender är en vecka vacker reproduktion av en mun eller fot målare.

Några holländska målare

Vissa nederländska mun och fot målare, jag ger namnen.
Riek de Vos, Pieter Moleveld, Kees Schut, Pieter de Leur, Coen de Rooij, Hanneke Boot.
Det är otroligt att se hur vackra målningar av dessa människor är. Att du kan göra med din mun och fötter.

Historia i munnen och fot målare.

Sjutton konstnärer som målade med munnen eller foten, som väckts 1956 mod och socialt ansvar att upprätta en gemensam idé till handling. Till stöd för handikappade konstnärer, grundade de en organisation för att främja den sociala erkännandet av dessa konstnärer och deras konst, och deras materiella självständighet. Detta får människor med funktionsnedsättning tjänar fortfarande en inkomst genom att sälja sina konstverk.
Grundare och initiativtagare Arnulf Erich Stegmann blev den första presidenten av det nya associerings of Mouth och fot målare. Stegmann tog kontakt med andra mun och fot målare 1953-1954 och grundade Lodge i mun och fot Målning Artists, en stödgrupp. Det var 1956 International Association of mun och fot Målare resultat som Stegmann blev dess första president. Efter hans död, den schweiziska Marlyse Tovae president. Hon är också en av grundarna. Den första lilla gruppen har nu blivit en internationell självhjälp förening med ca 650 medlemmar. "Mevrouw Tovae efter hennes död efterträddes 2001 av Eros" Veronese "Bonamini, född i Verona 1942 och sedan 1996 medlem i föreningen.

Kort och andra objekt

Efter utgivare Removos kan även kartor och andra vackra föremål i munnen och fot målare beställs.
T.ex.. Julkort, och små katter bubblor med en bra bedömning av den.
Kalendern innehåller även målningarna vackra besvärjelser. Målarna och poeter som har skrivit de trollformler, kommer från hela världen. Dessutom, alla offentliga och skollov noterat på kalendern.

Info

Removos Via webbplatsen kan du begära mer information om alla beställningar.
Också på hemsidan för mer information om de holländska mun och fot målare.

Riktiga artister

Det är en bra sak som dessa människor få sälja sina målningar på detta sätt.
Några målningar görs ännu vackrare än bilder av någon som kan måla med händerna.
För mig, dessa människor är de verkliga artister!
(0)
(0)
Tidigare artikel Horn: kyrkor
Nästa artikel Divorces

Kommentarer - 7

Jag tycker också att du är mycket aggressiv upptagen, har min fru och jag avbröt alla diverse tider, gör du eller din näsa blod. Än en gång får en dagordning, som vi inte är villiga att betala, avkastning också inte sker oönskade sändningar inte längre hedrad, fortfarande skulle om jag hade skor i dig, mer att göra med svaret från uppriktiga kunder, särskilt vilken kostnad styrproblem.

Jag skulle vilja se vad som fungerar genom mun och fot målare Jen-Long Liu från Taiwan. Jag sv ett konstverk ses i Removos kalendern och det är en mångfärgad mosaik tiger.

HalloIk får ofta mail från förlaget Removos.Dit inlägg där jag inte be om och hålla kommer tillbaka ska sturen.Vandaag jag fick en annan kuvert från mul - och voetschilders.Deze åtgärder kommer till mig mycket aggressiv over.Dit gång ett mail begär inte igen. Jag skickar detta tillbaka retur avsändaren eftersom jag tycker det är en aggressiv handling. Jag har också idén att ni funktionshindrade misbruikt.T för detta ändamål. SwartT, Swart

Jag undrar hur många procent av intäkterna blir det riktigt med artisterna? N. Matze

Jag beundrar de mul- och klöv målare. Och det ger mig motivation att rita och måla igen men jag gör det med mina händer. Det ger mig glädje när jag ser vad de gör. Jag skulle också vilja beställa en kalender. Med vänliga hälsningar.

Min bror Ruth Hendriks sedan 2005. ALS patient. Sedan våren 2008 på Hospice verblijfthij Tiel grund av intensivvård, inklusive ademhalingsondersteuning.Het senaste året har han gjort med sin fot målningar. Tyvärr, de senaste veckorna inte lyckas; ensam med sitt knä till sin rullstol något sturen.Graag Jag ber er uppmärksamhet på den plats där hans 22 målningar är: Yours, Arie Hendriks

Jag ville ha en förteckning över munnen och fot målare både inhemska och utländska. Vi har lång vackra kalendrar, men en bekant ville se listan. Hälsningar, ökar Kees.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också