Multi-Channel Marketing för dina artiklar

Sikta på att skriva artiklar online är att människor fortfarande läsa denna information och göra något med det. För författaren är det ofta också en bonus som det genererar också pengar från annonsintäkter. För att uppnå dessa mål är det viktigt att på rätt sätt främja artikeln. Multi-Channel Marketing detta är en metod som verkar fungera ganska bra.

Vad är Multi-Channel Marketing?

Bokstavligen översatt betyder det "främjande över flera kanaler. Och som faktiskt beskriver situationen exakt. Det handlar om din produkt priser genom olika kanaler. Partihandel detta redan används av många företag i sina reklamkampanjer. Dessa genomförs ofta samtidigt genom flera kanaler, med radioreklam, tidningsannonser, TV-reklam, och alla som också hänvisar ofta till en hemsida för ytterligare information. På detta sätt kan konsumenten bombarderas från alla sidor. Och som ofta visas med reklam är bara det faktum att konsumenterna återigen kommer i kontakt med reklambudskap som detta meddelande är så effektiv.

Hur gäller detta för artiklar?

Det bär uppenbarligen lite långt för dina artiklar att genomföra en reklamkampanj i radio och TV. Men principerna för flerkanaligt marknadsföring i viss utsträckning, eller att använda dem. För det första är alla olika möjligheter på Internet för att främja din artikel: länksidor, bloggar, forum etc. alla olika "kanaler" som du kan använda för att marknadsföra din produkt. Se även forumet och andra artiklar för att hitta det finns massor av tips och tricks på detta område.
Men ofta är det också möjligt att göra genom andra medier för att marknadsföra din produkt. Anta att du vet en hel del en viss idrott. Då kan du skriva en artikel om det på nätet. Men om du är också en kort bit i tidningen av en sport skrift som innehåller en hänvisning till din Internet-artikeln, göra dig till en hel del extra besökare. Ett brev skickas till en tidskrift eller tidning kan också hjälpa. Så det finns många sätt att uppfinna din artikel ändå bara för att ge lite extra uppmärksamhet.
Och faktiskt optimera din artikel sökord i en enkel form av flerkanaligt marknadsföring. Men här du tar hand om dig själv marknadsföring via andra kanaler, men lyft din smarta take på den uppmärksamhet som det fortfarande allt för ett visst ämne.

Att gå ett steg längre

Hittills är principen för flerkana marknadsföring anbringas på främjandet av själva artikeln. Emellertid är det möjligt att tillämpa detta ett steg längre, och artikeln kan också ses som en kanal för att främja en annan produkt eller tjänst. Det kan till exempel vara att helt enkelt ytterligare information om artikeln ämne. Ofta behovet av att minska så att du som skribent mycket mer information om ämnet som du kan dela med dina läsare. För en grundlig artikel i själva verket krävs en hel del extra kunskap för att sedan kunna förklara de viktiga sakerna väl i en artikel som har en begränsad längd. På grund av denna produkt eller hänvisningar till att omfatta produkter / tjänster som passar ditt ämne, din artikel själv tjänar som ett marknadsföringsverktyg.
Enkelt exempel på detta är min artikel om att bygga en webbplats med Google Sites. Från den här artikeln också antar en länk till ett exempel webbplats. Den här jag byggde mig lite för att bekanta sig med de verktyg som var min artikel. Att beröras av läsarna på detta sätt två mål uppnås.
 • Läsaren får en mycket mer information än vad som kan finnas i artikeln. Som ett resultat han serveras bättre och han kommer tillbaka snabbt.
 • Dessutom, för författaren också trevligt att få mer uppmärksamhet för alla sina ansträngningar, och ofta ger även extra inkomster.

 • De resultat som jag har fått med det här exemplet visar helt enkelt att dessa artiklar för flerkanaligt tillvägagångssätt fungerar bra.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha