Märkta för livet av RaNiA Al-Baz

Läs din kärlek sanna historier och har beundran för modiga kvinnor? Då denna bok är definitivt för dig. Rania Al-Baz föddes 1975 i Saudiarabien. Hon växte upp i en förmögen familj och det finns en ljus framtid för henne i görningen. Hon är dock något upprorisk och bryta hennes syra. Rania av hennes make lemlästade för livet och under 2009 skriver hon ner sina memoarer i en bok. En chockerande och ärlig historia.

Frierier

Rania Al-Baz i sin barndom i stort sett allt sitt hjärta önskar. Hon har familj runt henne som tar väl hand om henne och hon kan gå i skolan. Snart verkar det dock att de har detta liv för ett stycke måste lämna bakom sig. Från elva hon får en hel del äktenskap förslag. Hennes far - hon verkligen inte har fört en så bra band - är benägen att gå in på det, men det betyder inte sitta Rania. Hon vill ge upp sin frihet inte nu och hon inte planerar att hugga all sin tid i hennes make och hushåll. Hon pratar om det med sin mor och systrar och Rania lyckas skjuta henne gift liv tills hennes sextonde.

Första människan

År 1991 finns det någon frågar igen för hand Rania och det är Jamal. I början Rania far inte hittade ett äktenskap mellan den här mannen och hans dotter, men hans upproriska dotter Jamal finner ganska njuta. Hon ber sin farbror för att få hjälp och så småningom hennes far fortfarande slår. Vid sexton, gift Rania med Jamal och drömmer den saudiska tonåring från ett långt och lyckligt liv. Mycket snart, Al-Baz inser att det inte är så lätt att sitta under dagen i skolan och också vill köra ett hushåll. Hon inser att hon brukade vara - hemma mamma - hade en hel del enklare och att de faktiskt är ännu inte redo för äktenskap. Rania kan dock inte gå tillbaka eftersom hon bevisar också än en gång att vara gravid. Efter födelsen av hennes första barn som hon missar sitt gamla liv så mycket att de faktiskt fortfarande är knappast meningsfullt i livet. Jamal vill så småningom henne längre och hon skulle krypa tillbaka hem.

Jobb i tv

Efter skilsmässan Rania sjunker in i en djup depression, men lyckligtvis hon har sin mamma att falla tillbaka på. De får en mycket bra band och prata om de senaste åren. Rania beslut att dra sig samman och hon inskriven vid universitetet. Det innebär att hon måste lämna sin dotter, men hon verkligen vill ha en nystart. Hon är bara tjugo och fortfarande vill göra något av sitt liv. De får också en chans i media. Genom en vän till hennes föräldrar, får hon ett jobb på TV: n och de kan göra program. Det är vad hon vill göra och hon tycker om att ta itu med saker som tidigare aldrig kom på TV. Rania är känd och lika många igen för att föreslå. Hon väljer inte igen den enkla vägen: dess föredrar för en sångare av afrikanskt ursprung. Återigen tvivlar hennes far, men ändå låta sin dotter gifta sig med Rachid. Han var så söt och uppmärksam på förslaget, men är fortfarande sedan av dessa egenskaper lite om.

Lemlästade för livet

Att leva med Rachid för Rania helvetet. Han kritiserade henne hela tiden och han är mycket svartsjuk. Han vill hellre Rania inte längre kommer ut och ringa flickvänner är redan förbjudet. De är osams. Rania inser att det inte kan gå på, men vet inte vad jag ska göra. En kväll Rachid förlorar pedalerna helt och försämrar hans hustru så att hennes liv hänger på en skör tråd. Han tar henne till sjukhuset, lämnar henne vid entrén för att döda där. Första gången Rania ser tillbaka i spegeln, hon blir illamående ... Hennes ansikte var så viktigt för henne tv-arbete, men nu verkar så kränkt ... Läkarna lovar att göra allt för att allt så bra som möjligt varv. Rania familj är naturligtvis rasande, men denna modiga kvinna kommer inte att inse att hennes man straffas. Hon vill inte sina barn att missa sin pappa. Hon är även kunna förlåta honom ...
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha