Mortgage, lägre månadskostnad och ränteavdrags

Gunlies Svensson Februari 26, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En inteckning med lägre månatliga betalningar är attraktiv. Det är bolåneräntan som avgör mängden månatliga betalningar. När du tar ut en inteckning bör du dock inte överskattar du räntenivån. Andra villkor kan vara till nackdel gör dig inte nå de lägre månatliga betalningar. Bolåneräntorna kan göra dig säker, oavsett om du väljer rörlig ränta. Många amorteringsfria bolån ingås med största möjliga andel av huvud återbetalning. Vad är klokt?

Lägre månatliga betalningar

Lägre månatliga amorteringar, att den som har en bostad. Det är höjden av bolåneräntan som påverkar mängden av de månatliga betalningar. Du tittar på om du vill avrunda en inteckning, netto månatliga betalningar och inte räntenivån genom inteckning långivare. Ty där en inteckning långivare kanske har en högre ränta, kan han erbjuda en billigare sparförsäkringar eller investeringsförsäkringar.

Lägre räntor lägre månatliga betalningar?

Och hur är det med andra villkor om du registrerar en inteckning: om du får en lägre ränta medan de övriga villkoren inte är så gynnsam, du behöver inte komma ut för att sänka månatliga betalningar. Där kan du också eftersom en straff i de fall där du ändras inom en viss period av inteckning. Anbudstiden kan begränsas eller om du har en försäkring i utbyte mot en lägre ränta. Detta ger dig inte för att sänka månatliga betalningar.
giltig vid den tidpunkten. Men med rörlig ränta under en förhållandevis lång period vara billigare än fast ränta. Men du är på rörlig ränta som för din månatliga betalningar beroende på den finansiella utvecklingen. När räntorna stiger under tiden, högre månads resultat.

Ränta, Fiks lägre månadsbetalningar

Om du har en hel del värdet på ditt hem, kan du få inteckning helt eller delvis på ditt lån, vilket ger dig lägre eller ens har inga månadskostnader. Ett stort eget kapital på ditt hem är en förutsättning eftersom inteckning har ökat på det här sättet.

Ränte bara inteckning, smal?

Mycket väljs för en ränte bara inteckning. En del av lånet inte betalas tillbaka och finns kvar tills efter termen. Tanken bakom ränte bara inteckning är att pengar varje år är mindre värda. Omvänt, stigande bostadspriserna. Så du har fastnat med ränte bara en del av ett år eller så bra. Men: fortsätter att öka andelen ränte bara inteckning. Människor nära inteckning ofta väljer att stänga inlösen så fri som möjligt och den del som inte längre finansieras av hypotekslåneinstitutens de finansierar genom en kapitalförsäkring inteckning eller investeringar. Är det klokt?

Räntekostnader gilla?

När du tar ut en inteckning med största möjliga andel av amorterat är inteckning också finansieras genom en kapitalförsäkring inteckning eller investerings inteckning efter 30 år är verkligen inte är avdragsgill: inteckning kvar. Så du betala månatliga brutto utan möjlighet till ränteavdragsrätt. Detta har ingen fördel med tanke på att 30 år är inflationen och inflationen försvinner nytta och gagn för inteckning.
Så välj snarare för förmögenhetsbildning genom en kapitalförsäkring inteckning eller investeringar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha