MoneYou sparkvot är fortsatt hög

MoneYou är också år 2015 på toppen med en hög ränta på sparkonto är gratis. MoneYou ger som ett helägt dotterbolag till ABN AMRO 1,2% ränta i 2015 till 1,45% på ett sparande insättning. Detta är en högre ränta än att ge många andra stora banker. Erfarenheterna med denna topp par är mycket bra. Det är ett gratis sparkonto med en bank som alltid visas i listan över de främsta banker med högsta besparingar. Detta gäller både privatpersoner och företag. Ett konto med MoneYou är lätt att öppna. Den nya kvartals konto MoneYou är mycket värdefullt. Håll den aktuella räntan noga.

MoneYou del av ABN AMRO

MoneYou B.V. har sitt säte i Amsterdam. MoneYou främst en leverantör och medlare i bolån, konsumtionslån och alla typer av försäkringar. Men det har varit alla typer av sparkonton kommer med:
 • Ett sparkonto utan villkor;
 • Besparingar ?? s 6-månaders och 2-årsperioden.
 • Kvartals konto.

MoneYou är på Autoriteit Financiële Markten, AFM, registrerad som en direkt dotterbolag till ABN AMRO Bank NV och är verksamma under banklicens av ABN AMRO Bank NV Så du har MoneYou per person garanteras upp till ett belopp om 100.000 euro.

Säkerställa åtmin MoneYou

MoneYou förmedlar också försäkring. Inte bara för ditt hem, men också för din försäkring eller begravning. Den försäkring som du kan stänga är:
 • Trafikförsäkring AVP;
 • En hemförsäkring med hem garanti;
 • Hemförsäkring;
 • En månatlig kostnad beskyddare;
 • Rättsskydd;
 • Kontinuerlig reseförsäkring;
 • En livförsäkring;
 • En begravning.

Revolverande kredit

På MoneYou serverar en kreditfacilitet, som du kan lösa in i förtid utan påföljd. En kreditfacilitet är ett lån som du ordnar det högsta beloppet med banken och en fast ränta som följer med det. Du kan sedan återbetala lånet inklusive ränta gradvis varje månad. Om du föredrar mer flexibilitet i löner och lösa sedan kan du välja en revolverande kreditfacilitet. Fördelen är att du kan spela in och kan lösa utan påföljd tills den överenskomna gränsen pengar. En nackdel kan tjäna som rörlig ränta, som för närvarande är förhållandevis låg.

Spara på MoneYou

Den MoneYou sparkonto är ett internet sparkonto. Som ett motkonto i förväg om en avsedd utsedd holländsk bank som är denominerad i euro. Det är alla lätta att komma åt via Internet och hantera. Det finns inga skyldigheter insättningar eller uttag och balansen omedelbart räntebärande. Du måste göra den första överföringen inom 25 kalenderdagar till ditt sparkonto. Annars är programmet anses preskriberad.

MoneYou Quarterly sparkonto

Ny för att MoneYou kvartals sparkonto. Du får ditt intresse, om pengarna till slutet av kvartalet på grund. Fyndigheterna är räntebärande på en gång och det finns ingen minimi abonnemang. När en betalning sker under kvartalet till slutet av ett kvartal på kvartals kontot får du också under denna period för ytterligare betalning, den totala ränta som betalats. Varje kvartal, upplupen ränta på ditt MoneYou Kvartals sparkonto. Du behöver inte vänta ett år för ditt intresse. En annan stor fördel med MoneYou. Allt är också att anordna erbjudanden.
Räkneexempel kvartals sparkonto:
Tänk kollapsade den 10 juni, 1000 Euro pengar och låt den stå tills den 10 juli får du 1,2% ränta under perioden är juni 10-juli 1 till 0,9% ränta under perioden 1 juli - den 10. Den 1 juli, trots allt, börjar ett nytt kvartal. Ett undantag är den situation som besparingarna till de finansiella rapporterna är lika med den direkta inspelningsbara sparkonto, vilket är fallet: både 1,2%.

Besparingar MoneYou

MoneYou av intresse alltid attraktiva. Räntan på 9 SEP 2015 på 1,2% till de finansiella rapporterna och upp 1,2% på vanligt sparkonto. En fördel med MoneYou är att du får ditt intresse kredite på kvartalsbasis och därmed inte behöva vänta till slutet av året. Räntan på ett sparande insättning på ett år är 1,35%.

Räntan på sparbankens går upp eller inte?

Sparkvoten går utan tvekan upp som förtroendet återvänder i ekonomin. Den rörliga sparränta är:
 • Ränta på MoneYou sparkonto är 1,2%;
 • Ränta på MoneYou Kvartals sparkonto är 1,2% med basränta på 0,9% och återbäringsränta på 0,3%.

Besparingar

Du kan tjäna pengar även säkrare på MoneYou. Depositionen på ett inlåningskonto är minimal ?? 500. Det är slående att man också kan säga din insättning innan slutet av mandatperioden. Som kostar du har pengar, eftersom inte toppen räntan betalas, men basräntan. Så be i förväg för det belopp som denna variabel basräntan vid stängning av en insättning. En depositionsavgift på sex månader kommer att ge 1,3% av tolv månader, 1,35% sparkvot.

Investera vid MoneYou kan också

Vem vill investera kan också investera i MoneYou med placering av MoneYou.

Slutligen MoneYou 2015

MoneYou är definitivt värt det. Sparande, investeringar, krediter och försäkringar. Det är alla här. Ett sparkonto kan öppnas snabbt och gratis på nätet. Det finns konkurrens, inklusive NIBC.
(0)
(0)
Tidigare artikel Sjukdomar: Aktinisk keratos
Nästa artikel Art Styles på målningar

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha