MoneYou, hur säkert är våra pengar på denna bank?

Annele Åhlund Februari 29, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
MoneYou existerade visserligen sedan 2001, men för många konsumenter, är banken fortfarande relativt okänd. Så folk med rätta fråga sig om deras pengar är säkra MoneYou. I den här artikeln kommer du att få ett svar på denna fråga.

Eventuella risker för pengar MoneYou

För att bedöma om våra pengar i en bank är säker, kan man klassificera riskerna i tre synpunkter:
  • insolvens banken;
  • online-säkerhet;
  • bestående värde från vår investering.

Insolvens: Vad händer i händelse av konkurs av banken?

MoneYou är varumärket för online högavkastande besparingar på den holländska bankkoncernen ABN AMRO Bank NV.
Denna dubbla namn ABN AMRO har sitt ursprung i ett av de många bankfusioner under de nästan 300-åriga historia av banken. År 1991 fusionerades General Bank Nederländerna och Amsterdam-Rotterdam Bank. Efter finanskrisen 2008 ABN AMRO Bank föll i händerna på den holländska staten.
Insättningsgarantisystem
MoneYou som en icke-självständigt dotterbolag till ABN AMRO Bank NV, med förbehåll för den nederländska insättningsgarantin. Detta garanterar lagligt för 100% per kund per konto en besparing på ?? 100 tusen. Vid ett gemensamt konto som totalt ?? 200 tusen.

Vad sägs om onlinesäkerhet?

SSL-kryptering
MoneYou använder SSL-kryptering. Det innebär att datautbytet mellan hemdatorn och banken sker via en säker dataanslutning. Endast avsändaren och mottagaren kan dekryptera data. Den använder säkerhet VeriSign Secured.
m-TAN förfarande
Överföringar och dataändringar måste bekräftas med en mobil TAN. Detta skickas via SMS till mobilnumret lagras. Förfarandet anses säkert eftersom användningen av två olika enheter.
M-TAN förfarande är gratis på MoneYou.

Värdet fastställs till MoneYou våra besparingar?

Det som beskrivs nedan gäller även andra leverantörer av sparande och tidsbunden inlåning räknas skapelser. Medel placeras i pengar värden MoneYou.
Bibehålla värdet på sparande beror till stor del på stabiliteten i valutan. Inlägget utförs nominellt, till exempel, ett belopp på ?? 25 tusen. Och att pengar man får igen nominellt tillbaka så bra ?? 25 000, plus ränta förstås. Intresset för en lyckad investering måste vara högre än inflationen. Uttryckt i en formel: investerade beloppet plus ränta ?? inflation.
En kontant samtal sparkonto används ofta som en flexibel form av investeringar. Och här är utan tvekan ett eller annat tillfälle i månaden med negativa realräntor. Emellertid är huvudstad alltid lätt tillgängliga. När insättningar måste alltid vara inflationsutvecklingen i ögat guld.

Sammanfattningsvis säkerheten MoneYou

  • om internetbank MoneYou finns det inga invändningar. Säkerheten i MoneYou är på en hög nivå. SSL och mTAN finns förfaranden som är välkända för de flesta av oss. Man behöver inte gräva i förändringar eller nya metoder;
  • om insättningsgarantin liknar någon annan MoneYou nederländska banken. Dessutom huvud banken ABN AMRO är statlig egendom.

Öppna ett konto c.q. lyckas MoneYou

  • Hantera ett konto med MoneYou är modernt, enkelt och gratis. 7 dagar i veckan Kunderna kan utnyttja denna attraktiv tjänst med inga dolda kostnader, asterisker och finstilta och ingen irriterande pappersarbete;
  • I några få enkla steg kan öppna ett konto, som från första dagen räntan krediteras;
  • MoneYou apps tillåter användare att öppna ett konto, för att genomföra förvaltningen av kontot och överföringar med smartphone när du är på resande fot;
  • En annan användbar funktion: individuella sparkonton kan förses egna valda namn via iPhone eller iPad är också utrustade med en matchande personliga foto. På så sätt kunderna hålla sina besparingar mål någonsin i huvudet;
  • Ändå andra funktioner ge kunden är alltid en tydlig överblick över hur deras bank har utvecklats och hur långt det är från den inställda sparmålet.


Hög intresse för MoneYou av minimal hantering

MoneYou grundades 2001 och nu denna online-leverantör med dess attraktiva bank- och försäkringsprodukter mycket välkänd och framgångsrik. Den övertygande produktsortimentet kompletteras med en rad innovativa tjänster som speciellt skräddarsydda apps och sofistikerade produktstrategi. Så MoneYou Nederländerna vunnit två gånger den "gyllene spargris," ett bevis på permanent attraktiva räntor.
De attraktiva villkor kan åstadkommas genom att spara in på arbetskostnader. PengarDu produkter erbjuds exklusivt på nätet och kunderna lösa sina bankärenden i stort sett oberoende. De resulterande kostnadsbesparingar får skickas direkt till kunden och avspeglas i en attraktiv ränta.
Minimal hantering betyder inte att kunden är kvar att klara sig själv med problem: förutom den vanliga kontakt MoneYou har också inrättat en särskild kundtjänst via e-post, där kundförfrågningar besvaras per telefon. MoneYou är föremål för den nederländska insättningsgarantisystemet. Som föreskriver en betalning via bank per insättare till ?? 100 tusen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha