MoneYou: enkla produkter stänger själv på nätet

MoneYou är mest känd för de höga räntor som de erbjuder en gratis inspelningsbara sparkonto. Ett tag var de alltså även på nummer ett på topplistorna med högsta räntan. Vilken plats de inte kan hålla, men räntorna som de erbjuder är fortfarande mycket trevligt. Förutom besparingar MoneYou erbjuder också andra produkter för att stänga nästan alla är helt online. WEB hands i vårt samhälle eller farlig eftersom yttrandet är?

Historia

MoneYou började som ett initiativ av fonden. Fonden var tidigare Bouwfonds NV Organisering av nederländska kommuner. Under 2006 Bouwfonds inteckningar är integrerade med ABN AMRO Mortgage Group BV MoneYou och detta är ett självständigt dotterbolag. MoneYou har sitt kontor i Amersfoort och faller enligt nederländsk insättningsgaranti.

Vilka produkter?

MoneYou erbjuder följande produkter:
 • Besparingar och besparingar
 • Inteckningar
 • Försäkring
 • Lån

Spara

Den nuvarande nivån på MoneYou på fritt tillgängliga sparkonto är nu 4,5%. Ett stort intresse trots att det inte längre är det högsta på marknaden. Vad har hänt är att den fasta räntan i MoneYou betydligt lägre eftersom det normalt är mestadels över den rörliga räntan. Räntan beräknas dagligen och du kan se direkt i din online-uttalande. Du kan öppna konto helt online och hantera.

Corporate besparingar i MoneYou

Nyligen är för små företag och stiftelser och föreningar också möjligt att öppna ett sparkonto på MoneYou. För affärs sparare samma höga takt som för privatkunder med samma fotograferings frihet. Även affärs priser, föreningar och stiftelser kan överklaga till insättningsgarantin så länge det sparade beloppet men är fortfarande lägre än 100 000 €.

Inteckningar

När MoneYou är det möjligt att ta ut en inteckning helt online och utan personlig rådgivning. Om den senare är en bra idé återstår att se, eftersom en inteckning är en komplex produkt och ett finansiellt åtagande som du går för en längre period. I det här fallet är det verkligen lämpligt att söka telefonrådgivning

Försäkring

MoneYou erbjuder följande försäkringar:
 • Hemförsäkring
 • Hem hemförsäkring
 • Aansprakelijksheids försäkring
 • Höger handholding försäkring
 • Årlig reseförsäkring
 • Livförsäkring
 • Månatlig betalning skydd
 • Begravning försäkring

Alla försäkringar är att MoneYou fungerar endast som en medlare för försäkringsgivaren. Så begravningen är exempelvis avslutades kl Monuta. I alla försäkringar på nätet kan du räkna ut din premie med undantag för den månatliga utbetalningen skyddet. Du kan stänga försäkring online men även i de mer komplexa produkter, är det lämpligt att söka telefonrådgivning för att undvika under- eller överförsäkring. Endast den fortlöpande reseförsäkring och begravningsförsäkring är enkla produkter som kan stänga de flesta människor utan rådgivning.

Lån

MoneYou ger en kreditfacilitet som du kan stänga igen helt online. När MoneYou är det möjligt att återbetala i förtid utan påföljd. Detta är användbart eftersom låna kostar pengar, trots allt. Om du har ett lån med en annan provider've kör som MoneYou kan ha det för dig på nära håll. Eller så smart beror på de villkor och intresse för den andra leverantören. Det kan vara att böterna är så hög att det inte är intressant att gå du gör på kredit.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha