Mogen hy: rengör viktig anti-aging ritual

Mogen hy: rengör viktig anti-aging ritual

Rengöring är den första anti-aging rörelse. Bara rengöra huden skjul döda celler, vilket utökar interna förnyelse. Tryck stimulans mikrocirkulation.

Vinster i strålglans och fasthet, det är en kvinna som söker ansikte och kroppsvård när hennes hud påverkas av det naturliga åldrandet.

Vilka behov av mogen hud?

Dr. Nina Roos, hudläkare säger: "Dessa skinn är uttorkad, undvika största kranvatten eller gnugga med en bomullstuss. "

Dr. Midoun tillägger: "Huden kan, med åldern, för att öka medvetenheten. Du bör rengöra det mycket försiktigt. "

På kvällen kan du ta bort smink som en amerikansk

Om du inte har sensibiliserade huden - i vilket fall det inte skulle vara för mycket begärt - up borttagning kan vara lite mer muskulös för att förbättra cellförnyelsen. Det sätt Dr. Brandt varumärken som kommer från USA är ofta koncentrerade i scrubs tillgångar, inklusive rengöringsprodukter.

Stegen med rengöring, tvättning och sköljning var specifikt som anti-aging aktiva ingredienser som ingår i produkterna. Således kommer de att koncentreras fruktsyror för att orsaka en mild men daglig skal. Dessa tillgångar, som tar bort döda celler, kan kompletteras med närande ingredienser som mandelolja, olivolja, Camellia olja.

Joëlle Ciocco, épidermologue, rekommenderas för att ta bort smink konsistens bidrar till modellering: "En rengöringsolja för mogen hud eller emulgerande kräm kan du modellera dina fingertoppar. "

För att göra en eller två gånger i veckan: en peeling fruktsyra som ökar cellförnyelsen.

Zooma på bröstet: bräckliga området se upp!

Huden är tunnare än resten av kroppen, och det kan vara ännu mer i händelse av fotoskador, när huden är mycket raffinerad grund av överströmning av solexponering.

I varje fall bör detta område behandlas mycket försiktigt. Både scrub kan tonas på benen, så det kommer att vara söt, med roterande gester vid byst.

Läs också: sublimerar bröstet och klyvning!

Med åldern, gör en nödvändighet har torr hud på kroppen?

Svaret är ja. Med åldern blir huden torrare eftersom talgproduktionen minskar. "Bortom fula, glöm inte att huden har en viktig funktion att skydda, säger Dr Midoun. Ju mer huden är intakt, desto bättre är skyddad från mikrober och externa aggressioner. "

Läs också: Hur man kan minska bruna fläckar i ansiktet?

(0)
(0)
Tidigare artikel Vad är en innestelbloeding?
Nästa artikel Vad är kava kava?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha