Modern Family, en mycket komedi tv

Annabella Hallnäs Februari 29, 2016 Underhållning 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Amerikansk komediserie om en tre familjer från en familj, som upplevt mycket igenkännbara, vardagliga situationer i varje episod igen. Serien sänds dagligen på RTL 5. Styrkan i serien är i vägen som agerat som om karaktärerna berättar sin egen historia. Sammansättningen av familjen verkligen hjälper en bit. Mycket festligt och särskiljande jämfört med många andra serier komedi och sitcoms.

Jay, Gloria och Manny


Jay Pritchett är omgift med den colombianska Gloria Delgado. Hon hade redan en son från ett tidigare äktenskap, Manny Delgado. Jay är nu över 60 år gammal och är mycket äldre än sin hustru, den vackra Gloria. Han är lite av den gamla skolan, konservativ set: göra, men normalt du kommer att vara tillräckligt konstigt. Han gillar att hålla sig att använda den amerikanska stereotyp, inte har mycket på, till exempel, homosexuella relationer, och är definitivt inte en talare.
Gloria Delgado-Pritchett däremot är en sann blabbermouth. Ett guld ärlig kvinna som säger det som det är. Hon är colombianska och gör det tydligt flera gånger: hennes colombianska rötter kolliderar regelbundet med den typiskt amerikanska vardagen. Gloria har en mycket kvick accent, vilket säkerligen bidrar till visning av denna serie.
Manny Delgado är son till Gloria från ett tidigare äktenskap. Manny är bara 10 år gammal men agerar som om han är nästan dubbelt så gammal: i sunt förnuft. Han viker sina kläder prydligt, samtal som en vuxen och hans tankar om vissa saker för ett barn är inte normalt. I hemlighet Manny är därför en riktig kvinnokarl, han alltid letar efter en flickvän. Han verkar bara väldigt oskyldig, och att han troligen är, men det är inte kärleksfull attityd och beteende är faktiskt mycket listig om det.

Phil, Claire, Haley, Alex och Luke


Phil Dunphy är gift med Claire. De har tre barn. Phil hus säljare. Han är övertygad om att han är den bästa säljaren är att du kan hitta. I verkligheten är emot, men Phil är full av sig själv och sina egna tilldelade kvaliteter.
Claire Dunphy-Pritchett är hustru till Phil, och dotter till Jay. Eftersom hennes far är gift med en mycket yngre kvinna, och därmed också har en styvson Manny, är Claire faktiskt steg-syster kanske 30 år yngre än Manny, son till Gloria. Claire vill vara den bästa mamman finns, men det låter inte bra hår. Claire vill föregå med gott exempel för h spik sina barn, men var så oskyldig Claire brukade vara dig själv. Nu är hon konfronteras med tonårsdotter Haley, alldeles för klok unge Alex lodge och en mycket framgångsrik son Luke.
Haley, Alex och Luke är barn till Phil och Claire. Haley Dunphy är den äldsta av de tre barnen i Phil och Claire. Hon är helt klart i den unga fasen. Ständigt hon kör med näsan i hennes telefon och hon arbetar med pojkar. Hon har en pojkvän med vem Dylan dem en gång men, och vid andra tillfällen inte i en relation. Alex Dunphy är en tonåring som är för smart jämfört med andra barn. Och kanske med hänsyn till hela familjen. Alltid bra betyg, hennes läxor i tid och var som helst de har ett svar. Luke Dunphy verkar vara motsatsen till sin syster Alex: han minns alltid den sista dagen att han måste göra ett annat uppdrag, gör allting mycket, och absolut inte den ljusaste. Ganska roligt är när Luke och Manny är tillsammans: de är nästan i samma ålder, men en värld av skillnad i attityd, beteende och utveckling.

Mitchell, Cameron och Lilly


Mitchell Pritchett är son till Jay, och därmed bror Claire. Mitchell är homosexuell och får inte släppas ut halvvägs genom tonåren. Regelbunden hänvisas till ungdomar i Mitchell och det är redan klart att Mitchell måste ha varit homosexuell. Du ser honom stå i en dans kostym, eller han gav sina kramar ganska noga namn. Hans far Jay har svårt att acceptera att hans son är homosexuell, och har ganska inte. Mitchell är gift med Cameron. Jay Cameron kallar fortfarande ?? en vän till Mitchell ?? när Jay och hans vänner pratar.
Make Mitchell Cameron Tucker. Cameron är en tjock man med feminina sidor tydligare än Mitchell. Cameron är en öppen och ärlig, emotionell man. Cameron och Mitchell är förtjusta i varandra, kompletterar varandra väl. En riktig par, med mycket regelbundna komiker, typiska, fe situationer.
Mitchell och Cameron har antagit en dotter Lilly från Asien. De pratar kontinuerligt Lilly kommer från Vietnam. Faktiskt, det är omöjligt, eftersom lagen i Vietnam förbjuder adoptioner av ensamstående eller samma kön. Tillsammans typsiche unga föräldrar situationer som är mycket komiskt eftersom lägga till man-man förhållandet extra ingredienser till situationen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha