Modell: manlig modell photo

Den som tror att flickorna gör väl bara i modellering världen är fel. Pojkar och män behövs i den här branschen och kraven på dem ökar. Ultimate tunna flickor vi ser på catwalken, men hur är det med pojkarna. De bör också få tunnare?

Jag ser bra ut?

Vem avgör om du ser bra ut? Är skönhet är en subjektiv eller objektiv? Många människor är det säkert överens om någon är snygg eller inte. Viktigt att veta är att attraktionskraft och skönhet inte alltid går hand i hand. Någon kan mycket stilig och trevligt utseende utan tvärtom är inte attraktivt.
I modellering världen måste vara både. Du måste uppfylla de höga krav som ställs på dig. För dig som människa, är det mycket viktigt att ha tillräckligt överskjutande kroppfett. Låg fetthalt betraktas som attraktivt och önskvärt.
Modevärlden går ett steg längre och krav på kvinnliga modeller en så låg andel kroppsfett. Modellen är då inte längre en längre modell som speglar dagens samhälle. För manliga modeller är annorlunda. Män bör ha lite fett i den här världen, men lätt muskulös. Uttrycket som används här är den torra ???? ???? är. Låg fetthalt men ändå tillräckligt muskler.

Differ

En modell är den andra. Det finns flera olika typer av samtalsmodellen. Först, kan du vara en modell. Detta innebär att du avviker från de standardstorlekar som skapas av modevärlden. Du bör inte tolka detta som om du avviker från standard person. Förutom en speciell modell ???? ???? du kan vara mode och kommersiell modell. En modell kan inte bara få. Du måste uppfylla särskilda storlekar och har ett speciellt utseende. En kommersiell modell är inte för alla.
Modell
En modell går på catwalken eller banan. Denna modell bär kläder av många fasiondesigners. Det är viktigt för att uppfylla vissa storlekar. Som en modell, behöver du inte vara nödvändigtvis mycket muskulös. Vissa mode modeller är mycket tunna och har en unik huvud. Modemärken placeras på en speciell och unik huvud.
Kommersiell modell
En kommersiell modellen fungerar ofta nationellt men kan också arbeta internationellt. Som en kommersiell modell har också ta itu med specialstorlekar. Pojkar och män måste ha en passform och tonad kropp. En särskild huvud görs här mindre uppskattat.
Potentiella konsumenter måste känna upp av dig. En trevlig leende och friska raka tänder är viktiga här.
Specialmodell
En särskild modell behöver inte ha specifika storlekar. En särskild modell kan användas överallt i princip. Tänk på reklam. Eftersom storlekarna är inte lämpliga för de särskilda arbets mannekänger ofta utanför denna bransch.

Hur blir en modell?

Om du får en hel del positiva kommentarer på ditt utseende från din miljö, kan du bestämma här för att göra något med det. Först, kan du tittar runt på Internet för potentiella modellering. Nederländerna har mer modellering för kvinnor än för män, men för många byråer kan också gå som en pojke. Några bra modellagenturer som fokuserar på modevärlden:
  • Namn modeller
  • Hud modeller
  • Tony Jones Model Management

Modellenbureus plats speciella krav på ditt utseende. Dessa krav är baserade på rådande krav som ställs av de potentiella arbetsgivare. Ett viktigt krav är om längden. Som pojke, måste du vara tillräckligt lång för att kvalificera sig för en plats på en modellagentur. Det innebär ofta en längd mellan 184 ?? 189 centimeter. Om du är kortare eller längre göra dig mindre troligt.
Lycka till!
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Kära, För män, finns det knappast en åldersgräns. Ett torrt, något muskulär och frisk kropp är viktigare. De korrekta storlekar är viktiga. Det handlar främst om en frisk och ungdomligt utseende. Den nuvarande uppfattningen om ett ungdomligt utseende är män en betydligt mindre än kvinnor. Man tror att kvinnor toppar runt tjugo års ålder. För kvinnor är det därför svårt att vara en förebild när de är tjugo gepasseerd.- sallad Finches

När du anses för gammal för att bli modell? Jag är för närvarande 22 år gammal!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha