Mångsidig Will Smith

Brian Backstrom April 24, 2016 Underhållning 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vi vet Will Smith alla hans filmer, filmer honom för Hollywood chefer skådespelaren gör den mest lönsamma. Men Will Smith gör mycket mer, han är också en skådespelare vid sidan av film och skivproducent och rappare.

Personligen

Willard Christopher Smith Jr, som det officiellt kallas, föddes den 25 september 1968 i Philadelphia. Hans mor Caroline arbetade i administrationen av en skola, och hans far, Willard Christopher Smith Sr. Var ingenjör. Hans föräldrar gick till sin 13: e allt isär, men den officiella separationen kom när Will var 32 år gammal. Will satt på Overbrook High School i Philapelphia.
Mellan 1992 och 1995 hade han ett förhållande med Sheree Zampino och sedan 1997 har han ett förhållande med skådespelerskan Jada Pinkett Smith, som vi vet, bland annat som den tuffa Matrix kollega Neo Keanu ?? ?? Reeves. Tillsammans har de två barn, nämligen Jaden Christopher Syre 1998 och detta var i slutet av 2008 på bio för att Keanu Reeves i dag jorden stod fortfarande, och Willow Camille Reign från 2000.

Karriär

I skolan började han rappa där och hade namnet Fresh Prince al. Professionellt, började han som en del av hip-hop duon DJ Jazzy & Fresh Prince. Han gjorde detta med sin skol kompis Jeffrey Townes.
Hans första framgång
Smith var bara om konkurs tidiga 90-talet och på den tiden kom med NBC att skapa en sitcom The Fresh Prince of Bel Air. Speciellt för honom och det var också han som en handske. Serien slog som en bomb och sprang fram till 1996. Efter denna serie, fortsatte han sin musik och 1996 gör han också den framgångsrika filmen Independence Day och ett år senare kom de lika framgångsrika Män i svart ut. Han spelade här med Tommy Lee Jones. Denna roll han utökade tillbaka, men det var hans fru Jada som övertalade honom.
The Matrix
Dessa filmer på fickan hans stjärna började stiga till höga höjder och 1998 Enemy of the State kom ut. Den roll som Neo i Matrix han inte sitta i efterhand inte mycket användbar eftersom filmen skulle ha en särskild ställning i sitt slag i Hollywood och en mega blockbuster. Rollen gick till Keanu Reeves. Han tog rollen som Wild Wild West, och detta var en flopp, men att han inte ångrar sitt beslut. Han sade att efteråt han Neo kunde inte vara bättre put än Keanu Reeves har gjort.
Hans framgång sedan gick igenom med Män i svart II, Bad Boys II, Hitch, och han använde sin egen erfarenhet på ett roligt sätt att amorösa män för att hjälpa kvinnan. Hans musik gick också igenom men var ofta kopplad till filmer som han hade i handen.
Det nya århundradet
År 2001 fick han en Oscar-nominering för sin roll som Muhammend Ali och han fick också en nominering för sin roll i The Pursuit of Happyness. Hans musikalbum från 2002 var tyvärr inte en hit och han och hans fru fortsätter. Hon insåg en ny sitcom allihop. Löst baserad på deras liv. Serien höll tre fulla säsonger.
År 2005 blev han nästan bad om rollen som Mr och Mrs. Smith, en roll som skulle gå till Brat Pitt och där hans nuvarande fru skulle stöta på. Dessutom fanns det en potentiell roll som Willy Wonka i Kalle och chokladfabriken genom denna roll gick till Johnny Depp. Men filmen där han var att se, I am Legend var 2007, en roll som gav honom bra kritik och visat sig vara mycket framgångsrik på bio. År 2008 producerade han Lakeview Terrace, Secret Life of Bees och Seven Pounds.
Och Will Smith är och förblir upptagen, det finns olika roller i planeringen. Det är definitivt något i succesvols inklusive en uppföljare eller I am Legend ..
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha